Загубената титла!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: 32 причини ЦСКА да не спечели 32-та

Мнениеот pampi » 25 май 2012 16:59

hrclspr12 написа:
pampi написа:Някои хора явно толкова са се чалнали, та чак са забравили, че футболът въпреки всичко е просто една игра! Феновете на Лудогорец се изживяват, сякаш са хванали Господ за шлифера, без да осъзнават, че трудното тепърва предстои, червената общност,с малки изключения, се държи сякаш е дошъл краят на света, може би забравила как преди два месеца се чудеше, ще се класира ли ЦСКА за Евротурнирите. Най- смешни и достойни за съжаление са част от сините фенове, които намирайки се на кота - 7 от отличниците, подскачат и се радват сякаш са влезли в групите на ШЛ.
Интересно, ако гредите на Думусчиев бяха по-тънки, какви писания щяхме да четем? :lol: Може би нещо като..."32 причини ЦСКА да спечели..." :lol:

Имаш право за всичко, което казваш, но това е написано или поне така се води от името на Николай Александров. "Левски" има много боб да яде, за да стигне "Лудогорец", както и вас. И това го казвам съвсем сериозно. За съжаление ефектът "Гонзо" ще тежи години напред.

Я кажи честно, освен, че бихте, нещо друго във "вечното дерби" хареса ли ти? Чисто футболно имам предвид...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 25 май 2012 17:02

Така че и на ЦСКА, и на Левски им трябва визия и готовност да се посветят на утрешното, като загърбят изкушението на сегашното. Зад това трябва да се обединят както червените, така и сините, а не зад напъни за поредна титла, която често има смисъл само в надвикването и надприказването. "Левски" е прекрасен пример до къде води това ...

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 25 май 2012 17:03

pampi написа:
hrclspr12 написа:
pampi написа:Някои хора явно толкова са се чалнали, та чак са забравили, че футболът въпреки всичко е просто една игра! Феновете на Лудогорец се изживяват, сякаш са хванали Господ за шлифера, без да осъзнават, че трудното тепърва предстои, червената общност,с малки изключения, се държи сякаш е дошъл краят на света, може би забравила как преди два месеца се чудеше, ще се класира ли ЦСКА за Евротурнирите. Най- смешни и достойни за съжаление са част от сините фенове, които намирайки се на кота - 7 от отличниците, подскачат и се радват сякаш са влезли в групите на ШЛ.
Интересно, ако гредите на Думусчиев бяха по-тънки, какви писания щяхме да четем? :lol: Може би нещо като..."32 причини ЦСКА да спечели..." :lol:

Имаш право за всичко, което казваш, но това е написано или поне така се води от името на Николай Александров. "Левски" има много боб да яде, за да стигне "Лудогорец", както и вас. И това го казвам съвсем сериозно. За съжаление ефектът "Гонзо" ще тежи години напред.

Я кажи честно, освен, че бихте, нещо друго във "вечното дерби" хареса ли ти? Чисто футболно имам предвид...

"Левски" играе в момента нещо, което се наричало уж футбол, но е много далеч от истината. Аз съм доволен, че ви бихме и от нищо друго. За пореден път ви развалихме кефа, че даже ви бутнахме титлата от ръцете, но сме позорно слаби.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 25 май 2012 17:33

hrclspr12 написа:
pampi написа:
hrclspr12 написа:Имаш право за всичко, което казваш, но това е написано или поне така се води от името на Николай Александров. "Левски" има много боб да яде, за да стигне "Лудогорец", както и вас. И това го казвам съвсем сериозно. За съжаление ефектът "Гонзо" ще тежи години напред.

"Левски" играе в момента нещо, което се наричало уж футбол, но е много далеч от истината. Аз съм доволен, че ви бихме и от нищо друго. За пореден път ви развалихме кефа, че даже ви бутнахме титлата от ръцете, но сме позорно слаби.

Каква титла бе, човек? ЦСКА в това си състояние, можеше да вземе титлата само с божията помощ! И като играчи, и като организация в момента Разград са №1 в България.Не е препоръчителна еуфорията, която обхваща Домусчиев обаче, защото е видно, че и Лудогорец е колос на глинени крака и това в сряда си пролича. Отбор играещ на мускули, като този на ЦСКА, без плеймейкър и с 3-4 откровени "дърводелци" без малко да ги пореже. Всяко едно центриране в наказателното поле на Голубович е потенциален гол. Отбор от тип " Бате Борисов" ще ги отнесе поне с 3-4 гола. Както и да е, проблема си е техен, може пък да ни изненадат приятно.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “ЦСКА”