Лудогорец - възможни съперници в ШЛ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Re: Лудогорец - възможни съперници в ШЛ

Мнениеот amstel_beer » 25 май 2012 02:20

Аз ви пожелавам шведския Хелзингборг, за да сте поставени при жребия между двата мача, което ще означава, че следващия ви противник ще е от класата на отбори като Дебрецен, Марибор, Вентспилс, Зестафони, Екранас, Хик, а най-трудните са АЕЛ (Кипър) и Слован Чех. :P
п.п. Ако отстраните два отбора и си гарантирате групите на ЛЕ. ;)

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 25 май 2012 09:08

Лудогорец е АБСОЛЮТЕН дебютант,така че който и да се падне според мен шанса клони към 0!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 25 май 2012 11:27

greenlandia написа:Лудогорец е АБСОЛЮТЕН дебютант,така че който и да се падне според мен шанса клони към 0!

Добре, така е, сългасен съм, че срещу определени отбори нямаме голям шанс, но това не е защото сме дебютанти. Само погледни състава и ми кажи кой български отбор има играчи с повече опит? Нямаме шанс, защото първенството ни е много слабо. Сега без силен "Литекс" ще е още по зле. Дано "Левски", и "ЦСКА" най-накрая да прогледнатаи и да ги видим отново силни. Възлагам надежди и на "Ботев' Пд. "Лудогорец" изигра не лоши контроли с отбори от подобна класа (без първите няколко разбира се), записа само една загуба и което е по-важно стояхме добре.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 26 май 2012 01:16

Искам да попитам къде ще си играете домакинствата? Това е важен въпрос. Разград става ли или ще ходите до София или Бургас. Също искам да питам има ли план да се подобри стадиона? Щото без да се заяждам или такова ама стадиона е добър за новак в А група. При положение , че ще представяш страната и то в ШЛ трябва поне 2 трибуни да са по големи - напрактика както са си досега но да се увеличи капацитета им според мен. И там колко 40 - 50 процента да са покрити. Макарче лаическото ми мнение е , че ако направите стадион и за 20 000 , незнам сега колко е капацитета , може да се покрие целия спокоино. За групи на ШЛ там няма да стане ама за квалификации и за ЛЕ по-добри да си ръчкате в Разград. АА не пред 2000 3000 скучаещи софиянци да се играе на 17 Юли квалификация за ШЛ...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 май 2012 01:31

Как да направят стадион за 20 хил. души при положение,че Разград е с население от 35 хил. ? Да правиш стадион за всякакви селяни и орки,които чакат да дойдат Барселона,Манчестър и Интер е безмислено.Едно малко стадионче за 8-10 хил. души е напълно достатъчно,като си истински фен,купуваш си абонаментна карта и не те засягат ситуации,като тази с решаващият мач за титлата срещу ЦСКА,когато билети се продаваха и по 100 лв на черно.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 26 май 2012 09:38

С който и да играете все тая...В Европа няма Пасти,а балерини като Марселиньо и касапи като Миро Иванов приключват бързо с мача. А и парите там не вървят. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 26 май 2012 09:43

Зестафони(Грузия) ми звучи повече от приемливо...а тия Залцбург да не са РЕД БУЛ(Залцбург) или са друг отбор?
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 26 май 2012 10:20

mormona написа:Искам да попитам къде ще си играете домакинствата? Това е важен въпрос. Разград става ли или ще ходите до София или Бургас. Също искам да питам има ли план да се подобри стадиона? Щото без да се заяждам или такова ама стадиона е добър за новак в А група. При положение , че ще представяш страната и то в ШЛ трябва поне 2 трибуни да са по големи - напрактика както са си досега но да се увеличи капацитета им според мен. И там колко 40 - 50 процента да са покрити. Макарче лаическото ми мнение е , че ако направите стадион и за 20 000 , незнам сега колко е капацитета , може да се покрие целия спокоино. За групи на ШЛ там няма да стане ама за квалификации и за ЛЕ по-добри да си ръчкате в Разград. АА не пред 2000 3000 скучаещи софиянци да се играе на 17 Юли квалификация за ШЛ...

По принцип стадиона има добро от УЕФА за квалификационните кръгове, но се разбра, че евентуално ще бъде направен компромис за групова фаза, тъй като сме дебютант (естествено аз не вярвам на такъв сценарий)! Иначе за стадиона никой от нас още не знае кога ще започне поредната реконструкция!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 26 май 2012 11:52

когато Домусчиев си плати старите борчове на фирмите-изпълнителки, щото така е много лесно като поръчваш и не плащаш после .. половината фирми подизпълнители от района чакат пари от него, даже на някои от тях съвсем нагло им е заявено, че им се приспадат пари за спонсорство на отбора без да ги питат въобще искат или не искат :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 26 май 2012 12:28

Batkoto написа:когато Домусчиев си плати старите борчове на фирмите-изпълнителки, щото така е много лесно като поръчваш и не плащаш после .. половината фирми подизпълнители от района чакат пари от него, даже на някои от тях съвсем нагло им е заявено, че им се приспадат пари за спонсорство на отбора без да ги питат въобще искат или не искат :idea:

Добре, дори и такава да е истината, покажи някакви документи. Защо говорите на изуст, това е клевета. Без да е доказано каквото и да е, нямате право да злословите. Показваш ни оригинали, които го доказват и всичко е наред. Ама кой къде какво чул - извинявай, знам ги тези истории. Моля без да е доказано каквото и да било да не говорите така. Ако са толкова засегнати тия фирми, има си съд, има си прокуратура, имат си доказателства. Да си търсят правта там. А интересното е, че вместо да се съдят те продължават да строят базите. Според теб дали имат подобни проблеми?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Лудогорец”