Гриша Ганчев и всичко свързано с него в спорта и извън него
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нека подкрепим Гришата
Не мога да разбера някои фенове на ЦСКА, които си мислят ,че по цял ден правителството се занимава с червения отбор и мисли конспирация след конспирация, отделно обвинението няма нищо общо с желанието на Ганчев за обединение с ЦСКА.Кога някои хора ще се научат да разграничават нещата и да гледат обективно?
hristo1306 написа:dreben23 написа:Въпрос: Вие в коя държава живеете изобщо? Едните ще гласуват против някоя партия, щото еди кой си не помага на отбора му, а другите ще бранят престъпници, защото помагал на отбора им! Как пък един не рече аз няма да гласувам за еди кой си, защото живота, който живея ми е жалък, изпълнен с мъка и страдание, животът на цялото ми семейство е тежък именно заради покровителството на такива престъпници и боклуци като Гриша Ганчев и сие! Как пък един не се намери се питам! Чудя се какво ли още търся в тоя форум?! Един няма в ред тука!Болен народ- болна държава!
абсолютно точно, обективно, коректно и интелигентно мнение - браво 

noo написа:Дали е виновен Гр.Ганчев, трябва да каже съдът. Обаче лошо впечатление прави, че го обвиняват за 200 хиляди, а паричната гаранция е 500 хиляди-мирише ми на изнудване и рекет. Преди месец Боко му преряза лентата на завода за автомобили, а сега иска да го изкара престъпник. Май накрая ще се окаже, че един бизнес ще премине от една мутра към друга.
Обвиненията за укриване на 200 хиляди са към сина му, а срещу Ганчев са повдигнати обвинения за организиране на престъпна група и закана за убийство.Обаче си прав, че има нещо гнило в цялата тази история..

Според разследващите органи Гриша Ганчев е бил ръководител на шестимата задържани при полицейската спецоперация преди две седмици срещу фирми от захарния бизнес, източвали ДДС. Сред тях е и синът му Данаил Ганчев, един от зам.-директорите на "Литекс комерс". Новото е заплахата за убийство на шефа на НАП.A.C.A.B. написа:noo написа:Дали е виновен Гр.Ганчев, трябва да каже съдът. Обаче лошо впечатление прави, че го обвиняват за 200 хиляди, а паричната гаранция е 500 хиляди-мирише ми на изнудване и рекет. Преди месец Боко му преряза лентата на завода за автомобили, а сега иска да го изкара престъпник. Май накрая ще се окаже, че един бизнес ще премине от една мутра към друга.
Обвиненията за укриване на 200 хиляди са към сина му, а срещу Ганчев са повдигнати обвинения за организиране на престъпна група и закана за убийство.Обаче си прав, че има нещо гнило в цялата тази история..
radorezila написа:Нека се съберем на протест пред парламента и подкрепим Гришата! Бойко и Цветанов искат да вкарат най - големия меценат в българския футбол в затвора ! Нека всички фенове се обединим и да покажем нашата позиция относно несправедливите обвинения към господин Ганчев!
CПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ГРИША ГАНЧЕВ!
Какво стана с протеста, ходи ли пред парламента? Колко съмишленици се събрахте?

Трябва да се изчисти футбола от мутрите 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
За да се изчисти футбола от мутрите, първо условие е да се махнат мутрите от управлението на държавата. Иначе ще си правят врътка след врътка и то само за наша сметка.mikata написа:Трябва да се изчисти футбола от мутрите
noo написа:Новото е заплахата за убийство на шефа на НАП.
Не е малко!