Загубената титла!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: 32 причини ЦСКА да не спечели 32-та

Мнениеот Red Warrior » 25 май 2012 15:14

33. Слагачество на някои червени журналисти, които казваха, че разпродажбата на отбора през зимата няма значение.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

nordland22
Контакти:

Мнениеот nordland22 » 25 май 2012 16:10

Г-н Александров,Ники,съгласен съм с твоя коментар,НО.ЦСКА,според мен сдаде титлата в Перник в един съмнително слаб мач.Слаб от страна на ЦСКА.И я загуби окончателно след пропуска на Присо някъде към 75-та минута.Съмнявам се,че собствениците на Лудогорец и ЦСКА са решили титлата да зависи от един мач.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 май 2012 16:37

Съдиите са чак на 25-то място? Това не може да е писано от цесекар.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 25 май 2012 16:42

rhaegar написа:Съдиите са чак на 25-то място? Това не може да е писано от цесекар.

Известен факт е, че Ники като малък е бил левскар. Може би понякога това проговаря в него. Няма да е лошо Грънчаров, Русев, Стоянов, Александров и Райчев да се по - често така обективни.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 25 май 2012 16:44

Някои хора явно толкова са се чалнали, та чак са забравили, че футболът въпреки всичко е просто една игра! Феновете на Лудогорец се изживяват, сякаш са хванали Господ за шлифера, без да осъзнават, че трудното тепърва предстои, червената общност,с малки изключения, се държи сякаш е дошъл краят на света, може би забравила как преди два месеца се чудеше, ще се класира ли ЦСКА за Евротурнирите. Най- смешни и достойни за съжаление са част от сините фенове, които намирайки се на кота - 7 от отличниците, подскачат и се радват сякаш са влезли в групите на ШЛ.
Интересно, ако гредите на Думусчиев бяха по-тънки, какви писания щяхме да четем? :lol: Може би нещо като..."32 причини ЦСКА да спечели..." :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 25 май 2012 16:46

pampi написа:Някои хора явно толкова са се чалнали, та чак са забравили, че футболът въпреки всичко е просто една игра! Феновете на Лудогорец се изживяват, сякаш са хванали Господ за шлифера, без да осъзнават, че трудното тепърва предстои, червената общност,с малки изключения, се държи сякаш е дошъл краят на света, може би забравила как преди два месеца се чудеше, ще се класира ли ЦСКА за Евротурнирите. Най- смешни и достойни за съжаление са част от сините фенове, които намирайки се на кота - 7 от отличниците, подскачат и се радват сякаш са влезли в групите на ШЛ.
Интересно, ако гредите на Думусчиев бяха по-тънки, какви писания щяхме да четем? :lol: Може би нещо като..."32 причини ЦСКА да спечели..." :lol:

Имаш право за всичко, което казваш, но това е написано или поне така се води от името на Николай Александров. "Левски" има много боб да яде, за да стигне "Лудогорец", както и вас. И това го казвам съвсем сериозно. За съжаление ефектът "Гонзо" ще тежи години напред.

Потребителски аватар
Zavinagisin
Контакти:

Мнениеот Zavinagisin » 25 май 2012 16:47

Абе има 1 причина и тя е че Троичо излезна за равен а не за победа ,нагласата на играчите в червено е за равен и затова загубиха заради троичо.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 25 май 2012 16:49

Аз пък мисля, че и ЦСКА, и Левски за пореден път платиха данък на миналото, което нито могат да осмислят, нито пък да забравят. Мантри от рода - "Ние сме ЦСКА"," Левски играе само за първо място", отдавна будят смях. С подобни заклинания се прикрива явната от много, много време липса на перспективна работа за името на клуба. Ако нещо се прави - то е за ползата от употребата на името - и тука няма разлика между сини и червени.
Публиката има не малка вина за това - ту опразни стадионите, ту френетично огласява стадионите само защото е призована като в знаменития плакат от Отечествената война. ЦСКА-рската публика поне заявява на по-висок глас недоволствата си, но и тя бе омаяна от ръководството - и фирмено, и спортно.
Затова и за много други неща аз не съм оптимист за бъдещето на двата клуба. Имената няма да значат вечно, защото ако сегашните агитки са закърмени със спомени от преди 10, 20, 30 че и повече години, какво ще предадат те на следващите. Кой сега помни Славия и Локото и кой се съмнява, че ако се появяваме от време на време в миманса на Европа, след време ще можем да се състезаваме с други, които - извинявам се за израза, "наливат сега основите", а не претърсват покрива, защото тече отвсякъде? Няма да е далеч времето, когато "Ние бихме Ливерпул" и "Ние играхме в Шампионската лига" ще е толкова вълнуващо, колкото "Нямаме нито едно пленено знаме", но не сме и прибавили нищо към територията си след толкова много жертви.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 25 май 2012 16:53

Странджата написа:Аз пък мисля, че и ЦСКА, и Левски за пореден път платиха данък на миналото, което нито могат да осмислят, нито пък да забравят. Мантри от рода - "Ние сме ЦСКА"," Левски играе само за първо място", отдавна будят смях. С подобни заклинания се прикрива явната от много, много време липса на перспективна работа за името на клуба. Ако нещо се прави - то е за ползата от употребата на името - и тука няма разлика между сини и червени.
Публиката има не малка вина за това - ту опразни стадионите, ту френетично огласява стадионите само защото е призована като в знаменития плакат от Отечествената война. ЦСКА-рската публика поне заявява на по-висок глас недоволствата си, но и тя бе омаяна от ръководството - и фирмено, и спортно.
Затова и за много други неща аз не съм оптимист за бъдещето на двата клуба. Имената няма да значат вечно, защото ако сегашните агитки са закърмени със спомени от преди 10, 20, 30 че и повече години, какво ще предадат те на следващите. Кой сега помни Славия и Локото и кой се съмнява, че ако се появяваме от време на време в миманса на Европа, след време ще можем да се състезаваме с други, които - извинявам се за израза, "наливат сега основите", а не претърсват покрива, защото тече отвсякъде? Няма да е далеч времето, когато "Ние бихме Ливерпул" и "Ние играхме в Шампионската лига" ще е толкова вълнуващо, колкото "Нямаме нито едно пленено знаме", но не сме и прибавили нищо към територията си след толкова много жертви.

Ееееееееееее, не е вярно това, което казваш! Докато това, че не е било пленявано българско знаме, буди повод за гордост и възхита от силата на българската армия и дух, другото са малки радости за шепа от нас. Не бъркай националната гордост с клубни дребни успехи! В миналото победите на ЦСКА и "Левски" хич не са били нещо незначително, както е днес, но времето им е почти отминало на епохалните им успехи.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 25 май 2012 16:57

Нали и аз това казвам - времето не прощава. Това, което е било велико, след време най-често е носталгично, патриотично или патриотарско, но както показва времето - за всяко младо поколение е все по-далечно. Затова давам този пример - за да не се гради само на спомени и за да не се подържа идентичност с минало, а със сегашно и бъдеще, което според мене обединява в по-голяма степен и по-същностно.

Върни се в “ЦСКА”