Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vrvolleyball
Контакти:

Re: Да подкрепим Ратко Достанич

Мнениеот vrvolleyball » 20 авг 2009 23:43

Не подкрепям ръководството на ЛЕВСКИ !!! Зад отбора съм , но само защото съм от ЛЕВСКИ ! Не подкрепям поведението на футболистите на терена , оставам темата за поведението им извън терена ! Не подкрепям глупаците , които крещят каквото им се каже , а не това , което ще подкрепи отбора ! Снощо Левски записа пореден срамен мач !!! Не ми се вярваше , че именно отбор като Дебрецен ще ВЛАЧИ 11 в синьо на ГЕРЕНА !!! Не ми се вярваше , че отбора ще покаже пак бездушие ... Но така е , на тях сърцето им е в джобовете , а духът в дискотеките ! ЖАЛКО !

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Re: Домо вкарва на Брьондби

Мнениеот Делибаш » 20 авг 2009 23:44

При 0:0 го изведоха сам срещу вратаря и би в него!...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 20 авг 2009 23:46

заслужава шанс,все пак му е първа издънка,ако въобще е негова вината
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 авг 2009 23:46

грешките на ратко снощи бяха много,но и футболистите на ЛЕВСКИ носят голяма вина.Фактите от снощи:1.Без рабех пълна скъб.2-в.минев отдясно голяма глупост на ратко.3вагнер не знае къде е.4сърмов като НУРС(не управляем ракетен снаряд)5.тасевски-а той вчера игра ли.6йовов-негова е вината за първия гол-не изчисти топката,а после не си покри човека боднар-в мача играеше десен бек.7генев-това момче просто не е за ЛЕВСКИ-ратко милиев е с класа над генев.бардон-човека свърши със силите в60мин.-ратко ти не видя ли,а симонович за кво го взе.9христов-ще го чакаме като тошко колев.10петков-онзи шут гоше се лови,ноооооооооооооо.11топчо-не знаеше кой да пази-щото генев се опитваше да бъде плеймейкър снощи всяка втора топка се опитваше да изнася.ами приятелю с темата ти прецени кого да подкрепим тренера или футболистите.забравих живко без него ЗЕ СУАРЕШ НЕ Е СЪЩИЯ.
LEVSKI_FOREVER

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 20 авг 2009 23:47

slavi_1914 написа:И моята също !

АЗ СИ ГИ ОБИЧАМ,ПОДКРЕПЯМ И ЗАТОВА ОСТАНАХ 15 МИН. СЛЕД КРАЯ ДА ГИ АПЛОДИРАХ !

ЧЕСТНО ВИ КАЗВАМ АКО ТАМ СЕ СТЕГНЕМ И ИМАМЕ ШАНСА ДА ПОВЕДЕМ,ВИ ГАРАНТИРАМ ЧЕ ЩЕ ГИ ОТСТРАНИМ.

СПОРЕД МЕН НЕ Е НЕВЪЗМОЖНО 1:2 / 0:2 / 2:3

Примерно ранен гол и отворен мач след това и 2:3 защо не ?

А и с Рабех, Жо, Саша (доказал е че е голям в големите мачове), и Живко имаме много,много по различен облик.

ето това са истинските фенове тези които останаха 15 мин след мача и поздравиха играчите все пак за това сме там това е нашата работа на стадиона

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: Литекс ни показа как се прави ! Сега е наш ред !

Мнениеот slavi_1914 » 20 авг 2009 23:49

Много е важно да забъркаме отзад бетона с Рабех и Живко за да ги объркаме малко. Защото сега те си мислят,че и в Унгария ще сме смешни в защита. А Рабех съм сигурен,че ако влезе ще докаже с 1 мач,че заслужава само подкрепа от нас.
Но мойто мнение е,че ЖО И ЗЕ ТРЯБВА ДА СА ТВЪРДИ ТИТУЛЯРИ !!!!
Те просто могат да градят играта на Левски,да я разнообразяват и да създават положения !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
Doctor Who
Контакти:

Мнениеот Doctor Who » 20 авг 2009 23:49

Но така е , на тях сърцето им е в джобовете , а духът в дискотеките !

не съм съгласен с първото. все пак получават около 150 000 лв. на глава при влизане в ШЛ. за второто спор нема.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 20 авг 2009 23:53

Разбира се, че трябва да подкрепяме отбора и то така, както беше след края на мача снощи. Не заради Гонзо, Ратко, Топчо, Гошо и Пешо, а просто защото сме левскари. Така или иначе ни предстоят още 6 мача в Лига Европа, ако не стане чудото в Будапеща. Важното е, играчите да не се сринат психически, Ратко да работи спокойно, а Гонзо да не се връзва на манипулациите на Батков, защото мустакатия и на него ще му сложи капан и ще се опита да си измие ръцете, както стори с Мъри, Наско, Кокала и Боримиров.

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Re: В КОЯ УРНА НА ЛЕ ЩЕ БЪДЕ ЛЕВСКИ ???

Мнениеот spiker » 20 авг 2009 23:53

koko21 написа:НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КАДЕ ЩЕ БЪДЕ ЛЕВСКИ АКО ОТПАДНЕ ?

КАТО отпадне Левски, най-вероятно ще е във втора урна, тъй като има отбори които се класират директно заради купата на страната ;)

btw:@slavi_1914:Рабех ще присъства на мача духом от Сливенския ;)
1934---1938---1982---2006

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 20 авг 2009 23:56

boji_levski написа:
slavi_1914 написа:И моята също !

АЗ СИ ГИ ОБИЧАМ,ПОДКРЕПЯМ И ЗАТОВА ОСТАНАХ 15 МИН. СЛЕД КРАЯ ДА ГИ АПЛОДИРАХ !

ЧЕСТНО ВИ КАЗВАМ АКО ТАМ СЕ СТЕГНЕМ И ИМАМЕ ШАНСА ДА ПОВЕДЕМ,ВИ ГАРАНТИРАМ ЧЕ ЩЕ ГИ ОТСТРАНИМ.

СПОРЕД МЕН НЕ Е НЕВЪЗМОЖНО 1:2 / 0:2 / 2:3

Примерно ранен гол и отворен мач след това и 2:3 защо не ?

А и с Рабех, Жо, Саша (доказал е че е голям в големите мачове), и Живко имаме много,много по различен облик.

ето това са истинските фенове тези които останаха 15 мин след мача и поздравиха играчите все пак за това сме там това е нашата работа на стадиона

Извиниме ме пич,но 70% от Левскарите гледат мача по ТВ и при победа са "най-големите" фенове на отбора,а при негатив викат"На тия повече няма да им стъпя!". Аз такиви фенове на Левски не искам !!!!!
Днес 2 цесекари (приятели,но реалисти не дразнители) ме бъзнаха, но накрая те сами ми казаха: "Ако си играете играта там ще ги ударите" , а тези (отрицателните) фенове на Левски не вярват в отбора си. За какво въобще си говорим ??????
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Върни се в “Архив”