Red Warrior написа:Nuke написа:Red Warrior написа:Единственото, което ме притеснява е непрекъснатото налагане на недоразумението Гаджев
Всичко друго ок, ама тук проговори фенщината у теб. По-точно анти-левскарщината. Жалко. Любо Пенев е човек със силен характер и няма да допусне някой да му нарежда кои футболисти да играят. Щом е преценил, че Гаджев е национал, значи има причина. Харесва ми работата на ЛП и му се доверявам в избора му на футболисти. Аз също не се радвам, че Бандата ще започне титуляр, защото Миневи се представиха много добре срещу Холандия, а Бандаловски е нервак, но треньорът решава.
Едно 3:1 за България ще ми дойде екстра.

Ако беше фенщина щях да питам защо нямаше нито един футболист на ЦСКА срещу Холандия, но аз съм реалист и си давам сметка, че в момента нямаме достатъчно класни футболисти за националния отбор. Между другото това е поредното доказателство колко добър треньор е Стойчо и с какъв материал за малко да стане шампион. Единствено Мораеш (който няма право) и Бандаловски (който така и не влезе във формата от първия полусезон), но изобщо не съм питал защо Галчев не е на мястото на Миланов, или Дяков например. Така че извинявай, но не е фенщина. Може би, ако ти свалиш сините очила ще се съгласиш, че Гаджев беше най-слабият на терена срещу Холандия. Да не се връщам, на един мач срещу Швейцария, че ще ми стане още по-тъпо.
Дори да е бил най-слабият, измежду 11 титуляри, пак си свърши работата. Освен това, футболът е колективен спорт. Ако някой се дъни, другите трябва да го покриват. Робен също играе много зле напоследък, но едва ли някой би го нарекъл "недоразумение" или би го извадил от националния. Всеки си има мнение, в крайна сметка. Няма смисъл да спорим за глупости.