Трансфери в Барселона 2012 !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Трансфери в Барселона 2012 !
Само ще ви кажа че най - добрите ни играчи са точно юношите на клуба ;]

Офтопик:
И все пак трябва да вземем поне един класно попълнение! Аз лично съм за Хави Мартинес
Играе и ЦЗ и Халфче ( Маск 2
) !

- Middlesbrough
- Контакти:
tatusindo написа:И все пак трябва да вземем поне един класно попълнение! Аз лично съм за Хави МартинесИграе и ЦЗ и Халфче ( Маск 2
) !
е ще вземат 2-3 играчи
Алба ми се вижда най - сигурен , някои ЦЗ и може би нападател ..

Офтопик:
Днес намерих нещо много странно -
Доколкото разбрах май ще го пращат под наем там за целия сезон и той сега обува наколенките или нещо такова
Tello : Joining Atletico Madrid would be a dream
Доколкото разбрах май ще го пращат под наем там за целия сезон и той сега обува наколенките или нещо такова

- Middlesbrough
- Контакти:
LIMASSOL написа:Днес намерих нещо много странно -Tello : Joining Atletico Madrid would be a dream
Що да не отиде там да трупа опит

Офтопик:
Middlesbrough написа:LIMASSOL написа:Днес намерих нещо много странно -Tello : Joining Atletico Madrid would be a dream
Що да не отиде там да трупа опит
Аз лично предпочитам да пратим тоя Куенка някъде под наем а Тейо да седи,ама това си е работа на Тито

- Middlesbrough
- Контакти:
Тейо го разкриха... , единствено бързината му е предимство пред Куенка ... лично мнение : )

Офтопик:
Куенка не върши работа.
От части си прав за това, че са разкрили стила му на игра. /Тейо/
От части си прав за това, че са разкрили стила му на игра. /Тейо/
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...
Каквото и да си говорим не може да се разчита на Тейо и Куенка за големите мачове, имам предвид класиките и мачовете от ШЛ (най-вече елиминациите)....така че изобщо не ги бройте поне на този етап като нападатели, аз продължавам да мисля, че трябва да вземем 1 таран, да има малко разнообразие около Меси, Алексис и ВИЯ (който хич не се знае в каква форма ще е)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Абе хора трябва ни голям играч - ФАЛКАО , ТИАГО СИЛВА , КОМПАНИ..