Ново управление на ЦСКА с Гриша Ганчев и Христо Стоичков?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Христо Стоичков - президент на ЦСКА

Мнениеот Red Warrior » 28 май 2012 00:45

Явно "радостта" ще държи будни сините фенове още дълго време. :lol: Лека от мен.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 28 май 2012 00:48

Ако имаха пари Диара щеше да дойде в Левски и нямаше Тонев да се излага със предложения за 100 000 за Анисе.Дават колкото и и агента даваше в добрите си години.

Те да си му мислят , че трябва поне десетина футболиста да купуват, а като знам , че продадоха най- качествения си футболист за 150 000 евро не виждам освен с наливане откъде ще вземат пари за селекция.Чаках малко да се оттече водата ;) да не напиша някоя глупост.Помниш ли ,че още зимата ти казах в България коопераците не са добър вариант.Ти що м смяташ , че началото е добро с това трето място ОК.За Рамос няма какво да ни бъзикаш ние ви бихме есента така , че сме квит този сезон.За Диара , ако помниш също ти казах , че няма да го вземете.
Последна промяна от onegavon на 28 май 2012 00:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 май 2012 00:50

Синьо сърце написа:
Batkoto написа:събрали сте ресурс да, затова привличате пенсионери и бягат най-добрите ви играчи :lol: :lol: :lol:

Кой бяга и кой е на 30 г, освен Ст. Ангелов?

:lol: че кой остана :? македончето, йовчо и гаджето му до него, кълвача, фалшивия диамант, мутрев, само лилипута остана , да ви брани срещу всички :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

venom

Мнениеот venom » 28 май 2012 00:52

onegavon написа:Ако имаха пари Диара щеше да дойде в Левски и нямаше Тонемв да се излага със предложения за 100 000 за Анисе.Дават колкото и и агента даваше в добрите си години.

Те да си му мислят , че трябва поне десетина футболиста да купуват, а като знам , че продадоха най- качествения си футболист за 150 000 евро не виждам освен с наливане откъде ще вземат пари за селекция.

Не ги подценявай, сериозно. Тоя път случиха на треньор, Илиян Илиев има функцията да прави отбор от нищото. На есен ще са по-силни, то не че има как да са по-слаби от сега.

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Мнениеот vpnikolov » 28 май 2012 00:54

venom написа:
onegavon написа:Ако имаха пари Диара щеше да дойде в Левски и нямаше Тонемв да се излага със предложения за 100 000 за Анисе.Дават колкото и и агента даваше в добрите си години.

Те да си му мислят , че трябва поне десетина футболиста да купуват, а като знам , че продадоха най- качествения си футболист за 150 000 евро не виждам освен с наливане откъде ще вземат пари за селекция.

Не ги подценявай, сериозно. Тоя път случиха на треньор, Илиян Илиев има функцията да прави отбор от нищото. На есен ще са по-силни, то не че има как да са по-слаби от сега.

Бъди оптимист - винаги може и по-зле да е ! :mrgreen: :mrgreen:
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 май 2012 00:55

шивача написа: :lol: че кой остана :? македончето, йовчо и гаджето му до него, кълвача, фалшивия диамант, мутрев, само лилипута остана , да ви брани срещу всички :lol:

Дали аз закъснях или времето бързаше?
Дали аз закъснях или всичко бе сън?
Отшумя като приказка, каквото ни свързваше.
Отшумя като празничен звън ...

Край реката редят се, редят се тополите,
побелели от първия сняг.
Аз не чакам за среща, аз не чакам, но моля те,
ти да минеш по другия бряг.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 28 май 2012 00:58

Не ги подценявам говоря за финансиране.Мит е , че са много големи паралии.Нашето голямо изваждане мина, а имаме футболисти от които могат да се направят добри пари.Да не забравяме , че негърчетата , ако не ни мине котка път също могат да ни позлатят след три- четири години.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 май 2012 00:58

Синьо сърце написа:
шивача написа: :lol: че кой остана :? македончето, йовчо и гаджето му до него, кълвача, фалшивия диамант, мутрев, само лилипута остана , да ви брани срещу всички :lol:

Дали аз закъснях или времето бързаше?
Дали аз закъснях или всичко бе сън?
Отшумя като приказка, каквото ни свързваше.
Отшумя като празничен звън ...

Край реката редят се, редят се тополите,
побелели от първия сняг.
Аз не чакам за среща, аз не чакам, но моля те,
ти да минеш по другия бряг.

добре :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

venom

Мнениеот venom » 28 май 2012 01:03

onegavon написа:Не ги подценявам говоря за финансиране.Мит е , че са много големи паралии.Нашето голямо изваждане мина, а имаме футболисти от които могат да се направят добри пари.Да не забравяме , че негърчетата , ако не ни мине котка път също могат да ни позлатят след три- четири години.

Паралии били. :lol: Затова Бойко тича цяла зима като луд да ги спасява, и няма кой. А виж при големите имена, както е ЦСКА, парите сами идват. Титан го закъсаха и след два дена проблемът сам се реши. ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 май 2012 01:15

venom написа:
onegavon написа:Не ги подценявам говоря за финансиране.Мит е , че са много големи паралии.Нашето голямо изваждане мина, а имаме футболисти от които могат да се направят добри пари.Да не забравяме , че негърчетата , ако не ни мине котка път също могат да ни позлатят след три- четири години.

Паралии били. :lol: Затова Бойко тича цяла зима като луд да ги спасява, и няма кой. А виж при големите имена, както е ЦСКА, парите сами идват. Титан го закъсаха и след два дена проблемът сам се реши. ;)

"Парите",т.е Джуждаро?Така като гледаш,колко пари "наля" в Литекс?Свободни агенти и юноши,които след това препродаде...Подсети ме за някой гръмък трансфер в Литекс,че нещо не се сещам...Стадион от търбни конструкциийки за някой милион и...общо взето това е!Че какво викаш за "парите"?
А-а-а...сетих се!Той тепърва ще почва да ръси в ЦСКА,нали?
Вашите "пари" бяха при Божков,щото той наистина ръсеше...
ПП."Негърчетата" най-много да "позлатят" ТИТАН.Не знам кои се крият зад "могат да НИ позлатят"... :?

Върни се в “ЦСКА”