Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот turbogena » 25 май 2012 15:02

Мирчо Димитров: Макриев иска да играе в Левски, предложих им го

Нападателят Димитър Макриев, който за последно се подвизаваше в украинския Олександрия, има желание да се завърне в родния си Левски. Информацията бе потвърдена пред Гонг от личния му мениджър Мирчо Димитров.

„Макриев иска в Левски. Аз вече съм го предложил на треньора и тяхното ръководство. Той има предложения, които са по-апетитни, но желанието му е да се завърне в Левски“, сподели импресариото.

Припомняме, че Макриев и Левски на няколко пъти се разминаваха през последните години, като в един от случаите причина бяха високите претенции на футболиста. Тогава Тодор Батков първоначално се беше договорил с президента на Ашдод, където играеше Макриев, но сделката пропадна с гръм и трясък.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Не знам за вас ,но аз този не го искам в Левски. Когато го искахме се правеше на недостъпен с претенциите му. Сега явно няма къде да ходи и дай да се предложим на Левски :twisted:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 25 май 2012 15:59

Нападателят напусна Криля Советов като свободен агент, търси си клуб

Националът Димитър Макриев си тръгна от Криля Советов и вече е свободен агент. Нападателят разтрогна договора си с руския клуб по взаимно съгласие, след като за цяла есен записа едва 180 минути игра.

На 7 януари, роденият в Гоце Делчев нападател, ще навърши 28 години. Макриев е убеден, че до десетина дни ще си намери нов отбор. На този етап той предпочита да остане в руското първенство.
Бившият национал Димитър Макриев, е второто сигурно попълнение в състава на Левски за новия сезон, разбра Livesport.bg от източник от клуба. Нападателят, който за последно игра в Криля Советов отива на "Герена" като свободен агент, а двете страни вече са договорили условията по договора, който по наша информация ще е за 1+1 години.
Livesport.bg

Хитро !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 май 2012 16:35

leski написа:Нападателят напусна Криля Советов като свободен агент, търси си клуб

Националът Димитър Макриев си тръгна от Криля Советов и вече е свободен агент. Нападателят разтрогна договора си с руския клуб по взаимно съгласие, след като за цяла есен записа едва 180 минути игра.

На 7 януари, роденият в Гоце Делчев нападател, ще навърши 28 години. Макриев е убеден, че до десетина дни ще си намери нов отбор. На този етап той предпочита да остане в руското първенство.
Бившият национал Димитър Макриев, е второто сигурно попълнение в състава на Левски за новия сезон, разбра Livesport.bg от източник от клуба. Нападателят, който за последно игра в Криля Советов отива на "Герена" като свободен агент, а двете страни вече са договорили условията по договора, който по наша информация ще е за 1+1 години.
Livesport.bg

Хитро !

Нападателят Димитър Макриев, който за последно се подвизаваше в украинския Олександрия, има желание да се завърне в родния си Левски. Информацията бе потвърдена пред Гонг от личния му мениджър Мирчо Димитров.

„Макриев иска в Левски. Аз вече съм го предложил на треньора и тяхното ръководство. Той има предложения, които са по-апетитни, но желанието му е да се завърне в Левски“, сподели импресариото.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 25 май 2012 16:46

ralka_levskarka написа:
leski написа:Нападателят напусна Криля Советов като свободен агент, търси си клуб

Livesport.bg

Хитро !

Браво ! Този е гоуем левскар ! :lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 май 2012 16:47

leski написа:Браво ! Този е гоуем левскар ! :lol:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини коментарът ти нещо не е по темата.

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 25 май 2012 16:55

ralka_levskarka написа:

По темата е !.. ;)
Другият вариант за нападател ви е М.Кушев и той е левскар от малък. :cry:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 май 2012 17:02

leski написа:
ralka_levskarka написа:

По темата е !.. ;)
Другият вариант за нападател ви е М.Кушев и той е левскар от малък. :cry:

То това, че е голям Левскар не е слух ;)

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 25 май 2012 17:06

Не искам Макриев в Левски, не смятам, че е класен нападател, какъвто ни трябва.
Преди се правеше на велик, а сега искам в Левски, е ние не те искаме сега точно.
Доигравай си старините другаде.

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 25 май 2012 17:08

ralka_levskarka написа:То това, че е голям Левскар не е слух ;)

И аз съм голям почитател на Левски !

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 25 май 2012 20:09

При разпада на Литекс мисля,че ще е грехота да не вземем поне 2-3 класни попълнения от там- Бодуров,Занев,Галин Иванов,Г.Миланов,Никасио - мисля,че който и от тях ако вземем няма да сбъркаме!

Върни се в “Архив”