1Neutralen написа:Beck's написа:Лишаване от домакинство за бая време ! Но истината е че ще има свирка от правителството и от перукан !
По скоро на вашите фенове трябва сложат забрана за посещаване на мачове...
А на вас за организация на мачове !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
1Neutralen написа:Beck's написа:Лишаване от домакинство за бая време ! Но истината е че ще има свирка от правителството и от перукан !
По скоро на вашите фенове трябва сложат забрана за посещаване на мачове...
boys85 написа:POPCORN написа:е в кой сектор да отида?ти разбра ли,че имало феновре на ЦСКА който са си купили за другите сектори, ама въпросните стюарди са ги извеждали с бой.Е тогава в кой сектор трявба да отида да гледам мача?
До утре можем да разтягаме дъвчем тази тема с теб. За мен вината е 70% на феновете на Цска, 30% на стюардите. Тези стюарди са най-обикновени охранители, каквито се виждат по дискотеките. Безмозъчни, анаболни отрепки, но все пак едва ли са чупили носове само като те видят, че си с червен шал. Айде моля ти се.
В крайна сметка съм съгласен, че трябва и стюардите да се разследват, но не те караха феновете на Цска да предизвикват инцидентите в този мач.
Neron написа:POPCORN написа:Neron написа:Дете на инвалидна количка замервано с бомби а те се кахърят за некви наркомани и идиоти които се опитват да трошат оградите и после що си изяли боя...наглост наглост.
каква наглост бе ..ти като видиш ЦСКА и пада яко плуене.много си ми смешен!Плака ли като ви биха полицията на миналото дерби и как било полицейски произвол това ?Плака нали!Сега какво ми се рпавиш тука на ощипана девойка!Детето , та детето.Ами от феновете на ЦСКА също има невинни и са пострадали какво ще ми кажеш тогава а?Пак ли ще ми говориш за наглост?
Като видиш че идват стюардите спокойно можеш да се дръпнеш имаш време за реакция ама да ти падне бомба в краката колко време ще имаш да реагираш?2-3 секунди?И хич не ми се прави на невинен щото много добре знаеш за какво стана всичко стана заради негативния за вас резултат.Що не дойдоха в началото на мача или на полувремето да ви бият?Щото тогава все още имахте шанс за титлата и кротувахте.Същото стана и в Мездра същото стана и в Ловеч като не ви изнася резултата си го изкарвате по чуждите стадиони.Ай сега ми кажи че онея фенове в Мездра които бяха на поне 50 60 метра от агитката ви са ви провокирали че да отидете да се биете в сектора с фенове на домакини.Станахте смешни че изгубихте 8 точки преднина и айде да трошим.Още при първата метната бомба трябваше да ви изметът със шутове извън стадиона да си го изкарвате на някое дърво а не срещу деца и фенове отишли мирно да гледат мач.
CTAHKO написа:Beck's написа:CTAHKO написа:Че то това не е новинаФенове на ЦСКА да са намесени пак в някоя вндалщина си е ежедневие
Е този път вие сте от битите,а не някакви случайни пътници в градския транспорт
Дори ви е малко
Станко, заслужаваш жеста от аватара ти в твоя чест .....
ЗащоКое от написаното не е вярно
GOLEADOR написа:Феновете на Разград не са виновни.Не те са се били,а платени мутри от Бургас.За това кой е назначил и въоръжил стюардите трябва да се разследва от прокуратурата и виновника (Домусчиев) да търка наровете в затвора.Феновете на Лудогорец са безобидни.Ще е несправедливо ако им се случи нещо при гостуванията из страната.Мисля,че това всички го виждат.
POPCORN написа:ама и каквото и да правят те нямат право да бият бе брат.това са стщарди бе човек.те нямат право да прилагат насилие каквото и да е.им си органи на реда има си полиция само те могат.стига сте се правили на луди!пак ви питам кога за последн овидяхте стюард с нож и палка?Аз ходя от 17 години на мачове не съм виждал такова нещо!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта