nedko написа:Гледах мача на Лудогорец с Левски през есента, гледах и мача с ЦСКА. Разликата между публиката на Левски и ЦСКА е огромна. Левскарите бяха дошли да подкрепят отбора си и да гледат футбол и наистина го направиха - нямаше нито един инцидент с тях, а атмосферата на мача беше страхотна. Феновете от ЦСКА бяха дошли за всичко друго, но не и заради футбола - то не бяха заплахи тук във форумите как да си стоим по къщите и да не излизаме от страх, то не бяха провокации и всяване на напрежение седмица още преди мача. По-време на мача пък се опитаха се да развалят празника на хората дошли на стадиона. Сега ми се изтъпанчил един с разбит нос във всички спортни сайтове, писма се пишат от фен клуба на ЦСКА. Колкото и да се опитват да трогнат хората, на всички им е ясно за какво става въпрос, просто не им е за първи път - примери много. На тоя с разбития нос - съжалявам пич, казвам го абсолютно сериозно. И в същото време, в предвид действията на феновете на ЦСКА, си мисля, че реално можеше да има и друга още по-страшна картинка - окървавени лица на деца и жени от нашите сектори, нещо което се радвам, че не се допусна.
1.Никой няма нищо против феновете на Лудогорец.Те са безобидни и добри хора.
2.Организацията на мача бе тотално сбъркана и то целенасочено.Наемането на мутри за стюарди и въоръжаването им с ножове да колят е подсъдно и рано или късно Домусчиев ще търка наровете в затвора за това си престъпление!
3.Поведението на полицията е скандално.Но какво да очакваш от хора които извиват ръцете на Херо и Младенов за да ги изведат от стадиона?
4.За какъв пропусквателен режим иде реч,щом 700 човека не са претърсени за бомбички?И защо са пускани хора които явно са употребили алкохол?
5.За буферната зона какво да говорим,пълен провал.Разбира се всички помнят мача на ЦСКА във Виена!Там също нямаше буферна зона!Агитката бе над фенове на Рапид.Но хората бяха опънали мрежи,на входа всеки бе претърсен и опасните предмети иззети.Употребилите алкохол не бяха допуснати на мача.А феновете на ЦСКА бяха над 3 000!Но това е Европа!Няма стюарди с ножове и колене на агитката.
6.Ако аз те заплаша в интернет ти трябва ли да заколиш Иван или Драган или там който е отишъл на мача в Разград?
7.Знам,че няма да ми отговориш на въпросите или ще го извъртиш в стил :А вие защо биете индианците".
[offtopic]1.Съд за Домусчиев!
2>Оставка на шефа на полицията в Разград!
3.Оставка на Боби Михайлов![/offtopic]