Carpy написа:Манолев изигра страхотен мач.
Да, дори и като бе върнат като десен бек играеше и за бек и за крило. Истински лъв!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Carpy написа:Манолев изигра страхотен мач.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
blue avalanche написа:za nas e toj religiq написа:blue avalanche написа:Гледам страхотен ентусиазъм е залял форума!Били сме Холандия в контрола!Само дето Холандия ще играе на Европейското(и току виж го спечелили),а ние...гледаме по телевизора!Холандия игра финал на световното,а ние ще играем финал,когато си видим ушите без огледало...
ПП.А пък Швейцария би Германия с 5-3.Е,и...
Е - И ? Не трябва да се радваме на победата ли ? Ние да не сме Бразилия или Германия че да се вживяваш толковаВземи се прегледай
Ми радвай се,бе...Кой ти казва да не се радваш?Само,дето за хората това е едно мачле по пътя за Евро 2012,а за нас-фанфари,дитирамби,оди,па това,па онова...И в следващия мач като ни изтрещи Корсика![]()
![]()
raZorblade написа:Българския национален отбор би Холандия насред Амстердам и прати феновете ни пред портите на рая. Почукал...
А от там, от РАЯ се показал Димита'а Бъъбатофф. Яхнал камила, с чалма на главата, и макет на айфеловата кула в ръце...Чакайки агента му да вземе поредното важното решение в живота Му.
Разни хора, разни идеали....
този национал НЯМА нужда от шматки като него
Евала на Любо Пенев !!! Ето това е МЪЖ С ХАРАКТЕР !!!
GibbonKolev написа:От доста време не бях виждал такава игра от националите. Виждаше се спокойствие в обиграванията, което изненада в голяма степен Холандия. Тази игра позволи на защитата да се справя по-добре с ситуациите пред нашето наказателно поле. Липсваха и панически чистения, което е предпоставка за сериозен натиск върху нашия отбор. Независимо дали победим в вторник Турция, ако покажем подобна игра ще съм доволен, че нещо се случва в национала. А не изглеждат като някаква разпасана команда както при Матеус и Стоилов.
grasiani написа:http://www.youtube.com/watch?v=3j9d2BaxEYA&feature=colike Ето как се повтаря всичко 1:1-сравнение с тази вечерния мач
siniq_fen написа:grasiani написа:http://www.youtube.com/watch?v=3j9d2BaxEYA&feature=colike Ето как се повтаря всичко 1:1-сравнение с тази вечерния мач
Айде тогава Холандия да печели, а след 6 години да ставаме четвърти в света !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта