Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Re: Гонг , защо мълчите за стюардите, ножовете, палките и тн???

Мнениеот aloha^guy » 25 май 2012 19:49

aloha^guy написа:СПортал махнаха статията !! Забраниха им
http://www.sportal.bg/news.php?news=366578

Спортал махнаха статията, Гонг НИЩО НЕ ОТРАЗЯВАТ!!!НО ЗАЩО???????????????????????? :?: :?: :?: :?:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
ASENOVSKI_BRANIK

Мнениеот ASENOVSKI_BRANIK » 25 май 2012 19:58

aloha^guy написа:

Спортал махнаха статията, Гонг НИЩО НЕ ОТРАЗЯВАТ!!!НО ЗАЩО???????????????????????? :?: :?: :?: :?:

Как защо :?: Защото заради издевателствата може да се присъди служебна загуба на Лудогорец по нормативната наредба на БФС, а това никак няма да се хареса на много хора в нашата държава :!:

А както много пъти съм го казвал медиите в България са много зависими :!:
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 25 май 2012 19:59

aloha^guy написа:

Как защо,защото така е по-лесно и е добре да си със силните на деня.Другия месец нали започва подготовката и всички се гласят за безплатните чартъри :!:

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 25 май 2012 20:07

LIMASSOL написа:
aloha^guy написа:

Спортал махнаха статията, Гонг НИЩО НЕ ОТРАЗЯВАТ!!!НО ЗАЩО???????????????????????? :?:

Как защо,защото така е по-лесно и е добре да си със силните на деня.Другия месец нали започва подготовката и всички се гласят за безплатните чартъри :!:

Но това е нелепо :!: :!: :!: НЕЛЕПО!!!! Не може да отразиш каква е декларацията на феновете на Левски, а да не отразиш самия ПОВОД за декларацията!! Това е супер унизително - иначе качват клипчета от ютюб как някой пикае на терена, как влизат котки, зайци, коне , змии, а сега не искат да качат въпросните клипове :?: :?: :!: :!:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 май 2012 20:10

Но това е нелепо :!: :!: :!: НЕЛЕПО!!!! Не може да отразиш каква е декларацията на феновете на Левски, а да не отразиш самия ПОВОД за декларацията!! Това е супер унизително - иначе качват клипчета от ютюб как някой пикае на терена, как влизат котки, зайци, коне , змии, а сега не искат да качат въпросните клипове :?: :?: :!: :!:

да и че Бербатов бил в рая :lol: :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 25 май 2012 20:15

POPCORN написа:
Но това е нелепо :!: НЕЛЕПО!!!! Не може да отразиш каква е декларацията на феновете на Левски, а да не отразиш самия ПОВОД за декларацията!! Това е супер унизително - иначе качват клипчета от ютюб как някой пикае на терена, как влизат котки, зайци, коне , змии, а сега не искат да качат въпросните клипове :?: :

да и че Бербатов бил в рая :lol: :lol: :lol:

Много ми паднаха в очите :!: Бербатов бил в рая, а това не го отразяват :evil: Големи са смешници - да вървят при Бербатов :lol:
САМО ЦСКА !
Изображение

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград

Мнениеот percival » 25 май 2012 20:17

Цял ден никой не публикува нищо .Само в "спортал" за малко .а сега всички в купом.Това няма как да не е наредено .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Re: Орките от Разград бият "Сектор Г"

Мнениеот sizif » 25 май 2012 20:22

ralka_levskarka написа:Без коментар, хората преди мен са го написали. В темата за Лудогорец - ЦСКА в подфорум ЦСКА преди 2 дена беше лудница. 3 000 щяха да са в Разград и да срутят градът, стадиона. Да бият невинни хора.. Еми те хората са казали: С твоите камъни, по твоята глава!

Ако това наистина си ти ми е жал за теб :shock: :shock: :shock:
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Re: Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград

Мнениеот aloha^guy » 25 май 2012 20:22

percival написа:Цял ден никой не публикува нищо .Само в "спортал" за малко .а сега всички в купом.Това няма как да не е наредено .

Спортал го махнаха, ето тука го има:
http://www.fanface.bg/agitki/item/4501- ... D0%B0.html

А сега гледам и Гонг са го отразили - ЕВАЛА - НАЙ–НАкрая :!: :!: :!: Добре, че се намериха хора от форума да пишат и да ги питат под формата на тема :!:
Ще видим колко ще остане, може да го махнат както в спортал :lol:
Какво всички в купом,percival???
САМО ЦСКА !
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Орките от Разград бият "Сектор Г"

Мнениеот ralka_levskarka » 25 май 2012 20:28

sizif написа:
ralka_levskarka написа:Без коментар, хората преди мен са го написали. В темата за Лудогорец - ЦСКА в подфорум ЦСКА преди 2 дена беше лудница. 3 000 щяха да са в Разград и да срутят градът, стадиона. Да бият невинни хора.. Еми те хората са казали: С твоите камъни, по твоята глава!

Ако това наистина си ти ми е жал за теб :shock: :shock: :shock:

[offtopic]добре :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “ЦСКА”