Ново управление на ЦСКА с Гриша Ганчев и Христо Стоичков?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Христо Стоичков - президент на ЦСКА

Мнениеот Red Warrior » 27 май 2012 23:36

j0rka7aa написа:
Red Warrior написа:Не знам каква е логиката Гришата да се отказва от Литекс? :? Изградил е цялата футболна инфраструктура (школа, стадион, отбор). Затворил е кръга. Има вече 15-годишна история с Литекс и куп титли. Според мен няма логика, не знам... :?

Тук според мен трябва да прибавим факта, че Гришата и Ицо са заклети армейци.

Това е така, но не е ли по-логично, ако е разочарован да се оттегли от футбола изобщо. А не сега да трябва да изгражда всичко отначало, защото айде да си кажем истината - на ЦСКА остана само името, публиката и Стойчо Младенов.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 май 2012 23:37

шивача написа:
delqnski47 написа:
шивача написа:левскарите наистина се радват............през сълзи, а новината дори не е факт :lol:

И на мен ми се струва прекалено хубаво,за да е факт,ама поне ще гледаме сеир малко от тяхна страна :lol:

квото е такова, въпроса е, че тея се оакаха от страх, уж се радват, бати радостта :lol:

Направо толкова ни е страх, че не мога да стигна до кенефа!!! :) Егати смеха, олелеееееееее... :) :) Ама вие наистина ли се радвате? Наистина ли не схващате ако е истина, какво означава??? :o
Шивач, сигурно е случайно, но това за радостта през сълзи е част от една песен, която хората слушат станали прави. И с почест. Цитатът ѝ тук е меко казано, неуместен.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 май 2012 23:37

шивача написа:делянски, ся остава гърнето да се включи на 12 водки и да го опровергае :lol:

То ако стане туй някои хорица тук ще им се влоши здравето...от страх,ще преминат на кеф и оргазъм,а това рязко сменяне на настроението не е добре за сърцето! :lol:
П.П.И пак ще се смея накрая :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 27 май 2012 23:38

Doktorut на 27 Май 2012 23:31
Тази новина звучи, като обединение на литекс и цска. Принципно ми е доста безразлично, но някак жалко че А група остава с 1 силен отбор по-малко, за да се налее малко кръвчица в цска. Тъкмо се беше заформило що годе интересно и конкурентно първенство между първите 6 отбора.

То не се знае за добро ли е...Иначе е жалко, че Литекс трябва да изчезне от футболната карта след толкова инвестиции в отбора и базите му

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 27 май 2012 23:39

шивача написа:
kambata написа:Явно Джуджето от Микре се опитва да си спаси кожата и тази на сина си, но ми се струва че ще го гепят по бели гащи скоро ;)

дано, пали си къщата за тва, че свещите не хващат дикиш. ей тва джудже бе, тая нощ ще го сънувате, барабар със Снежанка :lol:

Има една поговорка "насила хубост не става". При вас нещата миришат на натиск от друго място, покрай разследването около ДДС-то а не че Дришко е примрял да пълни продънената ви каца :!:

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Мнениеот vpnikolov » 27 май 2012 23:40

Doktorut написа:Тази новина звучи, като обединение на литекс и цска. Принципно ми е доста безразлично, но някак жалко че А група остава с 1 силен отбор по-малко, за да се налее малко кръвчица в цска. Тъкмо се беше заформило що годе интересно и конкурентно първенство между първите 6 отбора.

Да, но всички видяхме как нещата не се получават в Литекс - две потенциални участия в Шампионската лига и Лига европа завършиха с пълен провал. Явно все пак е по-добре да се наливат пари в клуб с история и традиции.
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 май 2012 23:40

Синьо сърце написа:
Направо толкова ни е страх, че не мога да стигна до кенефа!!! :) Егати смеха, олелеееееееее... :) :) Ама вие наистина ли се радвате? Наистина ли не схващате ако е истина, какво означава??? :o
Шивач, сигурно е случайно, но това за радостта през сълзи е част от една песен, която хората слушат станали прави. И с почест. Цитатът ѝ тук е меко казано, неуместен.

не, не схващаме , какво означава :? иначе и аз не знам кое ме радва, новината или жалкия ви плач :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Мнениеот vpnikolov » 27 май 2012 23:41

kambata написа:
шивача написа:
kambata написа:Явно Джуджето от Микре се опитва да си спаси кожата и тази на сина си, но ми се струва че ще го гепят по бели гащи скоро ;)

дано, пали си къщата за тва, че свещите не хващат дикиш. ей тва джудже бе, тая нощ ще го сънувате, барабар със Снежанка :lol:

Има една поговорка "насила хубост не става". При вас нещата миришат на натиск от друго място, покрай разследването около ДДС-то а не че Дришко е примрял да пълни продънената ви каца :!:

А при вас спонсорирането от страна на ВТБ на какво мирише?
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 май 2012 23:41

kambata написа:
шивача написа:

ебати разбирачите..как веднага хванаха дирята :lol: :lol: всички много знаете и разбирате всичко и сте яко запознати..тцтц
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 май 2012 23:42

kambata написа:
шивача написа:

да бе, точно заради това е, той Гришата е импулсивен и от седмица го е намислил. квото и да стане, то е плод на много любов и продължителна връзка :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”