Офанзива със съобщение за скандала в Разград!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Офанзива със съобщение за скандала в разград!

Мнениеот GOLEADOR » 26 май 2012 13:03

OfanzivaCSKA написа:Господа в зелени шушляци,

През следващия сезон лудогорец ще посрещне поне веднъж ЦСКА и ще гостува на не малко софийски отбори. Искрено се надяваме вашият "благодател" да ви докара платените задници в столицата. Но дори това да не стане, гответе се пак да го "пазите", когато дойде време за мача на ЦСКА София в Делиормана. Изправихте се срещу много неподходящ противник и скоро ще го разберете, но вече ще е късно.

Докато "стюардите" "работят" 90 минути за дребни суми, за нас това е начин на живот. На стадиона зелената жилетка ви постави над закона и ви даде увереност, но дали на улицата ще бъде така? Връщайте се към жалкия си черен животец и бъдете сигурни, че ще се срещнем в ежедневието, защото не сте анонимни!

В нашата мила родина България, чийто химн пяхме САМИ в Разград, клишето, че медиите са четвъртата власт отдавна не е вярно. Известни и неизвестни спортни сайтчета и всички "сериозни" телевизии си подават задните части ежедневно срещу малки суми или подхвърлен кокал. Всички репортажи и клипове от събитията с така наречените "стюарди" в Разград изведнъж изчезнаха. Защо?

Мнението на МВР? "Нищо не е станало." Когато държавата, в която живееш не само не те защитава, но и те мачка по всякакви възможни начини, то тогава е време да вземеш нещата в свои ръце, независимо какъв е цвета на шала ти! Преди месеци гръцката полиция потъпкваше български знамена. Резултат - никакъв. Преди дни т.нар. "мутри" или иначе казано прости охрани от дискотеките във Варна с ножове и палки се опитаха да бият и ръгат български граждани в Разград. Резултат - никакъв!

Дори за миг не си помисляйте, че това ще остане забравено! Отваряйте си очите на четири, защото лятото идва!

От Сектор Г

Феновете на Лудогорец са безобидни.Ще е тъжно ако им се случи нещо заради Домусчиев.Надявам се от Офанзива да проявят разум и да не посягат на разградската агитка.Вината за случилото се е в БФС и местния велможа Домусчиев.Първите (БФС) трябва да си подадат оставките,а вторият (Домусчиев) да бъде съден за престъпленията си!
[offtopic]1.Оставка на Б,Михайлов!
2.Съд за Домусчиев![/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 26 май 2012 13:11

Red Warrior написа:
Phoenix_ написа:Много хубаво ги набиха.. трябва и полицията да се включи и да ги прати в трудови лагери... Хората, не могат да ходят спокойно на мач, точно заради тези 50-150 дебила, които осират всичко... И точно щото държавата не е полицейска.. си правят каквото искат. Е затова ми е голям кеф, като някой ги натреска.. с техните камъни по техните глави... "ние сме много велики, ние сме.. ала бала.." идва Цимбака тъпата мутра.. ебава им майката.. и после им гледай сеира на всички дудуци, глави и т.н по ТВ, как 21 век било възможно да ги бият.. И сини и червени имат ядра от малоумници, които провалят кефа на цялата публика.. Решението - бой от полицията, и после в да мие кенефи 2 месеца.. да видим после офанзива ли е.. софия запад ли е...

Личи си, че никога не си ходил на мач. Бутафорно фенче, форумен плъх... :roll:

Ахахаха ей ги на, на появиха се... може да прочетеш и по други стари теми, където казвам че селяците като ги затапиш и им кажеш истината в очите.. и ти казват, че не си стъпвал на мач... просто всички техни доводи рухват.. и в пристъп на ярост.. к'во да ти кажат... "ей мишок, на един мач не си ходил" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Селяче, точно защото ходя на мачове ми е неприятно от идиотите, които се разхождат с пиратско знаме в сектора ми по време на почивката. Неприятно ми е от фенчетата, които казват "няма да викате за тая чернилка" визирайки Гарата след n-тия му гол. Неприятно ми е от идиотите, които бият други фенове в нашия сектор, щото са напсували треньора. Неприятно ми е, че шефа на НФК е с прякор, който го олицетворява перфектно като човек - тъпа гугутка...

А ти си един смешник, който си мисли, че е постигнал нещо в живота понеже видиш ли ходи на мач!! WOOOW!!! Знам, че жалкия ти животец се осмисля, от това да се наречеш "истински" фен... ама мене това не ме интересува...
Последна промяна от Phoenix_ на 26 май 2012 13:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 26 май 2012 13:15

За съжаление в тази държава няма закони или поне за някои не важат. Никой не заслужава да бъде бит на стадиона, има си процедури. Като настъпиш котето по опашката има си съдебни методи, забраняват ти да ходиш на мачове, съдят те по бързата процедура стига да си виновен и така на татък. Никой в крайна сметка отишъл на такъв мач не заслужава такива неща. Но и това което сте замислили не е правилно, защо трябва след няколко месеца това пак да се случи само че този път други невинни хора да пострадат. Никога през живота си не съм ходил на стадиона с мисълта само да се сбия с някой, отивам заради футбола и да подкрепям отбора си. Бях на този стадион и видях как се мятат бомби и факли по хората, мисля че дори този факт Цскарите не можем да го отречем. На Тича пък ултрасите на Моряците хвърляха бомби по мен 2 гръмнаха на 2 метра от мен, защото си стоях кротко с червения шал, покрай мен имаше и деца. Всички помним случая със Младен, Гергана защо тези неща трябва да се повтарят, аз искам да ходя на мачове, но не и името ми да бъде в черния списък на жертвите или пострадалите. Затова Ви предлагам Уважаеми събратя Армейци нека направим малко по европейска и цивилизована подкрепата си към отбора, а виновниците ще си понесат заслуженото по СЪДЕБЕН път. Тези псевдо стюарди няма да останат ненаказани.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 26 май 2012 13:21

aloha^guy написа:НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ :!: :!: :!: КАКВИ СА ТЕЗИ ЗАПЛАХИ ПРЕДИ МАЧА :?: :?: :?:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

Същите, като вашите, че ще се изсипете не знам си колко хиляди, ще срутите всичко...
Офанзива (и част от останалите цесекари), защо тактично изпускат факта, че на влизане в стадиона са замеряли стюардите и полицаите (има клипове в спортал), че са замеряли с бомби и факли обикновени хора, че са почнали да трошат (при негативен за червените резултат) ... Чудно защо гледате само едната страна на монетата :roll:
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 26 май 2012 13:23

Adramelech написа:
aloha^guy написа:НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ :!: :!: :!: КАКВИ СА ТЕЗИ ЗАПЛАХИ ПРЕДИ МАЧА :?: :?: :?:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

Същите, като вашите, че ще се изсипете не знам си колко хиляди, ще срутите всичко...
Офанзива (и част от останалите цесекари), защо тактично изпускат факта, че на влизане в стадиона са замеряли стюардите и полицаите (има клипове в спортал), че са замеряли с бомби и факли обикновени хора, че са почнали да трошат (при негативен за червените резултат) ... Чудно защо гледате само едната страна на монетата :roll:

Личи си че не си стъпвал на мач, форумен мишок! :mrgreen: :mrgreen:

[offtopic]P.S Ако не си чел мненията назад.. предварително казвам, че се шегувам..[/offtopic]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 26 май 2012 13:23

Дори за миг не си помисляйте, че това ще остане забравено! Отваряйте си очите на четири, защото лятото идва!

Това какво ще рече ? След като нарисуваха паметника на Гунди, оскверняваха паметници на Левски, сега ще спират всяка кола и ако има фенове на Лудогорец ще ги бият ли ? Изобщо не ме еня за всичките там ултраси на който и да е отбор, ама и те не са над закона ... чупиш стадион-затвор, вандалстваш-затвор,защото за това написано също може да бъде осъден някой, ама няма да стане :roll: от кога разни фенове са капацитет в държавата ? И то хора, които са смели ако са повече, но ако са сами са мишки и тук не говоря за червени или сини, а за всички, защото като си част от някаква група си велик, но иначе си на една храчка живот, ако съм нормален фен на ЦСКА веднага ще се разгранича от всичките прояви на тия офанзиви о не знам си какви, защото после всички казват "феновете на ЦСКА", а не офанзива,нали ? Същото е и при нас- едни продават хапчета, ама се говори за всички левскари ... докато няма строги санкции за стюарди, фенове и хулигани няма да има пълни стадиони !

Потребителски аватар
MKirchev
Контакти:

Мнениеот MKirchev » 26 май 2012 13:24

Phoenix_ написа:
Red Warrior написа:
Phoenix_ написа:Много хубаво ги набиха.. трябва и полицията да се включи и да ги прати в трудови лагери... Хората, не могат да ходят спокойно на мач, точно заради тези 50-150 дебила, които осират всичко... И точно щото държавата не е полицейска.. си правят каквото искат. Е затова ми е голям кеф, като някой ги натреска.. с техните камъни по техните глави... "ние сме много велики, ние сме.. ала бала.." идва Цимбака тъпата мутра.. ебава им майката.. и после им гледай сеира на всички дудуци, глави и т.н по ТВ, как 21 век било възможно да ги бият.. И сини и червени имат ядра от малоумници, които провалят кефа на цялата публика.. Решението - бой от полицията, и после в да мие кенефи 2 месеца.. да видим после офанзива ли е.. софия запад ли е...

Личи си, че никога не си ходил на мач. Бутафорно фенче, форумен плъх... :roll:

Ахахаха ей ги на, на появиха се... може да прочетеш и по други стари теми, където казвам че селяците като ги затапиш и им кажеш истината в очите.. и ти казват, че не си стъпвал на мач... просто всички техни доводи рухват.. и в пристъп на ярост.. к'во да ти кажат... "ей мишок, на един мач не си ходил" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Селяче, точно защото ходя на мачове ми е неприятно от идиотите, които се разхождат с пиратско знаме в сектора ми по време на почивката. Неприятно ми е от фенчетата, които казват "няма да викате за тая чернилка" визирайки Гарата след n-тия му гол. Неприятно ми е от идиотите, които бият други фенове в нашия сектор, щото са напсували треньора. Неприятно ми е, че шефа на НФК е с прякор, който го олицетворява перфектно като човек - тъпа гугутка...

А ти си един смешник, който си мисли, че е постигнал нещо в живота понеже видиш ли ходи на мач!! WOOOW!!! Знам, че жалкия ти животец се осмисля, от това да се наречеш "истински" фен... ама мене това не ме интересува...

+1
Който се прави на врял и кипял, обикновено дрънка врели — некипели.
Някои се броят на пръсти, други я карат през пръсти, трети не си мръдват пръста, но винаги са готови да те посочат с пръст или показвайки ти среден пръст да те оставят с пръст в устата

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 26 май 2012 13:25

Еми каквото сам си направиш друг не може да ти го направи. След цяла седмица закани как ще срутите стадиона и ще разрушите "селото" как очаквате да ви посрещнат там - с цветя и рози?!? А и след метнатата факла в сектор, който не е с ултраси очаквате никой да не влезе в сектора на гостуващата агитка?!? Пък и нали в Мездра като нахлухте проблема беше, че охраната не могла да ви удържи. Е, тези ви удържаха и нахлуване нямаше. Чета 2 дни, че били и невинни - еми то и мене са ме удряли полицаи в сектор Б, заради други. Затова не ходя вече там, както и по гостувания. ОТБОРА МОЖЕ ДА СЕ ПОДКРЕПЯ И ОТ А СЕКТОР! Като не искаш някакви идеоти да те вкарват в проблеми, не стоиш с тях. Ама иначе се правите на хулигани и големите биячи, но после ревете. Всеки сам си прави избора - ако си бияч, ще ядеш и шамари.

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 26 май 2012 13:26

Да би мирно седяло, не би чудо видяло.....е казал народа ни.......и Вие не сте света вода ненапита.....преди години ми потрошихте колата в Благоевград пияни и дрогирани, ей така минавайки на път за стадиона......затова мисля, че имате и Вие вина за случилото се.....и затова Ви е малко боя!!!
......И тогава пак медиите мълчаха за зулумите Ви из Благоевград.....напаст пияна и дрогирана.....затова не се оплаквайте ,ами си съберете сивото ако го има в главите Ви.....
Последна промяна от bossar на 26 май 2012 13:33, променено общо 1 път.

Omynigo
Контакти:

Мнениеот Omynigo » 26 май 2012 13:26

червени мишки , много са велики да чупите и рушите а когато 20 охранителя бият цялата ви агитка се чува само жален хленч " господин полицай , господин полицай вижте го тоя " хахаха и после много смели във форумите .... ами защо ще чакате мача в софия а не ги набихте там тия 20 охранителя бе ?
Така ви биха в перник и охранителите на вашите босове и пак ревахте като млки деца и имаше заплахи а какво стана ? нищо ! и сега пак нищо няма да стане ще ходите да се правите на мъже пред разградските студентчета в софия и това е всичко . За пореден път ви видяхме какви сте мишоци , а това да псуваш полицая цял мач и после да му ревеш " господин полицай той ме бие " просто нямам думи , как съм се смял докато гледах клипа .

Върни се в “ЦСКА”