п.п. Ако отстраните два отбора и си гарантирате групите на ЛЕ.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
greenlandia написа:Лудогорец е АБСОЛЮТЕН дебютант,така че който и да се падне според мен шанса клони към 0!
mormona написа:Искам да попитам къде ще си играете домакинствата? Това е важен въпрос. Разград става ли или ще ходите до София или Бургас. Също искам да питам има ли план да се подобри стадиона? Щото без да се заяждам или такова ама стадиона е добър за новак в А група. При положение , че ще представяш страната и то в ШЛ трябва поне 2 трибуни да са по големи - напрактика както са си досега но да се увеличи капацитета им според мен. И там колко 40 - 50 процента да са покрити. Макарче лаическото ми мнение е , че ако направите стадион и за 20 000 , незнам сега колко е капацитета , може да се покрие целия спокоино. За групи на ШЛ там няма да стане ама за квалификации и за ЛЕ по-добри да си ръчкате в Разград. АА не пред 2000 3000 скучаещи софиянци да се играе на 17 Юли квалификация за ШЛ...
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:когато Домусчиев си плати старите борчове на фирмите-изпълнителки, щото така е много лесно като поръчваш и не плащаш после .. половината фирми подизпълнители от района чакат пари от него, даже на някои от тях съвсем нагло им е заявено, че им се приспадат пари за спонсорство на отбора без да ги питат въобще искат или не искат
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта