Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Имате ли надежда за реванша
Надеждата умира последна ...
Re: Кратко Останич: Реалист съм, но ще опитаме да бием
И защо да не ги бием, теб какво те бърка ако ги бием? Ти какво очакваше да каже 'Вече сме отписали Дебрецен мислим за Уефа"? Ето заради такива като тебе ще сепръсна от кеф ако успеем да ги отстраним. Тогава щете питам дали ще продължаваш с малоумните си теми, смешник.
-
- Контакти:
Защо фен на азербайджанския футбол поства теми във форума на Левски?
Мисля, че това момче е за бан. Идеята му е провокация.
Re: Сгрешихме ли състава срещу Дебрецен
След мача е лесно да се говори,този защо не игра,онзи защо не игра.Проблемът не е в това дали е играл даден играч а в тоталното нежелание на борат да дава пари за играчи и липсата на всякаква концепция за бъдещето.Писна ми да му слушам глупостите как ако вземел някой играч за много пари,той щял да взриви атмосферата в отбора,ами по тая логика никой клуб не трябва да взима по добри играчи от настоящите които има
Истината е че Левски няма офанзивен добър играч от няколко години.Колкото и да говореха че отбора бил от 25 играчи липсата на 3 се оказа фатална.На този етап няма кой да замени Гаджев,Сърмов е безумно слаб,в центъра на отбраната без Рабех,да ме прощава Генев но все едно гледах младия Бистрон,Живко може да не умее да центрира но поне се бори здраво за всяка топка,раздава се докрай и действа на границата на грубостта.За да има някакво развитие на българския футбол трябва да се обърне сериозно внимание на юношеските школи,за Левски специално говоря то не че не важи и за другите отбори,в момента в българия играчите които могат да дойдат в грандовете се броят на пръстите на едната ръка,те не са научени да играят правилен футбол,губи се по година ако не и повече за да могат да се приспособят тези играчи към клубовете и я стане я не.В школата на Левски докато начело са българи няма да има никакъв напредък,трябват чужденци да ги научат от малки как да се играе правилно и да няма шуробаджанащина а да играят най заслужилите.Деркс добре беше започнал но не се хареса на някои хора и сега какво-Литекс бие барселона при юношите а Левски последен,няма какво повече да говорим.БФС също има голяма вина за това положение на българския футбол,не може само да правят компромиси с скапаните стадиони,ако трябва да останат 6 отбора но поне те ще играят мачове на нормални стадиони и по напрегнати,никой няма полза от мачове с Ботев в момента,да ме извиняват техните привърженици но в момента ботев няма място в а група както и още 3-4 отбора.Същото е и положението при децата,какви са тия резултати 30-0,всеки сбрал някакво отборче и айде нека ритат,ами няма да се оправим скоро.Пак да се върна на моя любимец Борат,как за толкова години не се научи тоя човек че селекция за евротурнирите се прави зимата,ако това което взима може да се нарече селекция.Не се научи че да вземеш трябва първо да дадеш,аз съм сигурен че с един Сашо Александров колкото и да е на години вече нещата щяха да са други,за дадени 200к щеше да вземе 7 милиона но той иска само да прибира,докато той е начело само ще се чакам нещо да стане на късмет и така.В момента няма и читави бг треньори,за да се иска някакво развитие трябва да се доведе някой що годе по читав специалист и да бъде оставен 2-3 години да работи на спокойствие,нашите млади перспективни треньори трябва да отидат на специализация поне за една година в чужбинина,ох и аз какво съм се разписал като че ли има някакво значение,кучетата си лаят кервана си върви,надявам се да не съм ви затормозил с тоя цял ферман който написах.Лек ден на всички.

Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата
-
- Контакти:
Re: Имате ли надежда за реванша
Първото полувреме вече мина,време е за почивка и ни очаква доста тежки втори 90 минути.Аз лично съм оптимист,вярвам,че играчите ще се вдигнат и Радко ще се поучи от грешките си и ще отстраним унгърците. 

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Тоя тъпанар да го банват по-скоро!
Последна промяна от DukeUnv на 21 авг 2009 14:03, променено общо 1 път.