Спам тема-Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Спам тема-Черноморец

Мнениеот ЕМИЛ » 19 авг 2009 16:50

pas написа:
ЕМИЛ написа:Прав си за населението там.Но не съм циганин.

Няма от какво да се срамуваш, 21-ви век сме, България е в ЕС, трябва да бъдем толерантни!

Несам бе хафте.ти какафси балгарин ли сибе бате.дай две пари да се почерпиме би

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 19 авг 2009 17:04

ЕМИЛ написа:Несам бе хафте.ти какафси балгарин ли сибе бате.дай две пари да се почерпиме би

С подобни молби феновете на един отбор, до преди няколко години, отиваха след мач при един футболен президент от Бургас с инициали И.Д. и го молеха да им осигури почерпка след мача. И обикновенно я получаваха!

Кой, обаче, е отбора няма да пиша, за да не ме обвинят в провокация. Въпреки, че написаното е 100% вярно. :mrgreen:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 авг 2009 17:07

pas написа:
ЕМИЛ написа:Несам бе хафте.ти какафси балгарин ли сибе бате.дай две пари да се почерпиме би

С подобни молби феновете на един отбор, до преди няколко години, отиваха след мач при един футболен президент от Бургас с инициали И.Д. и го молеха да им осигури почерпка след мача. И обикновенно я получаваха!

Кой, обаче, е отбора няма да пиша, за да не ме обвинят в провокация. Въпреки, че написаното е 100% вярно. :mrgreen:

За черномореца на Дражеф говориш бе батеее

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 19 авг 2009 17:12

ЕМИЛ написа:За черномореца на Дражеф говориш бе батеее

Аааа, не казвам! Ти ги посочи! Аз може да съм имал предвид някой отбор и от селските групи. :)

Само да те добавя - тогава друг Черноморец нямаше, беше си само един! ;)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 авг 2009 17:27

Давай да се черпими сад бургаско ,бе батеее.душичката ми пресахна бее

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 19 авг 2009 21:12

"off" (същ.,ед.ч.,3 л.) преведено от английски означава на български:
жлеб, фалц
отстъпка, отбив

"topic" (същ.,ед.ч.,3 л.) преведено от английски означава на български:
тема
въпрос
препратка

Offtopic се използва, когато си се отклонил (отбил) от темата.Отклонявенето от дадена тема е вид спам!Пример:пишеш за това, "кой е отбора на Бургас", при положение, че темата е "Прекрасният гол на Платини" (примерно).Можеш да създадеш отделна тема за това, "кой е отбора на Бургас" и там да спориш, но не и ако предмета на темата е съвсем друг.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 19 авг 2009 21:40

MORSKI написа:
ntodorov написа:И понеже темата е СПАМ. Може ли някой от Бургазлиите да ми каже: Защо хората от Черно море са ми тъй готини и сладки?
Каквото правя, каквото струвам - все съм при тях...И те си ме търпят...Голяма тръпка са ми.

Ето ме и мен- и ти си ни голяма тръпка,особенно на мен :lol: :?

Е на, виждаш ли: Когато има "свободна игра" има и разбирателство. Кво да спорим, като можем да си помогнем. Отивам да гледам Дебърцините с Левски ;) ...Морски, както се разбрахме: Чакаме списъка. Който не успеем - го довършвате вие. О' кей?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 20 авг 2009 12:03

Taka....чувството породило се от обилното обливане с помия на истините за Черноморец от определен кръг дребни душици,симпатизиращи на смехотворната сбирщина (дори не бих си направил труда да я нарека отбор) от Долно езеро и техните така наречени спасители ,инвестирали по 2,50 лв с ДДС, но не пропускащи да се изтипосат по вестниците,сигурно смятат че са много фотогенични, може да бъде едно единствено -СЪЖАЛЕНИЕ.Да мазути,вие предизвиквате само съжаление с реването си като вдовици за к....
Най-вероятно това ми е последния пост в този форум защото тук цари дух на злоба и завист към това което се гради в Черноморец.Защо ли се учудвам,нима не знам на какви географски ширини се намираме???
Затрил бил Събев мазута?Защо ревете сега,а не ревахте когато комсомолския секретар на нефтозавода Портачанов продаде отбора ви и лапна сумати кинти ?Къде спахте тогава?Нали тази база е била построена за работещите в нефтозавода,според вас,но допуснахте оня мустакат измамник да се обогати.Та човека е дал един камион с пари и ще прави каквото си по иска.Мазута е "кауза пердута",ЧЕРНОМОРЕЦ е бъдещето!Никой не инвестира в нещо обречено на провал.А вашите последни 5 години се определят точно с тази дума- провал.Няма друг отбор във футболната история на България претърпял загуби на 2 последователни баража,такива футболни идиоти други няма!И много,ама много смешно звучат версиите ви ,че са полегнали за пари,тази глупост може да изръси само някой въобще не познаващ ситуацията или крайно заблуден.С евнтуален успех,вие щяхте да имате нов собственик и съответно отбор в А РФГ,а сега лек ви път между Карнобат и Порой.Селските стадиони са страхотно място за изява за прогресивно намаляващата ви публика,подмамена на времето с безплатен вход,друг ваш патент във футболна България.Пълен ви бил преди години стадиона,ами то друго нищо не се случваше в Бургас,как да не се напълни,та нали хората идваха да се посмеят на безумно смешните спускания по крилото на Станчо Цонев, с физика на бик за разплод и поведение на терена на глиган,да се поразтоварят от ежедневието...Забравихте ли как стадиона ви се заливаше от смях,породен от нескупосаните му изяви ?Какви мачове се излъчваха по ТВ? Смешни и жалки сте с безкрайния си плач!!!Буди единствено съжаление,нима това искате?
Дано да не бъде изтрит и този пост,както много предни ,но истината винаги излиза на яве ,а тя е съвсем простичка: Бургас -това е ЧЕРНОМОРЕЦ!!!!!

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 20 авг 2009 18:57

Да се надяваме,че след като спреш да пишеш ще използваш времето си ползотворно,първо се научи да пишеш,прочети някоя друга книжка,а тогава може и да ти се отдаде да мислиш и да не пишеш смехотворните си мнения лишени от логика будещи съжаление завистливите фенове на айтоските пришълци за които единствения шанс да се сравняват с нас е да лъжат и злобеят :) Жалко,че цялото ви стадо,на което един ред от блоковете на стадион Лазур ще му е предостатъчен страда от тази болест-лъжливост,завистливост и глупост,защото нормален човек няма как да говори,че "гадните заводски мазути" им намалявала публиката като поставят рекорди за В група,имат повече от 2/3 от отборите в А група,да не говорим за хибрида който цяла България знае,че няма нищо истинско в него.Няма как нормален човек да ругае феновете на противниковия отбор,че ги пускали без пари,при положение,че никъде не се плаща вход във "В" група,а самите те пожелаха да има,а отбора на който е фен ругаещия господин до преди идването на Балъков влизаше или без пари,или за 1,максимум 2 лева,дори през дебютния си полусезон в "А" влизаха без пари,за сметка на 3 лева вход на Нефтохимик в "Б". :) Да се присмива,че сме играели в Долно езерово,а не помни къде играеше неговия отбор когато го създадоха :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 авг 2009 09:49

Eй, хора, спрете се. Това са си нашите отбори от Бургас. Защо се дърлите ? Няма нищо лошо да се подържа един отбор, но защо трябва да се пречи на другия ( който и да е от двата бургаски ). Вярвате ли, че това, което стана с Нефтохимик и Черноморец е вреда причинена от нас самите фенове на двата отбора. Забравете. Силни тимове не са нужни в БГ. Освен от София, пръчка в колелата си слагаме и ние. Ще видите, какво ще се случи с Черноморец след някой и друг кръг. Сега още никой не ги взема насериозно, но срещу тях ще възстанат и медии и БФС, и фенчета на други отбори и т.н. Така се случи и с Нафтата. Впрочем напишете в търсачката на Vbox7 Нефтохимик и потърсете един филм за Нефтохимик направен през 1999 г. Там има обширни интервюта с Хр. Порточанов - там я има цялата истина за БГ футбола, Нефтохимик ( унищожението му ) и прочие.
ПС:За съжаление в този момент не мога да постна линк към филма, но той е съдържателен, а аз го гледам често и се насълзявам от разбитото, унищоженото, подигравките и всьо... Но и разбрах, че друга алтернатива пред Порточанов освен да продаде клуба не е имало...и всичко това с помоща на други висши ( политически и икономически ) кръгове от страната. Така ще бъде убит и сегашния Черноморец, така ще бъде унищожен и възродения Нефтохимик, а ние феновете сами си затваряме капака на врящия казан...Опомнете се и гледайте този филм и обективната истина за футбола в Бургас. Нека канализираме омразата си в друга посока.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”