Инцидентите на мача от финалния кръг в Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Re: Инцидентите на мача от финалния кръг в Разград

Мнениеот viking22 » 26 май 2012 20:37

фифи перото написа:
viking22 написа:
sslevski написа:Има директива да бъде унищожена агитката на ЦСКА до 2013.

Ето от такива кат теб дето си нямат работа и не си гледаш твоя жалък отбор стават такива неща . Тук хората говорят за сериозни неща. Колкото до ЦСКА ще го има вечно . 1. Много хора живеят със този отбор 2. Много хора живеят зареди този отбор 3. Много хора ще умрат за този отбор 4 .Никога не можеш да убиеш агитката на ЦСКА защото сме половината от тази държава Може би дядо ти е цесекар или братовчет ти но ти няма да си признаеш и били ги убил или тяхните пристрастия и мечти само и само ти да си добре? Най лесно е да убеш своя противник по втория начин А НЕ ДА СЕ ДОКАЖЕШ ЧЕ СИ ПО-ДОБЪР ОТ НЕГО ПО ПРАВИЛАТА!!! но вие сте добри във това :idea:

И за какви сериозни неща говорите?
За това,че агитката на цесека са вандали-това на всички е ясно.
За това,че сипете закани за саморазправа?
Нещо много насериозно се взехте и за това е виновен онзи истерик от едно село,,който пищи за "късане на месо",и подобни глупости,само и само да не се вижда неговата некадърност и лудост.
Четох доста глупости .Щом ви идва отвътре,продължавайте.

Според теб ако това не е сериозно ОК но другия път като стане убийство по стадионите ще решим дали е проблем, ма като гледам точно от твоята агитка може да сте първи и там не са цвете за мирисане и гледай да не е твоето дете ,че ще разбереш много бързо какъв е проблема :idea:

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 26 май 2012 20:48

вижда се как тълпата троши катинарите на клетката с помощта на течен азот :lol: :lol: :lol: :lol: кво се чудите че имат такива стюарди виш кви умни началници имат :) :)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 май 2012 20:49

Стадионите не са за ултрасите, а за нормалните фенове. Подкрепям Лудогорец и г-н Домусчиев както и полицията

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 26 май 2012 20:50

W84me написа:Защо винаги ЦСКА са невинни?Защо все на техните лумпени се случват такива неща и после някой друг им е виновен?В Мездра им беше виновен стадиона,в Ловеч полицията,на Герена пак беше полицията,а сега са им виновни инвалидите!За допинга им е виновен БФС,за второто място са виновни съдиите,за лиценза е виновен Батков!Как така един път не приехте,че вие сте виновни за поне една от изродските ви изцепки?!

Вечно онеправданите :(
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 26 май 2012 20:59

W84me написа:Защо винаги ЦСКА са невинни?Защо все на техните лумпени се случват такива неща и после някой друг им е виновен?В Мездра им беше виновен стадиона,в Ловеч полицията,на Герена пак беше полицията,а сега са им виновни инвалидите!За допинга им е виновен БФС,за второто място са виновни съдиите,за лиценза е виновен Батков!Как така един път не приехте,че вие сте виновни за поне една от изродските ви изцепки?!

Много точно казано! Браво!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 26 май 2012 20:59

GOLEADOR написа:mad forest
3 000 бяха армейците във Виена!Там също като при вас нямаше буферна зона,а домакините бяха опънали мрежа между феновете на двата отбора.Всеки бе претърсен и опасните предмети иззети.Употребилите алкохол не бяха допуснати.Стюардите нямаха ножове и не колеха никой от агитката.Но така е в Европа,а Разград явно не е там!
[offtopic]1.Съд за Домусчиев!
2.Оставка на шефа на полицията в Разград!
3.Оставка на Боби Михайлов![/offtopic]

Ти нали знаеш,че точно тези ултраси са наясно, че ако там направят същото, ще се сетят за дома след няколко години прекарани в затвора! Всичко е ясно, в България всичко може и затова се случват тези неща! Това че сте били 3000 във Виена-чусесно, но не означава, че сте били толкова и в Разград, не че има някакво значение де, но ...! Иначе и аз се изкефих на победата ви там, все пак съм българин и няма как да не подкрепям българските отбори участващи в ЕКТ!

Разград е точно толкова в Европа, колкото и останалите градове! Доста пътувам и това, че един е град е по-голям не го прави по-добър, поне в България! Цял сезон никакви проблеми! От време на време някоя хвърлена бутилка и след това понесено наказание! Кажи ми на кой стадион има глобен, че е хвърлил нещо и то с 500лв? Ако това не е Европа...! Относно точно този мач, малко по-назад съм написал моето мнение за случилото се! Само ще повторя, че не съм привърженик на насилието!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 26 май 2012 21:26

mad forest написа:
Искам си Акаунта написа:Охранителните фирми ( в това число и така наречените "стюарди" ) имат ограничение във вида на "помощните средства" които могат да използват . НЕДОПУСТИМО е използването на на огнестрелно и хладно оръжие ( ножове , всякакъв вид метални и дървени палки ) при охраната на обществени мероприятия . НЕДОПУСТИМО е "стюардите" да атакуват , удрят , дърпат , бутат хора които не са нарушили охранявания периметър . На клиповете се виждат палки , ножове , пистолети в кобури , вижда се как "стюард" атакува на няколко пъти човек ИЗВЪН огражденията . От професионална гледна точка , лицензът на охранителната фирма осигурила "стюардите" трябва да бъде отнет , въпросния бабаит съден за причиняване на телесна повреда .
Не оправдавам и гамените от ЦСКА , но те са фенове и за тях има други закони . На момчетата от ЦСКА мога да предложа следните неща .
1. Фенската маса на ЦСКА е силно представена във всички големи градове . Болшинството от така наречените "стюарди" са разпознаваеми от клиповете . Не мисля , че ще бъде проблем да се организират няколко "наказателни акции" ;)
2. Запазете всички клипове , които можете ... и след като стане ясен съперника на Лудогорец за евротурнирите , изпратете клиповете на този отбор . Особено този в който "стюардите" пребиват гостуващи фенове . Има голяма вероятност УЕФА да откаже на Лудогорец да играят мачовете си в Разград .

Кажи кога, Левски и ЦСКА са наказвани да не играят пред собствена публика, заради зулумите, които правят във всеки мач? Пълни глупости! Разград през целия сезон е бил един от спокойните стадиони по отношение на насилие! Защо не се замислите, че проблема е в самите вас, че вие си ходите с проблемите! Да, стюардите са прекалили, но никой не е пострадал сериозно, даже след тези ракети, които могат да наранят повече от един човек доста по-сериозно от разбит нос! Съжалявам за феновете, които бяха понабити по входовете, но не са бити всички! Мен никой не ме е бил никъде, въпрос на възпитание! Имаше много културни фенове на ЦСКА, които дори и с атрибутите си не мисля, че биха наранили някого, но имаше и такива индивиди (не случайно не ги наричам хора), които са си за затвора! Пак казвам, не подкрепям станалото, но дали не се презастрахова охраната и не взе превантивни мерки? А ако някой от крайните ултраси бе попаднал сред мирната публика и бе създал много по-сериозни проблеми? А ако бе станало така, че много мирни фенове бяха с разбити носове заради група рецидивисти, които не са спрени на време, кой тогава щеше да е виновен? Тогава съм сигурен, че щяхте да ревете и да се оправдавате, как охраната не се е справила! Проблемът е, че в агитките на ЦСКА и Левски има хора, които са затворите, а не за стадионите и това предизвиква охранители, деятели и полиция да действат превантивно, а в такива моменти "покрай сухото гори и мокрото" за съжаление! Мога да кажа, че и левскарите се заканваха да горят , палят, да дерибействат из града, а всичко мина мирно и тихо и бъдете сигурни, че превантивните мерки не са били по-малки, просо не се наложи използването им!

Пич , нещо си в грешка . По времето когато "стюардите" са блъскали хора в железните огради и са чупили носове , аз се прибирах от Монтана към Бургас . През онази работа ми е и за Лудогорец , и за ЦСКА . Но понеже работя в най-голямата охранителна фирма в България , взех отношение по въпросите за "стюардите" . И пак казвам - на стадиона в Разград трябва да бъде забранено за частни охранителни фирми , защото не може да се действа по този начин . А на самата фирма трябва да се отнеме лиценза , ако въобще има такъв . Или се охраняват единствено и изцяло от полицията мачовете , или такива не трябва да се провеждат там , докато не се реши проблема с охраната на мачовете . Аз поне за първи път виждам такова чудо - да се размахват ножове и палки , и охраната съвсем предумишлено да атакува хора извън огражденията .

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 26 май 2012 21:31

Искам си Акаунта написа: Пич , нещо си в грешка . По времето когато "стюардите" са блъскали хора в железните огради и са чупили носове , аз се прибирах от Монтана към Бургас . През онази работа ми е и за Лудогорец , и за ЦСКА . Но понеже работя в най-голямата охранителна фирма в България , взех отношение по въпросите за "стюардите" . И пак казвам - на стадиона в Разград трябва да бъде забранено за частни охранителни фирми , защото не може да се действа по този начин . А на самата фирма трябва да се отнеме лиценза , ако въобще има такъв . Или се охраняват единствено и изцяло от полицията мачовете , или такива не трябва да се провеждат там , докато не се реши проблема с охраната на мачовете . Аз поне за първи път виждам такова чудо - да се размахват ножове и палки , и охраната съвсем предумишлено да атакува хора извън огражденията .

Писал съм, че не подкрепям насилието, а не обратното! И аз не съм съгласен, 1е трябва да се блъскат по оградите! Не е нормално! Но за да се случи това сигурно си има причина! Не помня при вашето гостуване да е имало проблеми или се лъжа? Иначе мнението ми е написано по-назад!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 26 май 2012 21:43

nedko написа:

Много точно казано! Браво!

Пред това мнение всеки чорбар би трябвало да замълчи....но едва ли ..те гредите си отрязаха :) -еййй рядко тъпи хора еййй!!!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 26 май 2012 21:43

mad forest написа:
Искам си Акаунта написа: Пич , нещо си в грешка . По времето когато "стюардите" са блъскали хора в железните огради и са чупили носове , аз се прибирах от Монтана към Бургас . През онази работа ми е и за Лудогорец , и за ЦСКА . Но понеже работя в най-голямата охранителна фирма в България , взех отношение по въпросите за "стюардите" . И пак казвам - на стадиона в Разград трябва да бъде забранено за частни охранителни фирми , защото не може да се действа по този начин . А на самата фирма трябва да се отнеме лиценза , ако въобще има такъв . Или се охраняват единствено и изцяло от полицията мачовете , или такива не трябва да се провеждат там , докато не се реши проблема с охраната на мачовете . Аз поне за първи път виждам такова чудо - да се размахват ножове и палки , и охраната съвсем предумишлено да атакува хора извън огражденията .

Писал съм, че не подкрепям насилието, а не обратното! И аз не съм съгласен, 1е трябва да се блъскат по оградите! Не е нормално! Но за да се случи това сигурно си има причина! Не помня при вашето гостуване да е имало проблеми или се лъжа? Иначе мнението ми е написано по-назад!

Ми тя причината е ясна . Събрани са комплексирани мутрички ( поне от клиповете се виждаха и дрогирани физиономии ) , надянали са им по една жилетка и са ги пуснали да си избиват комплексите като "стюарди" . Колеги от Варна разпознаха 2 които са членове на една варненска "силова бригада" и са криминално проявени . Правен ли е въобще подбор на хората ? И как да се държат тези примати , след като в ежедневието са свикнали да се разхождат с палки и ножове . За мача на Черноморец ... излезе , че Херо е най-големия престъпник в държавата . Само дето белезници не му сложиха полицаите . Не , че оправдавам поведението му .

Върни се в “Лудогорец”