Сеп Блатер иска да премахне дузпите, излъчващи победител

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Re: Сеп Блатер иска да премахне дузпите, излъчващи победител

Мнениеот j0rka7aa » 25 май 2012 21:55

Red Warrior написа:Само чрез дузпите може да се види според мен психическата издръжливост на отборите. Най ми е било кеф когато финалите завършват с дузпи.

+1. Благодарение на дузпите много силни отбори са показвали колко са слаби психически.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 25 май 2012 22:02

И като ги премахнат как ще се излъчи победител? С игра до гол ли? Ми те футболистите в Българя не могат да издържат на 90 минути представям си ако трябва да играят до гол.. :roll:
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 25 май 2012 22:04

даже е по-добре да направят както играехме едно време мачлетата а именно три корнера и дузпа така шанса да завърши равен пада дразтично :lol:
И само Левски оле

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 25 май 2012 22:23

Справедливо е вместо дузпи да се бият тъчове. Който хвърли топката по-далеч, печели мача. Зрелището е гарантирано :lol:

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 25 май 2012 22:27

Дузпите са кулминацията на всеки един финален мач или мач в елиминациите. Просто тръпката за 1 минута да ревеш и да се пукаш от щастие е невероятна ! Обичам дузпите !!!
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 май 2012 22:29

Когато се критикува нещо, трябва да се предложи алтернатива. Нека първо Блатер я предложи и тогава ще се коментира обстойно. Само че аз не виждам друг вариант, освен дузпите. Несериозно е да се тегли жребий или да се преиграва до неузнаваемост, пределно ясно е, че повече от 120 минути футбол на високо ниво няма как да се играе. В Шампионската лига бяхме свидетели как играчите буквално падат на тревата след последния съдийски сигнал, натоварването в големия футбол е огромно. А и дузпите са точно както останалата част от футбол - смесица от умение, психика и късмет.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
nekakav
Контакти:

Мнениеот nekakav » 25 май 2012 22:31

Какво по-футболно от изпълнение на дузпа?
Изстрел към вратата с цел гол ... всеки си мисли, че е лесно да се вкара от 11 метра, ама като застанеш зад бялата точка и вратаря като е на вратата въобще не ти изглежда широко :lol:

Техника и психика в едно. Все мъжки качества. Другите предложения са свързани с това + издръжливост. Ама след 120 минути игра, издръжливостта може да отпадне. И воаля - дузпи :)

И аз подкрепям някои от по-горните коментари, че няма по-зрелищно от финал, решаващ се с дузпи. Очевидно всички, които са на противното мнение смятат, че това е късмет. Но не е. За да изпълниш дузпа, трябва да си мъжкар с железни нерви. Не е ли именно това спортът - да определи най-големите мъжкари.
А това, че и най-добрите грешат, просто показва, че и те са хора като всички останали.

danibol

Мнениеот danibol » 25 май 2012 22:47

baltimore написа:Справедливо е вместо дузпи да се бият тъчове. Който хвърли топката по-далеч, печели мача. Зрелището е гарантирано :lol:

Стоук Сити - рекордьори по спечелени титли от ШЛ.

Потребителски аватар
Seichov
Контакти:

Мнениеот Seichov » 25 май 2012 23:07

Дузпите не трябва и няма да се премахнат.Но има друго нещо което трябва да се премахне и това е продължаването на даден отбор заради повече отбелязани голове/гол на чужд терен.Това е върховна глупост,то по тази логика отпадналия отбор е отбелязал повече голове като домакин,това също не е маловажно!Според мен при равенство в двата мача трябва да има дузпи а не да се гледа кой повече голове е отбелязал като гост!Защо не гледат примерно обратно-кой е отбелязал повече като домакин?Гола си е гол без значение къде е отбелязан.Ще адмирирам една такава промяна за в бъдеще!! :idea:

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 25 май 2012 23:22

donpacko написа:Аз съм да се премахнат но само при едно условие,след това време вече се играе до гол ако ще да играят още 50 часа.

Да играят , докато пукне някой играч . Последният оцелят футболист на терена ще носи победа за своя отбор. :mrgreen:

Върни се в “Футбол - Свят”