Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: CAN`T LET YOU GO JUNIOR MORAES

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 26 май 2012 13:34

благодаря ви на всички за подкрепата :oops:
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 май 2012 20:45

Постарал си се-добре е направено...Да, наистина този играч беше сърцето на ЦСКА и решаващ за много победи! Определено футболист, за когото България е тясна. Може би някои го винят, че в дербитата е бил пасивен и без голове, но това е привидно така-Левски, Миньор и Лудогорец хвърлиха много сили за опазването му и така той отваряше пространства, друг е въпросът, че нямаше кой да нахлува в тези пространства. Колкото до оставането му-тези неща не зависят от емоции... Футболът е игра до време и всеки играч иска да осигури бъдещето си-тук взима 8000 евро, а някъде ще му дадат 30 000 ! Играчите имат семейства, планове за бъдещето, спомнете си как Жо си тръгна разплакан от Герена! Не можеш да го спреш, нямаш право и да му се сърдиш-той е дал всичко от себе си за отбора! Единственото, което можете да направите е да го изпратите подобаващо и да му пожелаете успех! Аз лично също му го пожелавам, освен добър играч той е и коректен и възпитан, не се забърка в скандали, не каза лоша дума за съперник и въобще за мен той е достоен противник, заслужаващ уважение!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 26 май 2012 20:54

Борисов: Дават над 2 млн. евро за Жуниор Мораес

Благодетелят на ЦСКА Димитър Борисов разкри, че звездата на „червените“ Жуниор Мораес представлява интерес за много клубове, като някои от тях за готови да платят сума от над 2 млн. евро. Освен за бразилеца, оферта е постъпила и за бранителя Пламен Крачунов. Интерес към защитника има от полските Висла и Легия.

„За продажба имаме само една оферта и тя е за Пламен Крачунов. Има и за Жуниор Мораес, но той няма да бъде продаван. Дават повече от 2 млн. евро за него. Има си причини, заради които няма да го продаваме и те ще станат ясни до една седмица. Причините са положителни за отбора, имам предвид новата селекция“, каза заяви Димитър Борисов в интервю за Канал 3.

на първо четене добра вест
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

На линия
Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 26 май 2012 22:25

Синьо сърце написа:Постарал си се-добре е направено...Да, наистина този играч беше сърцето на ЦСКА и решаващ за много победи! Определено футболист, за когото България е тясна. Може би някои го винят, че в дербитата е бил пасивен и без голове, но това е привидно така-Левски, Миньор и Лудогорец хвърлиха много сили за опазването му и така той отваряше пространства, друг е въпросът, че нямаше кой да нахлува в тези пространства. Колкото до оставането му-тези неща не зависят от емоции... Футболът е игра до време и всеки играч иска да осигури бъдещето си-тук взима 8000 евро, а някъде ще му дадат 30 000 ! Играчите имат семейства, планове за бъдещето, спомнете си как Жо си тръгна разплакан от Герена! Не можеш да го спреш, нямаш право и да му се сърдиш-той е дал всичко от себе си за отбора! Единственото, което можете да направите е да го изпратите подобаващо и да му пожелаете успех! Аз лично също му го пожелавам, освен добър играч той е и коректен и възпитан, не се забърка в скандали, не каза лоша дума за съперник и въобще за мен той е достоен противник, заслужаващ уважение!

Ако не се лъжа, взима около 20-25 000 евро без бонусите, а и точно затова сега ще получи и увеличение на заплатата.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/972/6460972z.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 27 май 2012 15:11

Дано остане за новия шампионат за да вдигне 32-рата титла !!!САМО ЦСКА !!!
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 май 2012 18:09

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:
Борисов: Дават над 2 млн. евро за Жуниор Мораес

Благодетелят на ЦСКА Димитър Борисов разкри, че звездата на „червените“ Жуниор Мораес представлява интерес за много клубове, като някои от тях за готови да платят сума от над 2 млн. евро. Освен за бразилеца, оферта е постъпила и за бранителя Пламен Крачунов. Интерес към защитника има от полските Висла и Легия.

„За продажба имаме само една оферта и тя е за Пламен Крачунов. Има и за Жуниор Мораес, но той няма да бъде продаван. Дават повече от 2 млн. евро за него. Има си причини, заради които няма да го продаваме и те ще станат ясни до една седмица. Причините са положителни за отбора, имам предвид новата селекция“, каза заяви Димитър Борисов в интервю за Канал 3.

на първо четене добра вест

Единствената добра вест тук е, че за сега поне няма да го продават, както и че до седмица щяло да стане нещо си ясно.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Лъки Ливърпул
Контакти:

Мнениеот Лъки Ливърпул » 29 май 2012 15:15

:lol: по моето скромно мнение Мораес требва да остане в ЦСКА поне о6те една година Даи Боже да заиграят и Драме и Чуто :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 30 май 2012 11:00

Аз фейса му го имам, но момчето знае само португалски или къвто говорят в Бразилия, проверил съм го. ;) Мораеш е номер 1! Пример за много спортисти! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 02 юни 2012 20:57

Жуниор Мораеш: На български първо научих: "Ей, ташак!"

Алуисио Шавес Рибейро Мораес Жуниор е роден на 4 април 1987 година в Сантос, Бразилия. Юноша на клуба, който е дал на света Пеле. Вендерлей Люксембурго му дава дебюта в мъжкия отбор редом до Робиньо, Диего, Марсело и Заго. Играе 15 мача през сезон 2006/2007 и вкарва гол при 3:0 над “Ботафого”. С негов гол срещу “Сао Каетано” тимът става шампион на щата Сао Паулу. Още в първия мач от следващия сезон бележи и на “Фламенго” за 3:1, но е даден под наем в "Понте Прета" и след това в “Санто Андре”. През лятото на 2010 година подписва с румънския “Глория” (Бистрица), като за 32 мача вкарва 18 гола. На 12 февруари 2011 година е продаден на украинския “Металург” (Донецк) за 1,25 милиона евро. Заради проблеми с плащанията така и не играе. Подписва с ЦСКА миналото лято, като през сезона в 26 мача вкарва 16 гола и е голмайстор и №1 на първенството ни.

- Доволен ли си от сезона в ЦСКА?

- Не мога да съм доволен, след като не станахме шампиони. Дължахме го на тази невероятна публика, която ни подкрепя по невероятен начин. Дори в последния мач те бяха много по-добри от феновете на другия отбор. ЦСКА е толкова силен благодарение на тези хора. Бяха ми разказвали за тях, но сега видях, че те са по-добри от очакванията ми. Единственото хубаво е, че все пак Бруно загуби баса.

- Какъв бас?

- Преди всеки сезон се хващаме на бас кой ще вкара повече голове. Този сезон просто го отвях благодарение на ЦСКА и на моите съотборници. Той има само 6, а аз направих 16. Но дори и това бих разменил за един гол в последния мач и титла за ЦСКА.

- Все пак беше избран от колегите си от всички професионални отбори за №1 в България.

- Това също е хубаво постижение. Но не е съвместимо с шампионската титла. Бих дал приза и картината на Емил Гъргоров за неговия златен медал. Сигурен съм, че и всеки един от моите съотборници би се съгласил на същото.

- Добре ли се разбираш със съотборниците си в ЦСКА?

- Прекрасно. Те са невероятни момчета. С тях направихме всичко възможно да спечелим титлата. И повече. Но накрая не успяхме. Това още ме боли.

- Какво научи първо на български?

- Благодаря. Но първо беше “Ей, ташак!” Труден език. Но вече се оправям, колкото да си изям боя. Знам и ********. Вече мога да си поръчвам какво искам в заведенията. Но си остава трудно.

- Защо не остана в “Сантос”?

- Защото започнаха да не ме пускат. И да трия пейката. След това ме преотстъпваха на няколко пъти. И когато дойде офертата от “Глория” с татко, който ми е мениджър, решихме, че е време да се преместя в Европа. Бруно вече играеше на високо ниво и това ми помогна. Не съжалявам, че направих това.

- Брат ти е футболист, баща ти е бил футболист. Сестра ти също. Кой е най-добрият в семейството?

- Най-добрият е цялото семейство, когато сме заедно. Това е като шега. Може би, ако се гледа отстрани, най-добрият е татко. Той има най-сериозната кариера до момента.

- Как се казва баща ти?

- Известен е като Алуисио. Играл е в “Сантос”, “Фламенго” и “Понте Прета” през 70-те и 80-те години на миналия век. Мама също е била спортист. Тя е била щатски шампион по тенис. Но след това сме се появили ние. Сестра ми също бе много добър футболист, но след това получи контузия. Можеше да стигне и до националния отбор.

- Значи ти си кръстен на баща си.

- Да, заради това съм Жуниор.

- А спомняш ли си кой е първият ти треньор?

- Трябва да е била мама. Тя ме водеше на стадиона, за да гледаме Бруно. Той вече тренираше. Аз съм бил на 4. И в един даден момент съм се появил на терена. И от този момент нататък явно са се отказали да ме спират. Иначе играехме и тенис.

- В “Сантос” започваш заедно с Робиньо. Поддържате ли връзка?

- Разбира се. Той е невероятен футболист. Дори в един момент татко му беше мениджър, но след това се разделиха.

- Харесва ли ти животът в София?

- О, да. Това е голям град, европейски. Първо бях в Бистрица, след това в Донецк. В София обаче се чувствам идеално. Като добавим и публиката, и всичко си идва на място. Тук се чувствам идеално.

- Какво е любимото ти ястие?

э- По принцип от дете съм луд по зелето. Тук имате доста интересни рецепти. Мога да ям зеле по цяла година. Иначе всички знаят една шопска.

- А ракията харесва ли ти?

- Много е силна. Не е за мен. Опитах я, ама е доста по-силна от румънската. Заради това предпочитам бира. Когато излизаме с момчетата.

- Българска музика?

- Предпочитам бразилска. Въпреки че има някои ритми, които са доста близки.

- Все пак президент на Бразилия стана жена, която е с български корени.

- Да. Това е много интересно. На мен ми беше интересно, защото тогава точно преговарях да пристигна в ЦСКА. Искам да опозная България, но в момента не ми остава време. Иначе, когато бях в Бистрица, сигурно съм ходил поне 10 пъти до замъка на Дракула.

- А как ти се виждат българските жени?

- Красиви. По цял свят има красиви жени. Но аз съм обвързан. С Пресила сме заедно от училище.

- Всички говорят за твой трансфер. Какво е твоето мнение?

- Аз ще се съобразя с ЦСКА. Ако те сметнат, че има добра оферта за мен от европейски отбор, силен европейски отбор, бих се съгласил на трансфер. Иначе с удоволствие бих останал в ЦСКА, за да си свърша работата. Да станем шампиони и да пробием в евротурнирите. Всичко е в ръцете на ръководството. Обичам ЦСКА и тази публика. Няма проблеми да остана.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 03 юни 2012 11:40

Обичам ЦСКА и тази публика. Няма проблеми да остана.

последните две изречения в интервюто ме карат да бъда щастлив за бъдещето ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”