Илиан Илиев [фен тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Илиан Илиев [фен тема]
Дано успее!
- milen.hristov
- Контакти:
Успех на Илиан, много ще му е трудно с материалът с който разполага. Ще има и хора които ще му пречат, знаем за амбициите на един възпитаник на столиписко училище и ТУ Габрово да бъде най-отпред в отбора, а не където е сега. Отделно и феновете на онзи идивид , които сега ще му се обясняват в любов, ще го емнат след първата грешна стъпка, все пак и тяхната цел е връщането му, за да затече кранчето отново.
От останалите Илиан ще им пълна подкрепа този сезон независимо от резултатите, но и критика ако забележим, че някъде греши.
От останалите Илиан ще им пълна подкрепа този сезон независимо от резултатите, но и критика ако забележим, че някъде греши.
- t0bl3ro_bg
ВЕЧЕ имаме треньор, който е играл за клубът и знае какво става вътре, сега остава да си намерим и собственик и директор, които милеят за клуба и всичко ще се нареди.
Ще го подкрепям, така както подкрепях Ясен до сега, защото той не е виновен, че му се бъркаха в работата - и двамата са супер интелигентни.
Ще го подкрепям, така както подкрепях Ясен до сега, защото той не е виновен, че му се бъркаха в работата - и двамата са супер интелигентни.
При разпада на Литекс мисля,че ще е грехота Илиан Илиев да не вземе поне 2-3 класни попълнения от там- Бодуров,Занев,Галин Иванов,Г.Миланов,Никасио - мисля,че който и от тях да привлечем няма да сбъркаме!
- santiliana
нито един от Литекс няма да вземем. Няма шанс
- DrAvalanche
- Контакти:
milen.hristov написа:... амбициите на един възпитаник на столиписко училище и ТУ Габрово ...
Смяташ ли за правилно един модератор да си позволява такива заигравки? Ти убеден ли си, че си фен на Левски?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- messi7
- Контакти:
santiliana написа:нито един от Литекс няма да вземем. Няма шанс
И аз така си мисля...

Какво толкова ви притеснява, ако не вземем играчи от Литекс? Голяма работа, все едно пък всички там са от Дрогба до Меси.
Илиев може да се справи с построяване на отбор, стига да не му се бъркат разни хора...

Илиев може да се справи с построяване на отбор, стига да не му се бъркат разни хора...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
messi7 написа:santiliana написа:нито един от Литекс няма да вземем. Няма шанс
И аз така си мисля...
Голяма работа. Едва ли някой е имал намерение да взима играчи на Литекс. Предполагам, че имат набелязани имена и преговарят отдавна.
Илиян започва с леко предпазливи изказвания, което не ми допада особено. Искал да играем добре. Това всеки го иска, но най-вече искаме титли, купи и достойно представяне в ЕКТ. Добрата игра може да е достатъчна за Берое, но не и за Левски.
- santiliana
Nuke написа:messi7 написа:santiliana написа:нито един от Литекс няма да вземем. Няма шанс
И аз така си мисля...
Голяма работа. Едва ли някой е имал намерение да взима играчи на Литекс. Предполагам, че имат набелязани имена и преговарят отдавна.
Илиян започва с леко предпазливи изказвания, което не ми допада особено. Искал да играем добре. Това всеки го иска, но най-вече искаме титли, купи и достойно представяне в ЕКТ? Добрата игра може да е достатъчна за Берое, но не и за Левски.
а какво ти допада? Да се изпъчи както правеше Батков и пловдивския спец с необраните бакенбарди, и да ти говорят сладки обещания. Как сме щели да бъдем много по-силни, че ще видим различен Левски, че ще вземем всички купи, титли и прочее?!? А накрая да гледат и те, както и ние като наакани. Не, благодаря. Точно такова поведение предпочитам като това на Илиан- по-предпазливо и скромно, без излишно надуване на фанфари. Тя, работата и резултатите от нея ще говорят сами по себе си. Ние не сме тук някакви фусти, че да искаме да ни омайват с високопарни изрази и нереализирани думи...