След 20 години Пескара се завърна в Серия А

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

BultraStyle
Контакти:

Re: След 20 години Пескара се завърна в Серия А

Мнениеот BultraStyle » 27 май 2012 19:26

Обективен написа:Forza Samp ;)

Абсолютно :) Яд ме е ,че в последните години от отбора си тръгнаха толкова качествени футболисти .

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Мнениеот Kamisha » 27 май 2012 19:40

[/quote]Това жалко подобие на отбор Торино , както викаш КАМИША е 7 кратен шампион на Италия. Преди да говориш нещо поне се заинтересувай малко от това което говориш , защото ставаш леко смешен[/quote]
Брат,много добре го знам т'ва! Ама нали се сещаш,че са били страшилище 40-те,когато печелят 4-5 поредни титли ?! Ако ми кажеш техен успех след финала им за Купата на УЕФА през 1992 ок,но откак гледам Калчото (12-13год.) са ни повече,ни по-малко асансьор м/у Серия А и Серия Б :!:
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти

Потребителски аватар
LoVeGeRi
Контакти:

Мнениеот LoVeGeRi » 27 май 2012 19:48

Винаги има падения дори и то да е било за 2 десетилетия както е в техния случай. Много отбори са такива , а пример освен тях са Нотингам , Болоня , Борусия ( Мюнхенгладбах) , Ливърпул , Виляреал , Мюнхен 1860 и още куп отбори ;) ;)
All I Think About Is You

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 27 май 2012 20:41

LoVeGeRi написа:Винаги има падения дори и то да е било за 2 десетилетия както е в техния случай. Много отбори са такива , а пример освен тях са Нотингам , Болоня , Борусия ( Мюнхенгладбах) , Ливърпул , Виляреал , Мюнхен 1860 и още куп отбори ;) ;)

И кога Ливърпул са отпадали от елита,че въпреки възрастта си не помня такъв случай?Може да ме е хванала деменцията,или ти не си прочел урока,преди да си напишеш домашното ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
LoVeGeRi
Контакти:

Мнениеот LoVeGeRi » 27 май 2012 20:59

Old_death написа:
LoVeGeRi написа:Винаги има падения дори и то да е било за 2 десетилетия както е в техния случай. Много отбори са такива , а пример освен тях са Нотингам , Болоня , Борусия ( Мюнхенгладбах) , Ливърпул , Виляреал , Мюнхен 1860 и още куп отбори ;) ;)

И кога Ливърпул са отпадали от елита,че въпреки възрастта си не помня такъв случай?Може да ме е хванала деменцията,или ти не си прочел урока,преди да си напишеш домашното ;)

Вие май не четете преди да пишете. Падение не е само да отпаднеш от елита, падение са много неща събрани в едно, а част от отборите където бях изредил , са наистина отпаднали от елита на своите страни , но други не са... Мислете преди да пишете и да се излагате ;) ;)
All I Think About Is You

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 май 2012 21:13

Не знам на колко години са повечето привърженици на "Ювентус" в този форум, но е хубаво да знаят и помнят, че ако не е била трагедията с отбора на "Торино" преди вече повече от шест десетилетия, Италия много отдавна е щяла да празнува трета световна титла, а хегемонията на "биковете" е щяла да бъде безгранична.
Тогавашните собственици на "Торино" впоследствие преориентират бизнеса си и "ФИАТ", които познава цял свят, става собственика на "Ювентус".
В средата на 60-те, както е правилно да се казва между 1950 и 1960 година, "Милан" вече беше фактор в Европа с Нордал, Грен и Лидхолм.
Уважавайте историята!

Колкото до "делфините" май им викаха на "Пескара", помня за последно, че се играха мачове на "Адриатико" през пролетта на 1993 година. Тогава двата отбора с "Анкона" отпаднаха, но "Пескара" точно сътвори един зрелищен мач с великия "Милан" на Капело - 4:5.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Футбол - Свят”