Гриша Ганчев и всичко свързано с него в спорта и извън него

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

masona84
Контакти:

Re: Нека подкрепим Гришата

Мнениеот masona84 » 30 май 2012 00:14

В българският футбол няма даден 1лв с идея за самият футбол.Всичко е дадено в замяна на политически,общински,данъчен и т.н комфорт.Срещу получаването от собствениците на огромни общински обществени поръчки и т.н.Гришата точно затова сега се заиграва и с феновете на ЦСКА-исках но ме отказаха :mrgreen: .Той знае ,че за ефективна осъдителна присъда и да се насе...т от зор не могат да му дадат,има достатъчно пионки под него които ще понесат ударът.Човекът гледа да си спаси бизнеса който човекът слънце е решил да даде на друг

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 30 май 2012 00:15

Не знам дали е нужно да споменавам за другите червени олигарски които държаха ЦСКА-то - Васил Божков и Илия Павлов (гръмнаха го щото и той много хубав човек е бил) сега и Гришата като нищо да ви вземе :lol: А за Томов и Прамот Митал (не по малък хитрец от Чорни) и далаверите с Кремиковци :lol:

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 30 май 2012 00:15

plamenst7 написа:Боже, до къде я докарахме. Да защитаваме престъпниците, само за да може да вкара в престъпната си дейност един футболен клуб, който ще печели титли по нечестен начин, както го правеше до сега с Литекс. С купуване на съдии и мачове с влизане в уговорки, със заплахи. Не случайно за всичките тези години Литекс не направи нищо значимо в евро-турнирите, а редовно се дънеше с гръм и трясък.Наистина ли това искат привържениците на ЦСКА? Много жалко за тази държава, ако наистина е така.
Някой ще кажат сега, ами Батков. Батков ако го подкарат и му повдигнат подобни обвинения и дума няма да кажа в негова защита. Ако си е виновен да си получава заслуженото и да гние в затвора. Това би трябвало да важи за всеки без значение с какво се занимава, на кой помага и още по-малко от кой отбор е.

А ти кой беше бе та да казваш кой е престъпник и кой не :!: :!: :!:

КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ ЗНАЧИ МРАЗИ ЦСКА И БЪЛГАРИЯ :!: :!: :!:
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 30 май 2012 00:16

ASENOVSKI VOYN написа:
Lyubaka01 написа:
ASENOVSKI VOYN написа:Гриша Ганчев е един от хората направили най-много в тази държава за последните двайсе години и то с лични средства :!: :!: :!:

А така "уважаваният" ни премиер е бил една проста мутра, която е работила в силовите бригади на СИК :!: :!: :!:

А тия лични средства най-вероятно ги е спечелил с честен труд и пот на челото...

Не просто въртеше бизнес с Югославия по времето на ембаргото ( не че това е било законно но не е като да рекетираш обикновените собственици на магазинчета из София )

Да гласуваме за нова тройна коалиция. Тя ще ни оправи, ама изотзад. Ще осигури спокойствие на олигарсите като Ганчев и ЦСКА ще е страшилището от Балканите.

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 30 май 2012 00:16

даите ми 1мил.евро и ми посочете 1 от всичките крадливи новобогаташи и ще го отстрелям като сръндак :shock: ще си взема виличка на палма де маиорка и хем по на топло хем по далеч от тая помия хем ще си гледам европеиски мачове :mrgreen:

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 30 май 2012 00:17

ASENOVSKI VOYN написа:
Lyubaka01 написа:
ASENOVSKI VOYN написа:Гриша Ганчев е един от хората направили най-много в тази държава за последните двайсе години и то с лични средства :!: :!: :!:

А така "уважаваният" ни премиер е бил една проста мутра, която е работила в силовите бригади на СИК :!: :!: :!:

А тия лични средства най-вероятно ги е спечелил с честен труд и пот на челото...

Не просто въртеше бизнес с Югославия по времето на ембаргото ( не че това е било законно но не е като да рекетираш обикновените собственици на магазинчета из София )

Бе да ти кажа доста хора въртяха бизнес с Югославия, пък много малко "построиха къщичка за птиченца"... Сигурно има някаква причина...

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 май 2012 00:17

radorezila написа:
CПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ГРИША ГАНЧЕВ!

Ако има справедливост то той трябва да е в затвора.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 30 май 2012 00:18

Ако това е начина да гласуваш за ГЕРБ :lol: Смятай, че няма да паднат от власт А който защитава Гришата и всички останали значи си заслужава съдбата и няма право да се оплаква !

violator
Контакти:

Мнениеот violator » 30 май 2012 00:20

plamenst7 написа:Боже, до къде я докарахме. Да защитаваме престъпниците, само за да може да вкара в престъпната си дейност един футболен клуб, който ще печели титли по нечестен начин, както го правеше до сега с Литекс. С купуване на съдии и мачове с влизане в уговорки, със заплахи. Не случайно за всичките тези години Литекс не направи нищо значимо в евро-турнирите, а редовно се дънеше с гръм и трясък.Наистина ли това искат привържениците на ЦСКА? Много жалко за тази държава, ако наистина е така.
Някой ще кажат сега, ами Батков. Батков ако го подкарат и му повдигнат подобни обвинения и дума няма да кажа в негова защита. Ако си е виновен да си получава заслуженото и да гние в затвора. Това би трябвало да важи за всеки без значение с какво се занимава, на кой помага и още по-малко от кой отбор е.

Пак питам, не смятам че въпроса ми е толкова сложен, че да не може да отговорите! ЗАЩО САМО НЯКОЙ?? Кога обвинения срещу тимаджии, кога срещу Гигов (с който премиера обаче си играе тениса), кога обвинения срещу Коко Динев? Докато се действа избирателно, аз не виждам в това просперитет за държавата! И въобще за какъв морал, за каква невинност си чешем тук езиците при положение че ББ е най-голямата мутра в България! И от тоя аз да чакам да вкара лошите в затвора и да оправи страната.....да, да!!!! :twisted:

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 30 май 2012 00:21

violator написа:

Пак питам, не смятам че въпроса ми е толкова сложен, че да не може да отговорите! ЗАЩО САМО НЯКОЙ?? Кога обвинения срещу тимаджии, кога срещу Гигов (с който премиера обаче си играе тениса), кога обвинения срещу Коко Динев? Докато се действа избирателно, аз не виждам в това просперитет за държавата! И въобще за какъв морал, за каква невинност си чешем тук езиците при положение че ББ е най-голямата мутра в България! И от тоя аз да чакам да вкара лошите в затвора и да оправи страната.....да, да!!!! :twisted:

Ми той човека ти е отговорил:
Ако си е виновен да си получава заслуженото и да гние в затвора. Това би трябвало да важи за всеки без значение с какво се занимава, на кой помага и още по-малко от кой отбор е.

Върни се в “Свободна зона”