Мащабното разследване на италианската полиция продължава!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
donDiego

Re: Мащабното разследване на италианската полиция продължава!

Мнениеот donDiego » 28 май 2012 16:17

unist_gp написа:за държавата не знам, аз не живея в България. във футбола нищо не може вече да бъде оправено. който иска да оправи, трябва да отговори най-напред, защо е слугувал 5 години на Октопода. лошото е, че феновете се държаха примиренчески. и до ден днешен не мога да разбера как така след България-Англия нямаше гражданска футболна революция. Наркоманът борислав михайлов и неговия харем леки мъже трябваше отдавна да ги е страх да се покажат на улицата....

Мисля,че темата иска да се доразвие и ще е хубаво да се сложи една анкета..:Искате ли независимо чуждестранно разследване на БФС..или нещо подобно
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 28 май 2012 16:28

Дон Диего,
За да има каквото и да е разследване, то трябва да е вследствие от разкрито престъпление или сериозен довод за такова. Бохумската прокуратура разследва БФС, защото имат данни за уредени мачове, чрез които е извършено престъпление на териотирията на ФРГ. На отбори от Турция вече беше повдигнато пряко обвинение, може скоро и български такива да бъдат подведени под съдебна отговорност на германска земя. Много странно ми е отдръпването на Гара Дембеле в последната половин година от всичко българско, да си го чул да даде интервю дори за бг медия? Предполагам, че Гарата е изпял нещо, за което някой ден ще се разбере от Германия. А иначе най-нормалното нещо на БФС и на всички футболни "собсвеници" е да се правят изненадващи финансови ревизии, за да се следи дали не перат пари. Венци Стефанов, Гигов, Коко Динев трябва да ги хващат още на летището и да им бъркат в куфарчетата....

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 28 май 2012 18:03

unist_gp написа:Днес в Италия са били арестувани между 13 и 15 футболисти от отбори в Сериа А със сериозни подозрения за тотоманипулации. Националът Кришито, който играе за Зенит Ленинград е единственият от Скуадра адзура, той е бил закопчан на лагера и за момента участието му на финалите на Европейското е само хипотетично.
Да сравним тази новина, с днешната "новината" от България, че от месеци се знае как ЦСКА и Литекс ще се обиденяват, но никой в България не смее да развали цирка (ЦСКА-Литекс 4-1). Да припомним, че по подобен начин някакъв несретник в оранжев шушляк обяви преди Нова година, че Любо Пенев поема отбора на БФС. Господа "футболни журналисти" отразяващи Литекс, закрийте се заедно с отбора, моля.

От месеци се знае? Ти не живееш в България и знаеш! Аз не съм пропуснал мач на ЦСКА на Армията, и разбирам днес. Хайде моля те, по-навреме ни съобщавай такива новини.
Последна промяна от Hrabar на 28 май 2012 18:43, променено общо 1 път.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

venom

Мнениеот venom » 28 май 2012 18:34

Зенит Ленинград :mrgreen: Марек Станке Димитров и Добруджа Толбухин :lol:

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 28 май 2012 22:21

щом и капитана на лацио е задържан и куките влизат в къщата на конте положението ще става още по зле !

Изображение
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Върни се в “Футбол - Свят”