Илиан Илиев [фен тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Илиан Илиев [фен тема]
Филма сме го гледали вече. "Целта ни е да играем добре. Ще вземем едни страхотни футболисти, ама в момента това е тайна. Не ми харесва играта, има върху какво да работим. Знаете, че отбор не се гради за 2-3 месеца. От резултата съм доволен, от играта не съм" и т.н. Мога до утре да ти повтарям заучени фрази. Искам да чуя нещо конкретно. Какви са плановете на Илиан за развитие на Левски. Какви и колко играчи търси. Да гледа като победител, а не в земята. Такива неща.
- KategorieC
- Контакти:
Nuke написа:Филма сме го гледали вече. "Целта ни е да играем добре. Ще вземем едни страхотни футболисти, ама в момента това е тайна. Не ми харесва играта, има върху какво да работим. Знаете, че отбор не се гради за 2-3 месеца. От резултата съм доволен, от играта не съм" и т.н. Мога до утре да ти повтарям заучени фрази. Искам да чуя нещо конкретно. Какви са плановете на Илиан за развитие на Левски. Какви и колко играчи търси. Да гледа като победител, а не в земята. Такива неща.
Това от Илиан никога няма да го чуеш! Бероец съм и ти го казвам съвсем отговорно- ще чуеш мрънкане, оправдания и това е! Играчите, които той харесва са 30+, опитни ,няма да наложи младеж от школата! Той е страхлив и се презастрахова. Очаквайте игра по крилата, в центъра рушене и ритане.Красота на играта и И.Илиев са корено различни неща! След 5-6 кръг ще го смените, но сезонът ви ще е заминал. Никога не успява да си натренира играчите в предсезонната подготовка и винаги увяхват след 60-та минута.По-лошото е , че не може и да ги изв3ади от предсезонната подготовка. В общи линии, стоя и чакам да гледам плакати Илиев вън и да го псувате този плужек. В общи линии ще е сеир

Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
- Levski4Ever
- Контакти:
Nuke написа:...Да гледа като победител, а не в земята. Такива неща.
Колко такива, които гледаха като победители и много говореха минаха през Левски в близкото минало...
По-малко приказки, повече действия!

Levski4Ever написа:Nuke написа:...Да гледа като победител, а не в земята. Такива неща.
Колко такива, които гледаха като победители и много говореха минаха през Левски в близкото минало...
По-малко приказки, повече действия!
Действие първо-да изгоним Калво.
Какво повече да коментираме? Един от най-добрите ни футболисти просто беше пуснат да си ходи, защото Илианчо има други виждания за играта. Или другаде е разковничето? Ама как да разберем, като няма кой да ни осветли по тоя въпрос?
Абе чакайте да се направи селекцията, да видим кои ще дойдат.Да се направи подготовка да започнат мачовете и тогава да коментираме.Илиан е треньора и ще работи с тези с които сметне за добре.Калво не ни е бил най-силния играч в последните години, че толкова да плачем за него.
- Levski4Ever
- Контакти:
Калво като взима толкова много пари трябва да ни дърпа напред като Гарата, а не да играе на приливи и отливи, и да си изкарва най-малоумните картони. Та той е офанзивен играч, не дефанзивен. Наистина го харесвам като стил на игра, и много исках да остане през пролетта, но за тези пари които взима можем да плащаме на двама играчи. Има го шанса да случим и на някой наистина класен чужденец за малко пари. Най-важното е да вземем двама нападателя, 2-3 халфа и двама защитника.

KategorieC написа:Nuke написа:Филма сме го гледали вече. "Целта ни е да играем добре. Ще вземем едни страхотни футболисти, ама в момента това е тайна. Не ми харесва играта, има върху какво да работим. Знаете, че отбор не се гради за 2-3 месеца. От резултата съм доволен, от играта не съм" и т.н. Мога до утре да ти повтарям заучени фрази. Искам да чуя нещо конкретно. Какви са плановете на Илиан за развитие на Левски. Какви и колко играчи търси. Да гледа като победител, а не в земята. Такива неща.
Това от Илиан никога няма да го чуеш! Бероец съм и ти го казвам съвсем отговорно- ще чуеш мрънкане, оправдания и това е! Играчите, които той харесва са 30+, опитни ,няма да наложи младеж от школата! Той е страхлив и се презастрахова. Очаквайте игра по крилата, в центъра рушене и ритане.Красота на играта и И.Илиев са корено различни неща! След 5-6 кръг ще го смените, но сезонът ви ще е заминал. Никога не успява да си натренира играчите в предсезонната подготовка и винаги увяхват след 60-та минута.По-лошото е , че не може и да ги изв3ади от предсезонната подготовка. В общи линии, стоя и чакам да гледам плакати Илиев вън и да го псувате този плужек. В общи линии ще е сеир
От такива писаници като горните нямаме полза. Длъжни сме да дадем време на Илиан Илиев и то не по малко от това на Гонзо. Защото на последния дадохме прекалено много време, а някой и все още са готови за му го дадат, та на този фон не е редно да емваме Илиан още преди да е дошъл. Нека имаме предвид, че Берое е едно, а Левски съвсем друго нещо. Това, че там е играл предпазливо, не значи, че и тук ще бъде така. Той е играл в Левски и е наясно къде е треньор.
Към фена на Берое KategorieC имам няколко въпроса:
Не станахте ли прекалено претенциозни към треньорите именно заради успехите на Илиев?
Защо не бяха тези критики когато взе купата, и следващия сезон завърши на шесто място, а отбора беше без пукната пара?
Да си чул водещ отбор да залага предимно на неопитни юноши, защото аз не съм. Дори и Барса не налага толкова бързо всеки срещнат, а и те правят всеки сезон поне по два трансфера на известни играчи.
Не мислиш ли, че умението да се играе по крилата е в основата на добрия футбол?
Не споделяш ли мнението, че треньор който мрънка, не би останал когато отборът му изпада и то незаслужено в Б група и когато шефовете нямат пукнат лев да платят на играчите?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
KategorieC написа:Това от Илиан никога няма да го чуеш! Бероец съм и ти го казвам съвсем отговорно- ще чуеш мрънкане, оправдания и това е! Играчите, които той харесва са 30+, опитни ,няма да наложи младеж от школата! Той е страхлив и се презастрахова. Очаквайте игра по крилата, в центъра рушене и ритане.Красота на играта и И.Илиев са корено различни неща! След 5-6 кръг ще го смените, но сезонът ви ще е заминал. Никога не успява да си натренира играчите в предсезонната подготовка и винаги увяхват след 60-та минута.По-лошото е , че не може и да ги изв3ади от предсезонната подготовка. В общи линии, стоя и чакам да гледам плакати Илиев вън и да го псувате този плужек. В общи линии ще е сеир
Защо не написа това когато Илиан беше още в Берое?Защо не говори за Илиев след като се класирахте за Европа?Когато беше при вас всичко беше наред.Не ви видях да се оплаквате от играта или от нещо друго,но нали вече не е при вас а дойде в Левски стана най-слабия треньор който сте виждали.Аман от такива фенове..

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Естествено, че трябва да дадем време на Илиан. По-горе просто споделих кое ме издразни на първо четене. Иначе, той си е левскарче и възлагам надежди на него. Да се стяга и да бъде уверен! Това е Левски!