Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: МНОГО,МНОГО ЛЮБОПИТНО !!!!!
Нямаме силни отбори,нямаме стадиони,нямаме първенство,а искаме 2 отбора в ШЛ,не става.Трябва да започнем отначало и тогава да имаме амбиции за 2 отбора.Да намалим клубовете в първенството,да се покачи качеството му и съответно качеството на 2-та ни гранда,да си направим стадионите за ШЛ и тогава вече да мислим за 2 отбора.Всички тези сметки,които правим са в кръга на вероятноста. 

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Пак почнаха сметките....
- slavi_1914
- Контакти:
neoje написа:Начи левски бие с 0-1 Дебрецен в Унгария(1во за да вземе 3 точки,2торо защото в ЛЕ има доста по-голям шанс за още точки отколкото в ШЛ и 3то защото неща да слушам говедата пак 2 години как направили европоход),след това Литекс бие пак бате в ловеч и в групите взима още няколко точки пък може и нещо повече но с Мъдури едва лии накрая ние правим 1-1 в москва влизаме и ние и заедно с левски стигаме до 1/4 финал на ЛЕ и дотам ни стигат силите,но вече сме се изкачили до 14-13 място и догодина с по-големи коефициенти и насреща с по-слаби отбори и с повече шансове за победи влизаме и двата отбора в ШЛ там ни бият като тъпан,но си оставаме с здрав коефициент и продължаваме за догодина
това са моите схеми.....
![]()
а иначе да знаете че Иван Костов е виновен ако не стане
Пич,като не си запознат какво филосовстваш там. Лочи си бирата и си пикай на парите. Цска няма ка да влезе да ти кажа в ШЛ защото поне Левскарите сме по запознати и щети кажа че 2-рия в А група попада в потока на вторите от силните първенства(Арсенал,Селтик.....) пък и не ви виждам 2-и вас през 2010/2011. Първо влезте в Л.Е> и после говорете,защото приноса ви за коефициента се вижда колко.
Последна промяна от slavi_1914 на 21 авг 2009 02:10, променено общо 1 път.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
tprodanov написа:Иван Костов е ясно, че е виновен, дори и за земетресенията, но не знам що си мислиш, че някой БГ отбор ще прескочи групите...
първо доста ненавиждам Левски не заради самия отбор а само заради поведението на играчи,фенове и ръководство от години насам,НО стори ми се че ЦСКА и левски показват една тактически праввилна постройка с точни пасове това доколко вкарваме голове при нас днес си го обяснявам с липсата на доста играчи при вас с ЙОВОВ

YNWA!
slavi_1914 написа:neoje написа:Начи левски бие с 0-1 Дебрецен в Унгария(1во за да вземе 3 точки,2торо защото в ЛЕ има доста по-голям шанс за още точки отколкото в ШЛ и 3то защото неща да слушам говедата пак 2 години как направили европоход),след това Литекс бие пак бате в ловеч и в групите взима още няколко точки пък може и нещо повече но с Мъдури едва лии накрая ние правим 1-1 в москва влизаме и ние и заедно с левски стигаме до 1/4 финал на ЛЕ и дотам ни стигат силите,но вече сме се изкачили до 14-13 място и догодина с по-големи коефициенти и насреща с по-слаби отбори и с повече шансове за победи влизаме и двата отбора в ШЛ там ни бият като тъпан,но си оставаме с здрав коефициент и продължаваме за догодина
това са моите схеми.....
![]()
а иначе да знаете че Иван Костов е виновен ако не стане
Пич,като не си запознат какво филосовстваш там. Лочи си бирата и си пикай на парите. Цска няма ка да влезе да ти кажа в ШЛ защото поне Левскарите сме по запознати и щети кажа че 2-рия в А група попада в потока на вторите от силните първенства(Арсенал,Селтик.....) пък и не ви виждам 2-и вас през 2010/2011. Първо влезте в Л.Е> и после говорете,защото приноса ви за коефициента се вижда колко.
''Цска няма ка да влезе да ти кажа в ШЛ защото поне Левскарите сме по запознати и щети кажа че 2-рия в А група попада в потока на вторите от силните първенства(Арсенал,Селтик.....) пък и не ви виждам 2-и вас'' ТОВА изречение ми е достатъчно за да разбера нивото на интелекта ти или поне на колко бири си.....ае ходи си вземи 3-4 дебрацини за мезенце...
YNWA!
Според мен си доста скаран със футбола, за да виждаш някаква тактическа грамотност. Нас вчера ни разцепиха тактически, а вие днес бяха трагични, а руснаците мързеливи. Първенството ни стана интересно, щото е безумно слабо и силите са изравнени, а не обратното.
ПП Омразата ти е нормална. И аз са съм фен на нещо, което очевидно няма логическото право да съществува и явно не успява и аз бих мразил нещото с естествен произход.
ПП Омразата ти е нормална. И аз са съм фен на нещо, което очевидно няма логическото право да съществува и явно не успява и аз бих мразил нещото с естествен произход.
tprodanov написа:Според мен си доста скаран със футбола, за да виждаш някаква тактическа грамотност. Нас вчера ни разцепиха тактически, а вие днес бяха трагични, а руснаците мързеливи. Първенството ни стана интересно, щото е безумно слабо и силите са изравнени, а не обратното.
Това е докато гледате - на нещата и ходите да гласувате за бойко и за серго нищо няма да ви се хареса ...
YNWA!
- vladitol
- Контакти:
neoje написа:tprodanov написа:Според мен си доста скаран със футбола, за да виждаш някаква тактическа грамотност. Нас вчера ни разцепиха тактически, а вие днес бяха трагични, а руснаците мързеливи. Първенството ни стана интересно, щото е безумно слабо и силите са изравнени, а не обратното.
Това е докато гледате - на нещата и ходите да гласувате за бойко и за серго нищо няма да ви се хареса ...
за кой да гласуваме за доган ли

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
vladitol написа:neoje написа:tprodanov написа:Според мен си доста скаран със футбола, за да виждаш някаква тактическа грамотност. Нас вчера ни разцепиха тактически, а вие днес бяха трагични, а руснаците мързеливи. Първенството ни стана интересно, щото е безумно слабо и силите са изравнени, а не обратното.
за кой да гласуваме за доган ли
еми то не друг а божидар искренов се кандидатира за кмет на подуене от листата на ДПС но иначе ще ти кажа за кой да гласуваш но ще спаза малко конспирация....за този дето е виновен за всичко и бърка на комуниститите с боксува ръкавица в г***а!!! но пожелавам лека нощ и добри постижения на трите български отбора в ЛЕ!!!
YNWA!
neoje написа:tprodanov написа:Според мен си доста скаран със футбола, за да виждаш някаква тактическа грамотност. Нас вчера ни разцепиха тактически, а вие днес бяха трагични, а руснаците мързеливи. Първенството ни стана интересно, щото е безумно слабо и силите са изравнени, а не обратното.
Като ми четеш мненията дали за някой от двамата съм гласувал или си натурално прост?