Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
acmilan написа:Ако се направят заведения само за пушачи, то те ще бъдат също толкова посещавани, колкото и тези за непушачи. Около 50 на 50 е съотношението между пушачите и непушачите според официални проучвания. А и през всичките ми години съзнателен живот съм видял горе - долу такова съотношение. Даже повечето ми приятели и познати не пушат.
CTAHKO написа:acmilan написа:Ако се направят заведения само за пушачи, то те ще бъдат също толкова посещавани, колкото и тези за непушачи. Около 50 на 50 е съотношението между пушачите и непушачите според официални проучвания. А и през всичките ми години съзнателен живот съм видял горе - долу такова съотношение. Даже повечето ми приятели и познати не пушат.
Защо тогава не го приеха по този начин
acmilan написа:CTAHKO написа:Защо тогава не го приеха по този начин
Е, затова вече аз няма как да отговоря. Бях в Парламента на посещение, организирано от една преподавателка в СУ, когато приеха през пролетта на 2009 досегашия закон, който гласи обособяването на помещения за пушачи и непушачи в заведенията. Мога да кажа, че в Стара Загора заведенията, които са направили подобно обособяване се броят на пръстите на едната ръка. Дали са им наложени санкции, поради неизпълнение... не ми се вярва.
Потребители, разглеждащи този форум: boabbb и 12 госта