Сръбският нападател Милан Мърдакович е пред трансфер в Левски, твърдят кипърските медии.
Според информациите, Мърдакович е изявил желание да напусне АЕК Ларнака, след като отборът не успя да се класира за евротурнирите.
От АЕК са склонни да се разделят с опитния сръбски голаджия за около 300 хиляди евро.
30-годишният нападател през изминалия сезон има седем отбелязани гола в 18 мача.
Милан Мърдакович бе желан от Левски и през миналата година, но тогава „сините“ не успяха да привлекат сърбина.
Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- BLUE CHAMPIONS
ralka_levskarka написа:Сръбският нападател Милан Мърдакович е пред трансфер в Левски, твърдят кипърските медии.
Според информациите, Мърдакович е изявил желание да напусне АЕК Ларнака, след като отборът не успя да се класира за евротурнирите.
От АЕК са склонни да се разделят с опитния сръбски голаджия за около 300 хиляди евро.
30-годишният нападател през изминалия сезон има седем отбелязани гола в 18 мача.
Милан Мърдакович бе желан от Левски и през миналата година, но тогава „сините“ не успяха да привлекат сърбина.
Това дърво май само с китайски отбори може да вкарва. Не го искам! КАЗАХ!!

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Мърдакович? Хм, да не се окаже някоя от многото марди, за които се пускат слухове за трансфер при нас...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Svetlio написа:При разпада на Литекс мисля,че ще е грехота да не вземем поне 2-3 класни попълнения от там- Бодуров,Занев,Галин Иванов,Г.Миланов,Никасио - мисля,че който и от тях ако вземем няма да сбъркаме!
Освен, че ще свият малко бюджета, което е напълно нормално след провален сезон, кога казаха, чве Ловеч се разпадат, защото техния дихон нищо не каза?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
с тази информация се опитват да свалят цената на някой друг, вероятно Макриев. стар и изпитан метод. надали ще вземете пенсионер на тази позиция, още повече, че струва и пари, които не могат да се избият или почти невъзможно
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
ralka_levskarka написа:Сръбският нападател Милан Мърдакович е пред трансфер в Левски, твърдят кипърските медии.
Да бе,те парите растат по дърветата,..бащицата вече не дава и лев,..ама вие си се надявайте !

milen.hristov написа:I.A написа:БТВ казаха, че Левски е пред финализиране на трансфери с Бодуров и Георги Миланов
Лично за мене на Миланов ми се вижда в доста голяма степен непостижимо, но да видим.
Това ще е страхотно, дано е вярно
Гриша Ганчев няма да пусне негов футболист в Левски. Всякакви такива новини са в сферата на фикцията!
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
да ви кажа подозирам че може и да си имаме нов, стар централен нападател: Сьорт Арс.
ако не се бъркам беше под наем в Китай, договорът май му беше за около 5 години и беше изваден от отбора по желание на Костов, сега Илиан може да го реабилитира.
пп: така че ако не го броим това за трансфер трябва още един нападател да вземеме и да се откупят правата на жуниор
ако не се бъркам беше под наем в Китай, договорът май му беше за около 5 години и беше изваден от отбора по желание на Костов, сега Илиан може да го реабилитира.
пп: така че ако не го броим това за трансфер трябва още един нападател да вземеме и да се откупят правата на жуниор
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
-
- Контакти:
ss_killer написа:да ви кажа подозирам че може и да си имаме нов, стар централен нападател: Сьорт Арс.
пп: така че ако не го броим това за трансфер трябва още един нападател да вземеме и да се откупят правата на
жуниор
може би аз не разбирам от футбол, но все си мисля че в Сьорд Арс има хляб...ама то при "треньора"-слънце Гонзо, може ли някой да разкрие истинския си потенциал...
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
-
- Контакти:
allez_les_blues написа:ss_killer написа:да ви кажа подозирам че може и да си имаме нов, стар централен нападател: Сьорт Арс.
пп: така че ако не го броим това за трансфер трябва още един нападател да вземеме и да се откупят правата на
жуниор
може би аз не разбирам от футбол, но все си мисля че в Сьорд Арс има хляб...ама то при "треньора"-слънце Гонзо, може ли някой да разкрие истинския си потенциал...
не знам играеме много странен футбол, когато не ни върви в мачовете се почва едно безсмислено кюскане на топката на пред и търсене на футболисти с центрирания, за тези случаи мисля че Арс щеше и ще ни бъде полезен. Вуйчо Ваньо също има 6 гола на полусезона, ама остана, а на Арс не му се даде шанс да се докаже.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта