България - Аржентина
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Жозе Моуриньо
- Контакти:
Re: България - Аржентина
Много жалко , май няма да се класираме за шибания Лондон .
Жозе Моуриньо написа:Много жалко , май няма да се класираме за шибания Лондон .
С този треньор няма да се класираме дори и за Интертото ...........
sandi74 написа:Много сме слаби,дано да паднем с много и резилът отново да е пълен.
Измисленият Радко и набедените волейбодалисти отново станаха за посмешище както и очаквах.Евалла Радко,евалла некадърници.
- MainEventer
- Контакти:
Нашите имат психиката на заек.
Този мач е без особено значение, но отново си проличаха старите слабости. Жалко, защото отбора ни може много повече. Аз също смятам, че Радостин Стойчев не е най-добрия вариант за треньор, но дано да ме опровергае. С тази игра ще бъде чудо, ако бием Франция, а не забравяйте, че Египет е много сериозен отбор, само на две-три места след на с в ранглистата на FIVB.
Доста ядове ни чакат с/у Египет и Франция !!!!
Аржентина в момента са си по-добри от нас и като добавим и това че за нас това са само
тренировъчни мачове мисля че загубата си е доста очаквана. Аз поне очаквах да паднем.
Аржентина в момента са си по-добри от нас и като добавим и това че за нас това са само
тренировъчни мачове мисля че загубата си е доста очаквана. Аз поне очаквах да паднем.
Като играем без мотивация така ще е.
Като сме си осигурили класирането на финалите може да не спечелим нито един мач, защото не гоним никаква цел.

Като сме си осигурили класирането на финалите може да не спечелим нито един мач, защото не гоним никаква цел.
Левски завинаги в моето сърце
Отново изключително суетен и влюбен в себе си и тв камерите Радостин Стойчев.Отново както в последните 2 години все по-слаба и по-слаба игра на отбора.Както върви за олимпийските квалификации Стойчев сигурно ще помоли Бойко Борисов да води отбора та дано го класира.Дано и лицето Матей Илианов Казийски изгледа запис на играта си и си даде трезва оценка за нея.