Ибрахим Драме (фен тема)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ибрахим Драме (фен тема)
добре де, аз имам един въпрос: Какво става с бройката играчи извън ЕС ? С тези трима младежи я надвишаваме значително?
k_oleto написа:добре де, аз имам един въпрос: Какво става с бройката играчи извън ЕС ? С тези трима младежи я надвишаваме значително?
Те играят с отбори на юноши и май не заемат квоти, до колкото съм информиран. Иначе с удоволствие бих жертвал Присо и Адемар за двама от тримата.
Янис Зику написа:k_oleto написа:добре де, аз имам един въпрос: Какво става с бройката играчи извън ЕС ? С тези трима младежи я надвишаваме значително?
Те играят с отбори на юноши и май не заемат квоти, до колкото съм информиран. Иначе с удоволствие бих жертвал Присо и Адемар за двама от тримата.
И тримата си заслужават, Чуто е много бърз и млад , следователно има да се развива още.....
Някой беше казал , че не били 10,50, толкова му беше на 100метра гладко бягане в зала. Ако има такива които незнаят, Чуто беше включен в няколко състезания по гладко бягане от български тренйор!
Най-вероятно и тримата ще бъдат с български паспорти .... Страхотни таланти на които с право залагаме големи надежди 

catch me ... if you can !
Beck's написа:Янис Зику написа:k_oleto написа:добре де, аз имам един въпрос: Какво става с бройката играчи извън ЕС ? С тези трима младежи я надвишаваме значително?
И тримата си заслужават, Чуто е много бърз и млад , следователно има да се развива още.....
Някой беше казал , че не били 10,50, толкова му беше на 100метра гладко бягане в зала. Ако има такива които незнаят, Чуто беше включен в няколко състезания по гладко бягане от български тренйор!
Не го приемай като заяждане ,но точно в коя зала е бягал 100 метра. На мен не ми е известно в България да са провеждани състезания на 100 метра в зала- в зала се бяга 60 метра.
И имаш ли идея че тези 10.50 които си цитирал са по-добро постижение от републиканския рекорд на същата дистанция за 2 години по-големи на ОТКРИТО.
иначе поздравления- много пъти съм писал че нашите отбори трябва да се ориентират към футболисти от Африка. Само за тези има един проблем не ми е много ясно как ще картотекирате-после да няма пак БФС така , БФС онака

1. International transfers of players are only permitted if the player is over the
age of 18.
А това с даването на български паспорти няма как да стане - най-малкото трябва да имат навършени 18 години.
Ама тук идва и друг момент - те реално идват от школа и се съмнявам да са играли професионално, за да става дума за трансфери. А щом са дошли тука и играят по Б и В група, явно има някаква врътка. За паспортите май наистина трябва да са на 18 години, остава само да чакаме развитие по въпроса и да видим дали е истина това, което се говори.
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]
vpnikolov написа:Ама тук идва и друг момент - те реално идват от школа и се съмнявам да са играли професионално, за да става дума за трансфери. А щом са дошли тука и играят по Б и В група, явно има някаква врътка. За паспортите май наистина трябва да са на 18 години, остава само да чакаме развитие по въпроса и да видим дали е истина това, което се говори.
На 16 години няма как да са играли професионално- най-малкото за да подпише някой професионален договор се изисква навършено пълнолетие. Точно за това е това правило с което се забранява вземането на футболисти от други държави на възраст под 18 години. Има 3 изключения на това правило- Първото да се преместват в друга държава ЗАЕДНО със семействата си по причина не свързана с футбола- тези не отговарят на това условие. Второто да са граждани на ЕС,като тук има и доста други условия примерно трябва да учат в училище- съмнявам се. Третото- ако клуба в които се вземат се намира на по-малко от 50км от границата с техните държави и на по-малко от 100 км от мястото в което живеят семействата им.- ясно не отговарят.
Това че идват от школа ,даже допълнително усложнява трансфера- освен изпълняването на горенаписаните условия се изисква и допълнително разрешение от двете федерации- българската и катарската.
Африканците трябва на всяка цена да са в отбора, много са бързи.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

honda написа:vpnikolov написа:Ама тук идва и друг момент - те реално идват от школа и се съмнявам да са играли професионално, за да става дума за трансфери. А щом са дошли тука и играят по Б и В група, явно има някаква врътка. За паспортите май наистина трябва да са на 18 години, остава само да чакаме развитие по въпроса и да видим дали е истина това, което се говори.
На 16 години няма как да са играли професионално- най-малкото за да подпише някой професионален договор се изисква навършено пълнолетие. Точно за това е това правило с което се забранява вземането на футболисти от други държави на възраст под 18 години. Има 3 изключения на това правило- Първото да се преместват в друга държава ЗАЕДНО със семействата си по причина не свързана с футбола- тези не отговарят на това условие. Второто да са граждани на ЕС,като тук има и доста други условия примерно трябва да учат в училище- съмнявам се. Третото- ако клуба в които се вземат се намира на по-малко от 50км от границата с техните държави и на по-малко от 100 км от мястото в което живеят семействата им.- ясно не отговарят.
Това че идват от школа ,даже допълнително усложнява трансфера- освен изпълняването на горенаписаните условия се изисква и допълнително разрешение от двете федерации- българската и катарската.
Може ли да видя източник на тази информация?
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
-
- Контакти:
Градев ми каза,че едва ли ще могат да бъдат картотекирани