Как се спират инвеститорите на АРМИЯТА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Как се спират инвеститорите на АРМИЯТА
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.
Само гардовете на Домуза ви оправят вас, и Цимбика...
- obi4am_pirin
- Контакти:
sodom написа:Само гардовете на Домуза ви оправят вас, и Цимбика...
Нали!А сините ги затрива Тара...бавно но сигурно!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
На мен ми е интересно само как така хората свързвани с ЦСКА се изкарват най-големите престъпници, мафиоти и рецидивисти, а всички останали са УЩИПАНИ УЧЕНИЧКИ, като тръгнем от БОКО(да не изброявам) и стигнем чак до БАЙ ГАНЬО! На едни се помага със всички възможни средства, а на другите се пречи! ИДИ ДОКАЗВАЙ, ЧЕ НЯМАЛО ДИРЕКТИВА!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
- unist_gp
- Контакти:
този виден "иневеститор" гриша ганчев е напът получи възмездие, макар и закъсняло с години!
- unist_gp
- Контакти:
Факт е, че Агент Тара от доста дълго време повтаря "Ей Богу, нямам бизнес със захар..." Познайте от три пъти, кой пак се е натискал да направи мръсно....
patron написа:На мен ми е интересно само как така хората свързвани с ЦСКА се изкарват най-големите престъпници, мафиоти и рецидивисти, а всички останали са УЩИПАНИ УЧЕНИЧКИ, като тръгнем от БОКО(да не изброявам) и стигнем чак до БАЙ ГАНЬО! На едни се помага със всички възможни средства, а на другите се пречи! ИДИ ДОКАЗВАЙ, ЧЕ НЯМАЛО ДИРЕКТИВА!!!
Ох горките осакатени червени,много ви накъсаха месцето тия лоши сини чичковци, направо сте за параолимпиада

DANS написа:Александър Томов: В ЦСКА е необходим нов мощен акционер
Страната има шампион и за съжаление на половин България той не е ЦСКА.
Освен феновете на Лудогорец, феновете на Левски и Локо Пловдив също не искаха ЦСКА шампион и подкрепяха Лудогорец в последния мач. А и не само те!
Малко обиктивизъм никога не е излишен. Мисля, че повечето хора, които се интересуват от футбол останаха доволни от победителя.
Така, че за радост на повече от половин България, той е Лудогорец

[center]
[/center]

- Синьо сърце
- Контакти:
Този жалък пасквил е обида за всички мислещи фенове на ЦСКА. Не знам кой го е писал, но е определено за спешен преглед и направление за хоспитализация в близост до новата спортна зала!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- Captain Stottlemeyer
tsonpen написа:....Освен феновете на Лудогорец, феновете на Левски и Локо Пловдив също не искаха ЦСКА шампион и подкрепяха Лудогорец в последния мач. А и не само те!
Малко обeктивизъм никога не е излишен. Мисля, че повечето хора, които се интересуват от футбол останаха доволни от победителя.
Така, че за радост на повече от половин България, той е ЛудогорецИстината е нещо далечно за Лупи.
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Върни се в “Футбол - България”