Ново управление на ЦСКА с Гриша Ганчев и Христо Стоичков?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: Ново управление на ЦСКА с Гриша Ганчев и Христо Стоичков?

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 30 май 2012 09:47

crap написа:Ей голяма злоба от към подуяне.

жалкото е братле че те продължават жалкото си съществуване вече незнам коя година. и единствения им светъл лъч за 12 месеца беше победата им над нас миналия месец. това не ти ли обеснява висенето им тука и коментара им за неща нямащи нищо общо с тях. но ние не трябва да им напомняме да си гледат жалката картинка .
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 30 май 2012 09:57

нормално е всички да се интересуват какво става в ЦСКА, все пак говорим за най-известния и титулуван отбор в България .. 8-)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 май 2012 12:50

Neron написа:
шивача написа:че за Меси не са го опровергали още, чакаме :lol:

Аа така.Ама той нали беше при вас?Някакъв Радулович ли какъв беше?

Не бе!Трекаричито..."Новото Меси"! :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 май 2012 12:53

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:жалкото е братле че те продължават жалкото си съществуване вече незнам коя година. и единствения им светъл лъч за 12 месеца беше победата им над нас миналия месец. това не ти ли обеснява висенето им тука и коментара им за неща нямащи нищо общо с тях. но ние не трябва да им напомняме да си гледат жалката картинка .

Как,бе?А "светлия лъч" Септември?В този ред на мисли,при вас да не беше "тропически климат"?
ПП.Що си губиш времето да слагаш точки,след като не знаеш какво е главна буква?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 май 2012 13:03

Не съм писал от доста време в форума, но подуенци пак са най-активните в нашият форум, защо ли :?: :!:

Колкото до това управление, имайте търпение Г.Г има проблеми, нека ги разреши първо :)

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 30 май 2012 13:07

Ново управление на този етап няма да има.Това вече стана ясно.Най-много да дойдат няколко футболиста от Литекс и това е.В България действителността е такава-в момента някои от най-крупните бизнесмени,които са близки приятели на ББ изпитват сериозни трудности в бизнеса си.И единствения начин да се оправят е като ударят по конкуренцията,която не е с ГЕРБ-до вчера това бе Ковачки за БСП днес е Ганчев за ГЕРБ утре е някой друг.Само че Ковачки е на път да бъде оправдан за същото обвинение,за което сега се подвежда под отговорност Ганчев-укриване на данъци в особено големи размери.Вчера САС е оправдал Ковачки.Сега делото ще се гледа пред ВКС и като нищо и там може да има същото решение.А Ганчев също ще бъде оправдан,но това ще стане след 2-3 години,когато ГЕРБ вече няма да са на власт и когато делото ще е приключило окончателно.Защото ето на базата на какво е образувано Наказателно производство срещу него:
"Ще го изкормя, ще го удуша със собствените му черва". Така шефът на „Литекс” Гриша Ганчев е изригнал по адрес на шефа на НАП Красимир Стефанов, съобщава „24 часа”.

Бизнесменът бе обвинен за закана за убийство на директора на приходната агенция. Според разследващите Стефанов не е чул с ушите си заплахата. Тя обаче му била надлежно предадена от трети човек ден по-късно.

Освен за закана за убийство Ганчев е обвинен и за ръководител на организирана група за престъпления срещу данъчната система, в която влизат още шестима. Наложена му е забрана да напуска страната.

Делото ще се води от Спецпрокуратурата в София, която на 10 май арестува сина на Ганчев - Данаил, а ден по-късно го обвини за участие в "захарна афера". Той е в управата на "Литекс комерс". С него обвиняеми за укриване на 200 000 лв. ДДС са още петимадуши.
На разпита вчера Ганчев не се е признал за виновен, но дал обяснения. Казал, че е имал друго предвид и че е говорил за друг човек, а не за Красимир Стефанов. Бизенсменът е пуснат под рекордната парична гаранция от 500 хил. лева.

"Няма какво да коментирам, явно съм най-големият престъпник в държавата", заяви Гриша Ганчев по телефона пред изданието.

"Вече се изморих да говоря. Сега единственото, което ми остава, е да се защитя по подобаващ начин. Тези, които ме познават, знаят, че не мога да извърша такива неща. Имам съмнения за какво е всичко това, но ще си ги запазя. Колкото до паричната гаранция, наистина съм голям престъпник. Хамстера с 14 отвличания го пуснаха с 10 000 лева, значи аз съм по-зловещ. Това е положението", каза още бизнесменът.

Получава се нещо от сорта на "Аз чух вчера комшията Пешо да казва,че ще те убие"-шефа на НАП не е бил пряк свидетел на случката.Едно съдебно производство не може да разчита само на свидетелски показания и ако прокуратурата не намери солидни доказателства за това съдът не би трябвало да даде ход на делото.
Интересно е и друго-докато цялата власт сега натиска Ганчев се отпускат пари от държавния бюджет за строеж на път от завода му до републиканския път Плевен-Ловеч.Това ме навява на мисълта,че усилията на ГЕРБ са насочени към прехвърляне на собствеността на завода в ръцете на Цветан Василев-миноритарен акционер в Литекс Моторс и основен кредитор на компанията и завода.Но времето ще покаже какво ще се случи.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 30 май 2012 13:09

не исках да споменавам имена но да главно теб имах в предвит. съществуването на твоя отбор нямам намерение да коментирам повече. твоето съществуване като цяло също не ме интересува, но си позволявам да говора с теб защото ме дразни висенето ти тука и коментара ти на неща, далеч от името на ника ти. ти ли точно ще се опитваш да убеждаваш феновете на цска какво би било най-добре за тях и как да разсъждават по темата. нас не ни интересува вашето мнение по нещата случващи се с цска. и чак пък да ми казваш как да се изразявам аз в подфорума на цска. защо не бълваш глупостите си в синия подфорум заедно със всичките ви разбирачи на тема "цска" като сини сърца ултраси разни и тн
Последна промяна от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 30 май 2012 15:33, променено общо 2 пъти.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 30 май 2012 13:27

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:не исках да споменавам имена но да главно теб имах в предвит. съществуването на твоя отбор нямам намерение да коментирам повече. твоето съществуване като цяло също не ме интересува, но си позволявам да говора с теб защото ме дразни висенето ти тука и коментара ти на неща, далеч от името на ника ти. ти ли точно ще се опитваш да убеждаваш феновете на цска какво би било най-добре за тях и как да разсъждават по темата. нас не ни интересува вашето мнение по нещата случващи се с цска. и чак пък да ми казваш как да се изразявам аз в подфорума на цска. защо не бълваш глупостите си в синия подфорум заедно със всичките ви разбирачи на тема "цска" като сини сърца ултраси разни и тн

Защото при нас винаги ври и кипи....... Няма значение дали е за добро или за лошо, при нас винаги се случва нещо и медиите го раздуват толкова много , че изглежда все едно сливане на две държави !
Нека си пише пича, няма забрана за това.... Бии му един игнор , а той нека си трупа мнения в подфорума на ЦСКА! Живи и здрави да са всички , чака ни тежко лято с много спекулации и ако още от първите излизаме извън нерви , то до края на трансферния период ще се довършиме психически :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 май 2012 13:48

доколкото чух от Пената, в петък ще има пресконференция, така че не остана ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 30 май 2012 13:51

шивача написа:доколкото чух от Пената, в петък ще има пресконференция, така че не остана ;)

До петък може да обвинят Пената в престъпление срещу държавата, не е хубаво да се казва предварително за евентуални изявления, че туко виж си попаднал в панделата! :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”