Холандия - България 1:2 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Холандия - България 1:2 (FT)
Браво, наистина голяма победа. Само, че лошо впечатление ми направиха коментарите на полувремето, как сме били нещастници и т.н., а после изведнъж: "ааа, ууу, браво, е тва е и т.н."
България !!!!
Pichichi написа:Мицански трябва да е титуляр на мястото на Божинов !!!
Прав си Николетчо много тежко го дава и не му се играе май

- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Не знам,ще имаме ли шанс друг път да се класираме на световно освен на това което предстои.Вярно групата е много тежка,но с играта от днес и с малко късмет мисля,че чудото е възможно.Дано имаме поводи за радост след квалификациите. 

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Добра победа, за жалост без значение. Не гледах целия мач, но останах с добро впечатление от видяното. А в Манолев има огромно израствана и като игра, и като самочувствие.
- modor
- Контакти:
Браво лъвове!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
При положение че холандците играха с всичките си звезди победата си е повече от престижна.Най после радост за изстрадалите фенове на футбола у нас 

Последна промяна от rezaacha на 26 май 2012 23:18, променено общо 1 път.
Добре е да има такава победа определено.
Перфектно играха.Не се хвърлиха в атака, а играха на контри, защото едва ли можем да се надиграваме с тях.Според мен Манолев играе много по-добре като десен бек.
- fen na batmanlevski
- Контакти:
Браво Любо
Браво на Българските лъвове и най - вече на Любо Пенев ! Ти ми върна удоволствието от гледането на футболните национали, на които пропусках, да следя последните мачове.
Личи си че като не се кланяш пред разни мениджърчета, като Мъри и Матеус, национала може да играе футбол. Само едно искам да не пуска Ники Ферарито, вижда се че Стоян Колев и Чворович повече заслужават
Браво и от тук нататък само нагоре, вярвам че Любо го може ! Успех !
Личи си че като не се кланяш пред разни мениджърчета, като Мъри и Матеус, национала може да играе футбол. Само едно искам да не пуска Ники Ферарито, вижда се че Стоян Колев и Чворович повече заслужават

Браво и от тук нататък само нагоре, вярвам че Любо го може ! Успех !
Вън капитализма от България.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
rezaacha написа:При положение че холандците играха с всичките си звезди победата си е повече от престижна.Най после радост за изстрадалите фенове на футбола у нас
Кой каквото и да си приказва , да биеш Холандия на техния си стадион си е престижно и радващо , макар и контрола мача върна оптимизма във всички нас