Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

venom

Re: Вън Боклуците от ЦСКА!!!

Мнениеот venom » 24 май 2012 14:50

Jorkorazporko написа:Титан спасиха отбора от фалит! Ако не бяха те, сега нямаше да сме втори и да играем Лига Европа, а щяхме да играем във В група! Кьорави ли сте, или не искате да видите, че отбора от 20 млн задължения, в момента е на кота нула с парите??? Тъпи ли сте, или не разбирате, че взимането на базите е по - голяма победа от евентуална титла? А длъжни ли са Титан да дават пари??? За чий ..й ще си харчат личните средства за някакъв отбор, който им беше натресен по политическа линия! Някой длъжен ли ви е на вас "големите цскари" дето плюете винаги???? Ако искат могат да оставят отбора с бюджет от 500 хиляди лева годишно, да се бори за оцеляване, и никой няма право да ги упреква, защото както отбора така и парите им са си тяхни! Аз лично се надявам на нов собственик от сорта на Домусчиев, който да закрепи отбора!

Ако титан не бяха спасили отбора от фалит, щеше някой друг да го направи. Като ще дават по 500 хиляди годишно ето ти го къде е Академик София, да си го взимат и да си управляват него, а не най-успешния български клуб да го превръщат в отбор без цели, които играе докъдето му стигнат силите. Феновете на ЦСКА не са се оженили за титан и не длъжни цял живот да ги търпят да правят каквото си искат с отбора, които те обичат. Ако намеренията на титан занапред наистина са такива - чао, благодарим ви за свършената работа и положените усилия, въпреки че като че ли разочарованието от това управление беше повече от радостните моменти и да идва следващия.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА

Мнениеот шивача » 24 май 2012 16:36

колкото тото изиграха тая година в шампионата и за купата, никога досега не се е играло. бая хора се омазаха. не бих се учудил , ако има и смъртни случай :roll: направо се оляха, имам предвид всички отбори, не само боклукчиите :oops:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 25 май 2012 03:47

Има вероятност тази тема да бъде заключена на 60-тата страница. А дано!

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 26 май 2012 12:21

Янис Зику написа:Има вероятност тази тема да бъде заключена на 60-тата страница. А дано!

Да се надяваме ,че до седмица ще има развитие по този въпрос, нещата са сериозни, но дали ще стане.............
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 26 май 2012 12:36

колкото и да са селски тарикати титаните, все пак има нещо в управлението им което е голяма стъпка в развитието на ЦСКА, след като с години бяхме единствените които плащаха наем за собствения си стадион и бяхме тъпкани и унижавани, най-накрая има светлина в тунела, стадиона е наш и за ужас на всички мразещи ЦСКА, това е голяма предпоставка за идването на сериозен инвеститор на Армията :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 26 май 2012 17:16

Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов е дал интервю по Канал 3, в което заявява, че бюджетът на армейците за следващия сезон ще е с 30 % по-малък. Босът е категоричен, че Стойчо Младенов остава и твърди, че за Жуниор Мораеш има оферта, надхвърляща 2 млн. евро. "Стойчо остава. Намаляваме бюджета с 30 %, а за Мораеш предлагат повече от 2 млн. евро", категоричен е Борисов в интервюто, което ще се излъчи по-късно днес.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 26 май 2012 19:15

Като се помисли малко повече - защо им е да продават отбора? Та те за 1 година може да изкарат над 5 милиона евро само от трансфери. Тамън схванаха как стоят нещата и от къде могат да източат най-много пари. Това ме кара да мисля, че според тях е по-правилно да играем с различен отбор на всеки 6 месеца, друг е въпроса колко ще търпи Стойчо, а и който и да е треньор да играе през 15 мача с различни играчи.

Сега си мисля друго. Понеже футболистите на Литекс, особено Георги Миланов, Занев, Бодуров, Мaдуров и ко. са много скъпи, може би Титан да дадат някакъв % от акциите си на Гриша Ганчев и да вземем футболистите като свободни агенти. Интересно ми е какво ще обсъждат Борисов и Ганчев в понеделник, едва ли е само за едни футболисти, които скръндзавите не могат да си позволят.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 май 2012 18:27

Между другото, какво говорят мокриците на Народна армия? Ще им ли ремонти, няма ли да има :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 27 май 2012 22:30

Янис Зику написа:Като се помисли малко повече - защо им е да продават отбора? Та те за 1 година може да изкарат над 5 милиона евро само от трансфери. Тамън схванаха как стоят нещата и от къде могат да източат най-много пари. Това ме кара да мисля, че според тях е по-правилно да играем с различен отбор на всеки 6 месеца, друг е въпроса колко ще търпи Стойчо, а и който и да е треньор да играе през 15 мача с различни играчи.

Сега си мисля друго. Понеже футболистите на Литекс, особено Георги Миланов, Занев, Бодуров, Мaдуров и ко. са много скъпи, може би Титан да дадат някакъв % от акциите си на Гриша Ганчев и да вземем футболистите като свободни агенти. Интересно ми е какво ще обсъждат Борисов и Ганчев в понеделник, едва ли е само за едни футболисти, които скръндзавите не могат да си позволят.

И както очаквах..

Освен това се очаква досегашният собственик на Литекс Гриша Ганчев да влезе с участие от 40% в собствеността на клуба. Освен над половин дузина играчи, които се чакат от Ловеч на „Българска армия”, оттам ще дойде и Стойчо Стоилов, който да бъде главен скаут на ЦСКА.

Надявам се това да стане факт. Една много добра новина, защото колкото повече хора в един отбор - толкова повече пари.

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 28 май 2012 13:38

Ако от всички тези новини стане факт, очаквам да се направи новото бижу на българския спорт "BG Army, Arena" :lol: :geek:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Върни се в “Архив”