Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Neron
- Контакти:
Re: Гонг , защо мълчите за стюардите, ножовете, палките и тн???
Дете на инвалидна количка замервано с бомби а те се кахърят за некви наркомани и идиоти които се опитват да трошат оградите и после що си изяли боя...наглост наглост.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
gentlemanxxx написа:POPCORN написа:MKirchev написа:Цъцъцъ, ама как така всеки път феновете си стоят мирно и си гледат мача и все някой влиза и ги бие, я полиция, я стюярди, я Чък Норис. Не визирам сега само феновете на ЦСКА, и на Левски, и на Ботев, и на Локото са същите, ходят правят простотии, после се почва едно реване...
не говорим за феновете, а за въпросните стюарди където са влезнали на стадиона с ножове и палки.Явсно, е че феновете на ЦСКА не седят мирно и в повечето случай са виновни, но това правилно ли е според тебе?
Напълно правилно..Ако куче тръгне да те хапе ще му пееш ли? Да са хора да се разбереш с тях,но не са..
Не съм гледал клиповете и снимките, но според мен и няма нужда, просто винаги е едно и също, все другите виновни и все другите са се опитвали да убиват и бият фенове, обаче фенове не, те никога нищо не са направили, винаги са невинни и никога, ама никога не са заслужавали нещо повече, от леко смъмряне след мача.
Който се прави на врял и кипял, обикновено дрънка врели — некипели.
Някои се броят на пръсти, други я карат през пръсти, трети не си мръдват пръста, но винаги са готови да те посочат с пръст или показвайки ти среден пръст да те оставят с пръст в устата
Някои се броят на пръсти, други я карат през пръсти, трети не си мръдват пръста, но винаги са готови да те посочат с пръст или показвайки ти среден пръст да те оставят с пръст в устата
- POPCORN
- Контакти:
Neron написа:Дете на инвалидна количка замервано с бомби а те се кахърят за некви наркомани и идиоти които се опитват да трошат оградите и после що си изяли боя...наглост наглост.
каква наглост бе ..ти като видиш ЦСКА и пада яко плуене.много си ми смешен!Плака ли като ви биха полицията на миналото дерби и как било полицейски произвол това ?Плака нали!Сега какво ми се рпавиш тука на ощипана девойка!Детето , та детето.Ами от феновете на ЦСКА също има невинни и са пострадали какво ще ми кажеш тогава а?Пак ли ще ми говориш за наглост?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Какво им се палиш на тия!С такива отбори еднодневки и феновете им са такива!Решил селяка да изпере някой лев набутва ги там и догодина го няма вече,само гледай...

Neron написа:Дете на инвалидна количка замервано с бомби а те се кахърят за некви наркомани и идиоти които се опитват да трошат оградите и после що си изяли боя...наглост наглост.
Това тука е все едно да водиш раговор с бавно развиващ се ! Неможахте ли да разбрете , че осъждаме мятането на бомбички и факли, неможахте ли да разбрете , че сме за това полицията да си върши работата? Казах вече , че най добрият ми приятел е със шевове на главата от хвърлен железен предмет от курвите пред сектора !
Потърсихме помощ на стадиона , но като слезнах до оградата да помоля за линейка, започнаха да ме шарят с палката.......... Помолих и полицията, а той се засмя под мустак !
Добре пичове всичко е в рамките на правилата, всичко е както е предвидено .... Пеглътнах загубата вече, след 2 дни , но това няма да го преглътна , оставам и горчилка за цял живот и Разград ще го запомня с това , че са събрани една шепа мангали със зелени жилетки, които ще им дойде времето рано или късно !
POPCORN написа:е като е ясно за стюардите защо тогава никой не казва за тях нещо?ФЕнвоете са си ясно.феновете са си фенове .винаги ще има такива фенове каквото и да се прави!Затова има и полиция на стадиона , за да може да ги хване и да си понесат заслуженето!А не по време на мач да ми чоплят семки!Затова си плащаме данъците полицията да ни пази, а не някакви мутряги с ножове и палки....как тогава ще извиниш постъпките им ако ме бяха ранили мене?Къдеот никога не правя глупости, а съм отишъл да гледам мача?И това дава ли им право да мятат камъни по феновете на ЦСКА?
Покрай сухото изгаря и мокрото, много добре знаеш. Няма как от сектор с 200 човека примерно да го отнесат точно тези 100, които правят проблемите. А ти като толкова искаш да не пострадаш никой не те кара да ходиш в сектор с фенове, които са се доказали многократно като проблемни през годините. Ако пък попаднеш там, като почне едно чупене на оградата и сблъсъци с полицията, знаеш къде е изходът на сектора за гости. Това важи за всички от Русе, Добрич, Габрово и т.н., които се жалват най-активно в момента - имат си местни отбори, да си ходят да си ги подкрепят.
Re: Това се случва в България - мутри-стюарди пребиха фен на ЦСК
Говорите за полицията и стюардите.А колко фена са за затворите?И не ми казвайте,че полицията трябва да си свърши работата за да се спре с тези глупости.Всички сте големи моралисти и щом поставяте всички и всичко под едно число чисто и просто може да се каже,че и вие сте като тях.Търсите грешките тук и там,а защо на някой от тези които мятат бомбички не им кажете да престанат?Защото ще ви пребият?Нали сте от един отбор.Това е относно Вас верни и истински фенове на българските отбори.(който се почувства обиден може да се приобщи към това Вас)Относно темата това,което се е случило е ужасно и не трябва да се повтаря.И трябва задължително да има наказани.Но се съмнявам лично Домусчиев да ги е наел.Това са си вече някакви ваши теории.
П.П:За да не е тайна съм Левскар,но не подкрепям държане на фенове на Левски като горе споменатото.Нищо лично към никого,но такива хора са за затворите,заедно със стюардите и полицията от мача.
П.П:За да не е тайна съм Левскар,но не подкрепям държане на фенове на Левски като горе споменатото.Нищо лично към никого,но такива хора са за затворите,заедно със стюардите и полицията от мача.
- Neron
- Контакти:
POPCORN написа:Neron написа:Дете на инвалидна количка замервано с бомби а те се кахърят за некви наркомани и идиоти които се опитват да трошат оградите и после що си изяли боя...наглост наглост.
каква наглост бе ..ти като видиш ЦСКА и пада яко плуене.много си ми смешен!Плака ли като ви биха полицията на миналото дерби и как било полицейски произвол това ?Плака нали!Сега какво ми се рпавиш тука на ощипана девойка!Детето , та детето.Ами от феновете на ЦСКА също има невинни и са пострадали какво ще ми кажеш тогава а?Пак ли ще ми говориш за наглост?
Като видиш че идват стюардите спокойно можеш да се дръпнеш имаш време за реакция ама да ти падне бомба в краката колко време ще имаш да реагираш?2-3 секунди?И хич не ми се прави на невинен щото много добре знаеш за какво стана всичко стана заради негативния за вас резултат.Що не дойдоха в началото на мача или на полувремето да ви бият?Щото тогава все още имахте шанс за титлата и кротувахте.Същото стана и в Мездра същото стана и в Ловеч като не ви изнася резултата си го изкарвате по чуждите стадиони.Ай сега ми кажи че онея фенове в Мездра които бяха на поне 50 60 метра от агитката ви са ви провокирали че да отидете да се биете в сектора с фенове на домакини.Станахте смешни че изгубихте 8 точки преднина и айде да трошим.Още при първата метната бомба трябваше да ви изметът със шутове извън стадиона да си го изкарвате на някое дърво а не срещу деца и фенове отишли мирно да гледат мач.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Re: Това се случва в България - мутри-стюарди пребиха фен на ЦСК
Те пък феновете на ЦСКА едни мили и кротки,направо да им се ненадява човек

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- POPCORN
- Контакти:
boys85 написа:POPCORN написа:е като е ясно за стюардите защо тогава никой не казва за тях нещо?ФЕнвоете са си ясно.феновете са си фенове .винаги ще има такива фенове каквото и да се прави!Затова има и полиция на стадиона , за да може да ги хване и да си понесат заслуженето!А не по време на мач да ми чоплят семки!Затова си плащаме данъците полицията да ни пази, а не някакви мутряги с ножове и палки....как тогава ще извиниш постъпките им ако ме бяха ранили мене?Къдеот никога не правя глупости, а съм отишъл да гледам мача?И това дава ли им право да мятат камъни по феновете на ЦСКА?
Покрай сухото изгаря и мокрото, много добре знаеш. Няма как от сектор с 200 човека примерно да го отнесат точно тези 100, които правят проблемите. А ти като толкова искаш да не пострадаш никой не те кара да ходиш в сектор с фенове, които са се доказали многократно като проблемни през годините. Ако пък попаднеш там, като почне едно чупене на оградата и сблъсъци с полицията, знаеш къде е изходът на сектора за гости. Това важи за всички от Русе, Добрич, Габрово и т.н., които се жалват най-активно в момента - имат си местни отбори, да си ходят да си ги подкрепят.
е в кой сектор да отида?ти разбра ли,че имало феновре на ЦСКА който са си купили за другите сектори, ама въпросните стюарди са ги извеждали с бой.Е тогава в кой сектор трявба да отида да гледам мача?
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !