Как се спират инвеститорите на АРМИЯТА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Как се спират инвеститорите на АРМИЯТА

Мнениеот Theos » 30 май 2012 09:26

Целият свят е впрегнал всички ресурси за да къса месо от бедните червени праведници! Никакъв срам - световен заговор! :lol:

Потребителски аватар
vili2010
Контакти:

Мнениеот vili2010 » 30 май 2012 09:27

Син до гроб написа:
crap написа:Директива имаше - факт, но тя не уби ЦСКА този сезон, ами уби Черноморец - най-добре представящия се отбор няма да види Европа за сметка на подуянските перли.

Последно Директивата срещу ЦСКа ли беше,защото това говорехте в началото и какво гласеше тя-Левски шампион ли?! После нова директива ли беше издадена след 3 загуби поред и защо тогава не казахте, след като сте запознати,че има такава срещу Черноморец ,а не сега,когато е най-лесно да се каже ,че Левски е прецакал Черноморец ? И защо като има толкова силна и мощна директива не ни помогна съдия,БФС,ФА на Англия,Уефа,Фифа,МВФ и т.н. да победим като домакини "акулите"?

Toй ББ ви помогна . Какво искате още - съдията ви спаси с ЦСКА, локо сф се напъна и взе точка от Ч-Ц, още какво искате? Май само ревете като ощипани невести. И тук не става дума за вашете правителствено отборче и не го коментирай .Имате си достатъчно материал за размисъл във вашия отбор, че като гледам какви звезди на по 35 г. купувате се сещам за оная приказка с бърдака..... Мисли и дерзай по това , а не "плачи" за ЦСКА.

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Мнениеот Trueplayer » 30 май 2012 09:30

Автора на статията доказва колко луди и комплексирани хора има в България.
Смешник...

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 30 май 2012 09:32

То и земетресението е част от Директивата. Защо точно в Перник питам аз? Ясно е като бял ден - това земетресение целеше сплашване на Титаните. Пък и следихте ли последната среща на Г8. Там никой не спомена за недадената на ЦСКА дузпа срещу Миньор - е това вече ако не е световен заговор :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 30 май 2012 09:34

Син до гроб написа:
crap написа:Директива имаше - факт, но тя не уби ЦСКА този сезон, ами уби Черноморец - най-добре представящия се отбор няма да види Европа за сметка на подуянските перли.

Последно Директивата срещу ЦСКа ли беше,защото това говорехте в началото и какво гласеше тя-Левски шампион ли?!

Ей така като кажете, че сме "говорили", "казали", "ревали", или каквото и да в множествено число сте ми много симпатични. Чувствай се свободен да ми разгледаш мненията и да цитираш въпросните "ми" приказки.

Останалата част от мнението ти е супер нелепа, няма да я коментирам.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 30 май 2012 09:34

vili2010 написа:
Син до гроб написа:

Последно Директивата срещу ЦСКа ли беше,защото това говорехте в началото и какво гласеше тя-Левски шампион ли?! После нова директива ли беше издадена след 3 загуби поред и защо тогава не казахте, след като сте запознати,че има такава срещу Черноморец ,а не сега,когато е най-лесно да се каже ,че Левски е прецакал Черноморец ? И защо като има толкова силна и мощна директива не ни помогна съдия,БФС,ФА на Англия,Уефа,Фифа,МВФ и т.н. да победим като домакини "акулите"?

Toй ББ ви помогна . Какво искате още - съдията ви спаси с ЦСКА, локо сф се напъна и взе точка от Ч-Ц, още какво искате? Май само ревете като ощипани невести. И тук не става дума за вашете правителствено отборче и не го коментирай .Имате си достатъчно материал за размисъл във вашия отбор, че като гледам какви звезди на по 35 г. купувате се сещам за оная приказка с бърдака..... Мисли и дерзай по това , а не "плачи" за ЦСКА.

Няма как да остана безучастен ,когато отново с цялата си злоба намесвате любимия ми отбор,разбра ли? Не ми казвай къде и какво да пиша ,ясно ли ти е? Доколко ревем ,всеки безпристрастен фен може да си направи проста сметка и да види кой писка и плаче като малки госпожички ,като всяка първа тема ви е конспирация,заговор,директива срещу милиардерите искащи да наливат в клуба ви и как целият свят се е впрегна да пречи на ЦСКА да стане Европейски шампион няколко години подред! Болни мозъци !
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 30 май 2012 09:35

Едва ли Гриша Ганчев е опрял да прави "организирана престъпна група" за някакви си 200 000 лв. силно ме съмнява тов ама.....

Искам да попитам за една друга инвестиция която ББ присвои и опропасти, испанските инвеститори които искаха да строят нов стадион на "Армията" П. Диков каза че не може да се строи в парка в последствие се оказа че "Армията" не е в парка ама ....
ББ прихвана инвеститорите които Стоичков доведе, развежда ги като панаирни мечки, щеше да строи "Арена на Розата" не знам си какъв "Септември" от цялата тази инициатива остана едно голямо НИЩО!!!

Искам да попитам ББ с какво ще компенсира ДЮШ на ЦСКА след като държавата заграби терените на 4ти километър и ги направи на ПАРКИНГ !?!?!?
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 30 май 2012 09:37

DANS написа:Едва ли Гриша Ганчев е опрял да прави "организирана престъпна група" за някакви си 200 000 лв. силно ме съмнява тов ама.....

Искам да попитам за една друга инвестиция която ББ присвои и опропасти, испанските инвеститори които искаха да строят нов стадион на "Армията" П. Диков каза че не може да се строи в парка в последствие се оказа че "Армията" не е в парка ама ....
ББ прихвана инвеститорите които Стоичков доведе, развежда ги като панаирни мечки, щеше да строи "Арена на Розата" не знам си какъв "Септември" от цялата тази инициатива остана едно голямо НИЩО!!!

Искам да попитам ББ с какво ще компенсира ДЮШ на ЦСКА след като държавата заграби терените на 4ти километър и ги направи на ПАРКИНГ !?!?!?

Компенсира ги със символичен наем от 5 лева за новопостроените игрища на стадион Академик.Капиш?
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 30 май 2012 09:44

Син до гроб написа:
DANS написа:Едва ли Гриша Ганчев е опрял да прави "организирана престъпна група" за някакви си 200 000 лв. силно ме съмнява тов ама.....

Компенсира ги със символичен наем от 5 лева за новопостроените игрища на стадион Академик.Капиш?

5лв. на дете на ден! това прави 100 лв. на месец, не знам кое му е "символичното" по скоро подсигурява сигурна издръжка на съоръжението!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 30 май 2012 09:45

Директиватаааа, Директиватаааа :)
Сега ще се намесят и ФИФА, ФОФА, ФУФА, ЦРУ, КГБ, МОСАД и НАСА (като представител на извънземна цивилизация от Марс, фенове на един отбор със сини фланелки) - цялата Вселена е впрегната срещу ЦСКА!

Върни се в “Футбол - България”