Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

gun175
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот gun175 » 29 май 2012 20:12

Пичове, само на мен ли ми прави впечатление че като стане въпрос за наш трансфер се пише: "..Левски ще се опита да привлече...", "Левски е на път да вземе...", а що се отнася за трансферите на Лудогорец и други се пише: "Лудогорец привлече или подписа..." някак нашите трансфери са само в сферата на желанието, от доста време няма нищо конкретно... :( умряла работа!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 май 2012 21:03

gun175 написа:Пичове, само на мен ли ми прави впечатление че като стане въпрос за наш трансфер се пише: "..Левски ще се опита да привлече...", "Левски е на път да вземе...", а що се отнася за трансферите на Лудогорец и други се пише: "Лудогорец привлече или подписа..." някак нашите трансфери са само в сферата на желанието, от доста време няма нищо конкретно... :( умряла работа!

Ами играчите,които ние искаме са или с договори или са желани от няколко клуба.Така,че не е лесно привличането.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 30 май 2012 00:02

Сините" прилапват звездата на Локо Пд за 200 000 евро

Левски е съвсем близо до това да си осигури услугите на Даксон да Силва. Звездата на Локомотив Пд ще акостира на "Герена" срещу сумата от 200 000 евро.

Както е известно ръководството на Левски следи 24-годишният бразилец от доста време и той не веднъж е бил тяхна трансферна цел. В същото време пък Даксон е искан и от турския Анталияспор, където играе бившия ляв бек на Левски Веселин Минев.

За последно се говореше пък, че босът на Локо Пд Коко Динев е склонен да пусне Даксон в друг клуб за не по-малко от половин милион евро. Изглежда обаче, че сега е стигнал до разбирателство с Левски за далеч

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 май 2012 00:03

Жуниор обратно в Славия, после в чужбина

Вторият най-резултатен играч на Левски през пролетта Жозе Жуниор няма да остане на Герена. Бразилецът се връща в Славия, а след това ще чака трансфер зад граница. Това потвърди президентът на белите Венци Стефанов за "7 дни спорт". Жуниор игра като преотстъпен на Герена през втория дял на сезона и остави добри впечатления с изявите си, но въпреки това няма да остане в Левски.
- По всяка вероятност Жуниор ще продължи кариерата си в чужбина - категоричен бе босът Венци Стефанов.
Острието записа 14 срещи със синия екип и отбеляза шест гола. Жозе има на сметката си и осем асистенции.

Потребителски аватар
radorezila

Мнениеот radorezila » 30 май 2012 12:06

Трябва да се опитаме да си върнем Веско Минев уникален футболист, дано вземем и Даксон ;)

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 30 май 2012 17:26

gun175 написа:Пичове, само на мен ли ми прави впечатление че като стане въпрос за наш трансфер се пише: "..Левски ще се опита да привлече...", "Левски е на път да вземе...", а що се отнася за трансферите на Лудогорец и други се пише: "Лудогорец привлече или подписа..." някак нашите трансфери са само в сферата на желанието, от доста време няма нищо конкретно... :( умряла работа!
Ами... Със сигурност преговорите на отбор-шампион с футболист протичат по-гладко, отколкото с третия в класирането. Така, де, желание трябва да има и от двете страни все пак...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 май 2012 18:26

Laetitia написа:
Ами... Със сигурност преговорите на отбор-шампион с футболист протичат по-гладко, отколкото с третия в класирането. Така, де, желание трябва да има и от двете страни все пак...

Било е време, когато и ние сме били първи, но трансферната политика си е била все на същото ниво- пълен т`шак...То не бяха Тиберканиновци, Бистроновци, проби на какви ли не играчи- все ходене по мъките. Това май си е проблем от край време да не умеем да правим трансфери. Разбира се, има някое и друго изключение, но на фона на "гредите" дето все удряме в това направление, са доста малко.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 30 май 2012 21:55

Левски се подсигури с нападател за новия сезон в лицето на Цветан Генков от Висла Краков, научи Livesport.bg. Острието вече е договорил личните си условия, а тези дни ще подпише 2-годишен договор с клуба.

Таранът ще бъде представен като ново попълнение на "сините" на първата тренировка на отбора за новия сезон на 12 юни, а заплатата на футболиста ще бъде в размер на 15 хиляди евро на месец, като в сумата не влизат отделните бонуси и премии.

Още по време на зимната пауза Иво Тонев държеше да привлече Генков на "Герена", но тогава шефовете му във Висла отказаха да го пуснат. Сега ситуацията е по-деликатна, тъй като бюджетът на Висла е редуциран заради финансови проблеми, поради което по-скъпоплатените играчи, сред които е и Генков, са поставени в трансферната листа.

Тази сделка пък може да осуети привличането на Димитър Макриев в състава на Илиан Илиев, особено след като стана ясно, че половината футболисти на Левски са твърдо против подобен трансфер - нещо, за което по-рано през деня Livesport.bg информира.

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 30 май 2012 22:02

Nuke написа:Левски се подсигури с нападател за новия сезон в лицето на Цветан Генков от Висла Краков, научи Livesport.bg. Острието вече е договорил личните си условия, а тези дни ще подпише 2-годишен договор с клуба.

Таранът ще бъде представен като ново попълнение на "сините" на първата тренировка на отбора за новия сезон на 12 юни, а заплатата на футболиста ще бъде в размер на 15 хиляди евро на месец, като в сумата не влизат отделните бонуси и премии.

Още по време на зимната пауза Иво Тонев държеше да привлече Генков на "Герена", но тогава шефовете му във Висла отказаха да го пуснат. Сега ситуацията е по-деликатна, тъй като бюджетът на Висла е редуциран заради финансови проблеми, поради което по-скъпоплатените играчи, сред които е и Генков, са поставени в трансферната листа.

Тази сделка пък може да осуети привличането на Димитър Макриев в състава на Илиан Илиев, особено след като стана ясно, че половината футболисти на Левски са твърдо против подобен трансфер - нещо, за което по-рано през деня Livesport.bg информира.

Като ги знам Livesport какви са партенки не вярвам,иначе ако това е истина ще е супер.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 май 2012 22:15

И аз ще съм доволен,ако вземем Генков!!!

Върни се в “Архив”