turbogena написа:Ще го гледам какво ще каже Гонзалес
Сигурно отново пак ще хъмка и ще мънка, пак с недомлъвки и простотии. Дано си каже всичко както си е, че ми писна от "мълчанието на агнетата"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
turbogena написа:Ще го гледам какво ще каже Гонзалес
Rivaldo10 написа:ros написа:Не, не е тръгнал, сега ползвам лаптопа. Явно не е забил, щото се пробва да зареди и дава грешката. Но от какво може да се е сринал уиндоуса?
Преди имах подобен проблем, спрях го вечерта, сутринта не ми зареждаше уиндоуса и се рестартираше сам през минута, беше се сринал. Предполагам, че и при теб е такъв проблема.
ros написа:май е нещо такова, рестартира се сам, без да стигне до края. как се оправи?
ralka_levskarka написа:turbogena написа:Ще го гледам какво ще каже Гонзалес
Сигурно отново пак ще хъмка и ще мънка, пак с недомлъвки и простотии. Дано си каже всичко както си е, че ми писна от "мълчанието на агнетата"
Rivaldo10 написа:ros написа:май е нещо такова, рестартира се сам, без да стигне до края. как се оправи?
C-то се е сринало, трябва да се преинсталира. Намери някой твой приятел, за да не се набутваш с пари.
Лека вечер от мен!
turbogena написа:ralka_levskarka написа:turbogena написа:Ще го гледам какво ще каже Гонзалес
Е кога ще почва? На екрана пише след 19:00. То стана 7:30 и нищо не казват по въпроса...
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 6 госта