Инцидентите на мача от финалния кръг в Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Re: Инцидентите на мача от финалния кръг в Разград

Мнениеот Янис Зику » 26 май 2012 19:09

Че феновете на Лудогорец не са направили нищо - така е. Но ако и мен започнат да ме млатят, и аз може би ще реагирам по подобен начин, дори и да не е правилно. Тези работи обаче не се мятат от всички, а само от няколко човека, а всеки ни обвинява, че едва ли не нямаме свестен фен.

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 26 май 2012 19:26

Гледах мача на Лудогорец с Левски през есента, гледах и мача с ЦСКА. Разликата между публиката на Левски и ЦСКА е огромна. Левскарите бяха дошли да подкрепят отбора си и да гледат футбол и наистина го направиха - нямаше нито един инцидент с тях, а атмосферата на мача беше страхотна. Феновете от ЦСКА бяха дошли за всичко друго, но не и заради футбола - то не бяха заплахи тук във форумите как да си стоим по къщите и да не излизаме от страх, то не бяха провокации и всяване на напрежение седмица още преди мача. По-време на мача пък се опитаха се да развалят празника на хората дошли на стадиона. Сега ми се изтъпанчил един с разбит нос във всички спортни сайтове, писма се пишат от фен клуба на ЦСКА. Колкото и да се опитват да трогнат хората, на всички им е ясно за какво става въпрос, просто не им е за първи път - примери много. На тоя с разбития нос - съжалявам пич, казвам го абсолютно сериозно. И в същото време, в предвид действията на феновете на ЦСКА, си мисля, че реално можеше да има и друга още по-страшна картинка - окървавени лица на деца и жени от нашите сектори, нещо което се радвам, че не се допусна.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 26 май 2012 19:33

nedko написа:Гледах мача на Лудогорец с Левски през есента, гледах и мача с ЦСКА. Разликата между публиката на Левски и ЦСКА е огромна. Левскарите бяха дошли да подкрепят отбора си и да гледат футбол и наистина го направиха - нямаше нито един инцидент с тях, а атмосферата на мача беше страхотна. Феновете от ЦСКА бяха дошли за всичко друго, но не и заради футбола - то не бяха заплахи тук във форумите как да си стоим по къщите и да не излизаме от страх, то не бяха провокации и всяване на напрежение седмица още преди мача. По-време на мача пък се опитаха се да развалят празника на хората дошли на стадиона. Сега ми се изтъпанчил един с разбит нос във всички спортни сайтове, писма се пишат от фен клуба на ЦСКА. Колкото и да се опитват да трогнат хората, на всички им е ясно за какво става въпрос, просто не им е за първи път - примери много. На тоя с разбития нос - съжалявам пич, казвам го абсолютно сериозно. И в същото време, в предвид действията на феновете на ЦСКА, си мисля, че реално можеше да има и друга още по-страшна картинка - окървавени лица на деца и жени от нашите сектори, нещо което се радвам, че не се допусна.

Имаш малка грешка
http://vbox7.com/play:aebc57df
http://www.vbox7.com/play:6f12c6d384
Имат си едни гаменчета в агитките дето всички си ги познават, те никога не са там заради футбола, те са там за да си избият комплексите.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 26 май 2012 19:42

Neonis написа:Ако искате да навържите събитията хронологично, мисля че трябва да излгедате първо това видео:

http://football.sportal.bg/video.php?video=46502

Това дето си го постнал е предшествано от това:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=byff4qlHzxE[/youtube]
и от това:
Изображение

Феновете вече са провокирани и търсят сметка от наглите стюардеси, какво искаш да си дадат и другата буза(нос)!?
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 26 май 2012 19:47

nedko написа:Гледах мача на Лудогорец с Левски през есента, гледах и мача с ЦСКА. Разликата между публиката на Левски и ЦСКА е огромна. Левскарите бяха дошли да подкрепят отбора си и да гледат футбол и наистина го направиха - нямаше нито един инцидент с тях, а атмосферата на мача беше страхотна. Феновете от ЦСКА бяха дошли за всичко друго, но не и заради футбола - то не бяха заплахи тук във форумите как да си стоим по къщите и да не излизаме от страх, то не бяха провокации и всяване на напрежение седмица още преди мача. По-време на мача пък се опитаха се да развалят празника на хората дошли на стадиона. Сега ми се изтъпанчил един с разбит нос във всички спортни сайтове, писма се пишат от фен клуба на ЦСКА. Колкото и да се опитват да трогнат хората, на всички им е ясно за какво става въпрос, просто не им е за първи път - примери много. На тоя с разбития нос - съжалявам пич, казвам го абсолютно сериозно. И в същото време, в предвид действията на феновете на ЦСКА, си мисля, че реално можеше да има и друга още по-страшна картинка - окървавени лица на деца и жени от нашите сектори, нещо което се радвам, че не се допусна.

Абе охо вие кат гледам съдиш от форумите и затова почват със влизането ,после другите виновни и винаги има разлика ЦСКА играй за 1 място и друго ти ако ми удариш дето така.И то кат видях два три пате последни те за нещо, ще те намеря и ще те осакятя да видиш как се бие чуждо дете малумник .Но то колелото се върти ще има и други случаи и тогава ще бъди те от другата страна.НАСИЛИЕТО РАЖДА НАСИЛИЕ и ако няма първоначална провокация надали щеше да има това :!:

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 26 май 2012 19:49

Има директива да бъде унищожена агитката на ЦСКА до 2013.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 26 май 2012 19:54

Абе охо вие кат гледам съдиш от форумите и затова почват със влизането ,после другите виновни и винаги има разлика ЦСКА играй за 1 място и друго ти ако ми удариш дето така.И то кат видях два три пате последни те за нещо, ще те намеря и ще те осакятя да видиш как се бие чуждо дете малумник .Но то колелото се върти ще има и други случаи и тогава ще бъди те от другата страна.НАСИЛИЕТО РАЖДА НАСИЛИЕ и ако няма първоначална провокация надали щеше да има това :!:[/quote]
Нищо не ти разбрах "охо", единственото което успях да схвана, че ще биеш, осакатяваш и т.н. Е, за кво говорим!?

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 26 май 2012 20:00

Вие призовавахте за кръстоносен поход в Делиормана. За какви провокации говорите? Да си бяхте седяли мирно на пейчиците кой щеше да ви посегне? Ревете защото не очаквахте, че домакините ще имат добра охрана и лесно ще направите золуми като в Мездра без съпротива. Много ясно че стюардите ще са яки, вие какво очаквахте 70 годишни старци дето ще ги изметете като тръгнете към тревата. нахлухте в Ловеч, нахлухте в Мездра вече навсякъде ще ви чакат подготвени за ексцесии . хората ви знаят що за стока сте. Мача го загубихте при отлично съдийство, нямате никакви оправдания за буйствата. Всеки който е ходил на гостуване знае че в клетката се остава докато феновете на домакините се изнесат от района на стадиона. явно някой от вас за първи път излизат от София

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 26 май 2012 20:04

Искам си Акаунта написа:Охранителните фирми ( в това число и така наречените "стюарди" ) имат ограничение във вида на "помощните средства" които могат да използват . НЕДОПУСТИМО е използването на на огнестрелно и хладно оръжие ( ножове , всякакъв вид метални и дървени палки ) при охраната на обществени мероприятия . НЕДОПУСТИМО е "стюардите" да атакуват , удрят , дърпат , бутат хора които не са нарушили охранявания периметър . На клиповете се виждат палки , ножове , пистолети в кобури , вижда се как "стюард" атакува на няколко пъти човек ИЗВЪН огражденията . От професионална гледна точка , лицензът на охранителната фирма осигурила "стюардите" трябва да бъде отнет , въпросния бабаит съден за причиняване на телесна повреда .
Не оправдавам и гамените от ЦСКА , но те са фенове и за тях има други закони . На момчетата от ЦСКА мога да предложа следните неща .
1. Фенската маса на ЦСКА е силно представена във всички големи градове . Болшинството от така наречените "стюарди" са разпознаваеми от клиповете . Не мисля , че ще бъде проблем да се организират няколко "наказателни акции" ;)
2. Запазете всички клипове , които можете ... и след като стане ясен съперника на Лудогорец за евротурнирите , изпратете клиповете на този отбор . Особено този в който "стюардите" пребиват гостуващи фенове . Има голяма вероятност УЕФА да откаже на Лудогорец да играят мачовете си в Разград .

Кажи кога, Левски и ЦСКА са наказвани да не играят пред собствена публика, заради зулумите, които правят във всеки мач? Пълни глупости! Разград през целия сезон е бил един от спокойните стадиони по отношение на насилие! Защо не се замислите, че проблема е в самите вас, че вие си ходите с проблемите! Да, стюардите са прекалили, но никой не е пострадал сериозно, даже след тези ракети, които могат да наранят повече от един човек доста по-сериозно от разбит нос! Съжалявам за феновете, които бяха понабити по входовете, но не са бити всички! Мен никой не ме е бил никъде, въпрос на възпитание! Имаше много културни фенове на ЦСКА, които дори и с атрибутите си не мисля, че биха наранили някого, но имаше и такива индивиди (не случайно не ги наричам хора), които са си за затвора! Пак казвам, не подкрепям станалото, но дали не се презастрахова охраната и не взе превантивни мерки? А ако някой от крайните ултраси бе попаднал сред мирната публика и бе създал много по-сериозни проблеми? А ако бе станало така, че много мирни фенове бяха с разбити носове заради група рецидивисти, които не са спрени на време, кой тогава щеше да е виновен? Тогава съм сигурен, че щяхте да ревете и да се оправдавате, как охраната не се е справила! Проблемът е, че в агитките на ЦСКА и Левски има хора, които са затворите, а не за стадионите и това предизвиква охранители, деятели и полиция да действат превантивно, а в такива моменти "покрай сухото гори и мокрото" за съжаление! Мога да кажа, че и левскарите се заканваха да горят , палят, да дерибействат из града, а всичко мина мирно и тихо и бъдете сигурни, че превантивните мерки не са били по-малки, просо не се наложи използването им!
Последна промяна от mad forest на 26 май 2012 20:14, променено общо 1 път.
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 26 май 2012 20:06

В Библията Спасителят Ни е казал: "Който сее ветрове,жъне бури"...

Абсолютно същата ситуация имаше и на мача през февруари 2011-Левски - ЦСКА 1:3.Тогава феновете на ЦСКА си бяха купували билети за други сектори и накрая искаха да влизат в гостуващия сектор-всички помним ситуацията тогава и как се наложи полицията да гони целия сектор...Феновете на ЦСКА цяла седмица се надъхваха по форуми за погроми и така нататък - е резултатът е налице.Футболът е игра за феновете,но когато същите тези фенове отиват за трошат и чупят на място на което се вижда,че се инвестира ами охраната е действала според правилата...Когато виждаш срещу себе си дрогирани и пияни младежи какво трябва да ги правят?!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Върни се в “Лудогорец”