BLUE CHAMPIONS написа::roll:Вие с баща му ли се имате?
Не, батко ми се познава с него, приятели са, израснали са заедно.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BLUE CHAMPIONS написа::roll:Вие с баща му ли се имате?
turbogena написа:Кво става сега - кюрда става президент на червените ,а Гришата взима част от клуба
MuFc1878 написа:turbogena написа:Кво става сега - кюрда става президент на червените ,а Гришата взима част от клуба
Обединение на ЦСКА - Литекс. Вече и официално да се знае, че "оранжевите" са сателит![]()
![]()
t0bl3ro_bg написа:MuFc1878 написа:turbogena написа:Кво става сега - кюрда става президент на червените ,а Гришата взима част от клуба
Обединение на ЦСКА - Литекс. Вече и официално да се знае, че "оранжевите" са сателит![]()
![]()
М даа, то това беше ясно още преди Гришата да купи Литекс. Като гледах интервюто на Стоичков след мача с ЦСКА, той направо се радваше, че е паднал от любимците си, дори не го прикриваше.
delqnski47 написа:Тихо,тихо!Да не чувам детски плач и да не припомням ерата Стоилов-Литекс колко победи и равни имаше срещу ''репресираните'' ''Сами срещу всички''
turbogena написа:Още тогава тоя мач ми миришеше яко. Сега вече нямам никакви съмнения какво театро се е разиграло. А вече знаем как ще протичат мачовете занапред между Литекс и Цска...
turbogena написа:Още тогава тоя мач ми миришеше яко. Сега вече нямам никакви съмнения какво театро се е разиграло. А вече знаем как ще протичат мачовете занапред между Литекс и Цска...
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 3 госта