Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bully_Blue
Контакти:

Re: МНОГО,МНОГО ЛЮБОПИТНО !!!!!

Мнениеот Bully_Blue » 21 авг 2009 02:07

Нямаме силни отбори,нямаме стадиони,нямаме първенство,а искаме 2 отбора в ШЛ,не става.Трябва да започнем отначало и тогава да имаме амбиции за 2 отбора.Да намалим клубовете в първенството,да се покачи качеството му и съответно качеството на 2-та ни гранда,да си направим стадионите за ШЛ и тогава вече да мислим за 2 отбора.Всички тези сметки,които правим са в кръга на вероятноста. ;)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Годфадър
Контакти:

Мнениеот Годфадър » 21 авг 2009 02:07

Пак почнаха сметките....

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 21 авг 2009 02:09

neoje написа:Начи левски бие с 0-1 Дебрецен в Унгария(1во за да вземе 3 точки,2торо защото в ЛЕ има доста по-голям шанс за още точки отколкото в ШЛ и 3то защото неща да слушам говедата пак 2 години как направили европоход),след това Литекс бие пак бате в ловеч и в групите взима още няколко точки пък може и нещо повече но с Мъдури едва ли :( и накрая ние правим 1-1 в москва влизаме и ние и заедно с левски стигаме до 1/4 финал на ЛЕ и дотам ни стигат силите,но вече сме се изкачили до 14-13 място и догодина с по-големи коефициенти и насреща с по-слаби отбори и с повече шансове за победи влизаме и двата отбора в ШЛ там ни бият като тъпан,но си оставаме с здрав коефициент и продължаваме за догодина :) това са моите схеми..... :) :) а иначе да знаете че Иван Костов е виновен ако не стане :)

Пич,като не си запознат какво филосовстваш там. Лочи си бирата и си пикай на парите. Цска няма ка да влезе да ти кажа в ШЛ защото поне Левскарите сме по запознати и щети кажа че 2-рия в А група попада в потока на вторите от силните първенства(Арсенал,Селтик.....) пък и не ви виждам 2-и вас през 2010/2011. Първо влезте в Л.Е> и после говорете,защото приноса ви за коефициента се вижда колко.
Последна промяна от slavi_1914 на 21 авг 2009 02:10, променено общо 1 път.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

neoje
Контакти:

Мнениеот neoje » 21 авг 2009 02:10

tprodanov написа:Иван Костов е ясно, че е виновен, дори и за земетресенията, но не знам що си мислиш, че някой БГ отбор ще прескочи групите...

първо доста ненавиждам Левски не заради самия отбор а само заради поведението на играчи,фенове и ръководство от години насам,НО стори ми се че ЦСКА и левски показват една тактически праввилна постройка с точни пасове това доколко вкарваме голове при нас днес си го обяснявам с липсата на доста играчи при вас с ЙОВОВ :) :) :) но мисля че с 4 отбора в групите и ние 3ти по сила(май така се очертава) имаме едно 30 до 60% шансове ....бъдете оптимисти ! :) а доколкото до качеството на първенството....мисля че откакто се излъчват всички мачове без 2 качеството се качи много !!!
YNWA!

neoje
Контакти:

Мнениеот neoje » 21 авг 2009 02:11

slavi_1914 написа:
neoje написа:Начи левски бие с 0-1 Дебрецен в Унгария(1во за да вземе 3 точки,2торо защото в ЛЕ има доста по-голям шанс за още точки отколкото в ШЛ и 3то защото неща да слушам говедата пак 2 години как направили европоход),след това Литекс бие пак бате в ловеч и в групите взима още няколко точки пък може и нещо повече но с Мъдури едва ли :( и накрая ние правим 1-1 в москва влизаме и ние и заедно с левски стигаме до 1/4 финал на ЛЕ и дотам ни стигат силите,но вече сме се изкачили до 14-13 място и догодина с по-големи коефициенти и насреща с по-слаби отбори и с повече шансове за победи влизаме и двата отбора в ШЛ там ни бият като тъпан,но си оставаме с здрав коефициент и продължаваме за догодина :) това са моите схеми..... :) :) а иначе да знаете че Иван Костов е виновен ако не стане :)

Пич,като не си запознат какво филосовстваш там. Лочи си бирата и си пикай на парите. Цска няма ка да влезе да ти кажа в ШЛ защото поне Левскарите сме по запознати и щети кажа че 2-рия в А група попада в потока на вторите от силните първенства(Арсенал,Селтик.....) пък и не ви виждам 2-и вас през 2010/2011. Първо влезте в Л.Е> и после говорете,защото приноса ви за коефициента се вижда колко.

''Цска няма ка да влезе да ти кажа в ШЛ защото поне Левскарите сме по запознати и щети кажа че 2-рия в А група попада в потока на вторите от силните първенства(Арсенал,Селтик.....) пък и не ви виждам 2-и вас'' ТОВА изречение ми е достатъчно за да разбера нивото на интелекта ти или поне на колко бири си.....ае ходи си вземи 3-4 дебрацини за мезенце...
YNWA!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 21 авг 2009 02:13

Според мен си доста скаран със футбола, за да виждаш някаква тактическа грамотност. Нас вчера ни разцепиха тактически, а вие днес бяха трагични, а руснаците мързеливи. Първенството ни стана интересно, щото е безумно слабо и силите са изравнени, а не обратното.

ПП Омразата ти е нормална. И аз са съм фен на нещо, което очевидно няма логическото право да съществува и явно не успява и аз бих мразил нещото с естествен произход.

neoje
Контакти:

Мнениеот neoje » 21 авг 2009 02:16

tprodanov написа:Според мен си доста скаран със футбола, за да виждаш някаква тактическа грамотност. Нас вчера ни разцепиха тактически, а вие днес бяха трагични, а руснаците мързеливи. Първенството ни стана интересно, щото е безумно слабо и силите са изравнени, а не обратното.

ПП Омразата ти е нормална. И аз са съм фен на нещо, което очевидно няма логическото право да съществува и явно не успява и аз бих мразил нещото с естествен произход.

Това е докато гледате - на нещата и ходите да гласувате за бойко и за серго нищо няма да ви се хареса ...
YNWA!

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 21 авг 2009 02:23

neoje написа:
tprodanov написа:Според мен си доста скаран със футбола, за да виждаш някаква тактическа грамотност. Нас вчера ни разцепиха тактически, а вие днес бяха трагични, а руснаците мързеливи. Първенството ни стана интересно, щото е безумно слабо и силите са изравнени, а не обратното.

Това е докато гледате - на нещата и ходите да гласувате за бойко и за серго нищо няма да ви се хареса ...

за кой да гласуваме за доган ли :lol:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

neoje
Контакти:

Мнениеот neoje » 21 авг 2009 02:26

vladitol написа:
neoje написа:

за кой да гласуваме за доган ли :lol:

еми то не друг а божидар искренов се кандидатира за кмет на подуене от листата на ДПС но иначе ще ти кажа за кой да гласуваш но ще спаза малко конспирация....за този дето е виновен за всичко и бърка на комуниститите с боксува ръкавица в г***а!!! но пожелавам лека нощ и добри постижения на трите български отбора в ЛЕ!!!
YNWA!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 21 авг 2009 03:18

neoje написа:

Като ми четеш мненията дали за някой от двамата съм гласувал или си натурално прост?

Върни се в “Архив”