Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Re: Това се случва в България - мутри-стюарди пребиха фен на ЦСК

Мнениеот 1Neutralen » 25 май 2012 15:20

Никога няма да станете европейска публика. Факт!
Тръгнали да ми плачат хора които бият майки с колички посред София. В Разград едвам на убиха невинно дете което беше в стол за инвалиди. Нямам думи, каква наглост... :evil:

Голям Звяр
Контакти:

Мнениеот Голям Звяр » 25 май 2012 15:21

v.r.s. написа:
Голям Звяр написа:
Yoda написа:Това си е твое частно мнение ! На мен Домусчиев ми е много симпатичен ! А дали има извършено престъпление по отношение на някого трябва да каже полицията и прокуратурата. Всичко останало си е запалянковски интерпретации .

На мен домусчиев(бей) също ми беше симпатичен,но след този случай го мразя :evil: :evil: :evil: Тебе ти е кеф,защото си от Левски,но ако това ви го бяха направили на вас,какво щеше да ви е?Тогава щеше да го намразиш,нали???

Тук не е важно кой от кой отбор е, а това, че накякви мутри бият хора пред очите на полицаите и не се случва нищо. В Перник на входовете седят само полицаи и така би трябвало да е навсякъде. Полицията е отговорна за организацията и случващото се извън стадиона, а на тези дрогирани мутри. Лудогорец ми е синпатичен отбор, както и феновете им във форума са доста интелигентни, но това което се вижда на кадрите разваля мнението ми за клуба и собственика им. Жалко.

Моето мнение е абсолютно същото като твоето!Домус Бей уж бил ЦСКА-р,добре,сега видяхме,че е един нещастен разградски бездушник,който е готов да му дадат една купена титла с цената на човешки животи дори!!

А колкото до "разградчани" и "сини":бяха бити деца,това май го видяхте,но ви е се тая,ходете се радвайте на измислената си титла и евроучастие!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 май 2012 15:22

Yoda написа:
Red Warrior написа:И аз гледах видеото. Как онзи го удари в оградата, а полицаят само гледаше и нищо не направи. :evil: Ако има поне още един останал журналист в тази скапана държава - взима видеото и директно при Цветан Цветанов да отговаря дали според него така "родната полиция ни пази" :!: :evil:

Щом полицията не се е намесила за какво престъпление ми говориш ?!?!?! Значи всичко си е било нормално !

Ти май не възприемаш реалността и наистина се мислиш за учителя Йода. :shock:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Видео с пребитият фен на ЦСКА !!!!!

Мнениеот D.Georgiev » 25 май 2012 15:22

xa_xo написа:Разградски, ако "случайно" ЦСКА или друг отбор събере 100-150 рецидивиста да ви "охраняват" догодина на някое ваше гостуване и т.н. стюарди ви счупят кокалите ти от кой ще търсиш отговорност, а???

Ами със сигурност няма да е от софиянци, а от самите стюарди. Плюс това ние където и да ходим проблеми с нас няма. Някак си не ни бие полиция и стюарди, може би защото се държим по прилично.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Голям Звяр
Контакти:

Мнениеот Голям Звяр » 25 май 2012 15:22

Yoda написа:
Red Warrior написа:И аз гледах видеото. Как онзи го удари в оградата, а полицаят само гледаше и нищо не направи. :evil: Ако има поне още един останал журналист в тази скапана държава - взима видеото и директно при Цветан Цветанов да отговаря дали според него така "родната полиция ни пази" :!: :evil:

Щом полицията не се е намесила за какво престъпление ми говориш ?!?!?! Значи всичко си е било нормално !

Каква полиция ве човек :o :shock: :o :shock: бият се невинни хора пред полицията,а тя вместо да ги защити седи и гледа сеир!!!За какво въобще говорим!!!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 25 май 2012 15:23

терикат мъж не писка лошо че ще го отнесът такива тъпаци като тоя неутралния :evil: другия мач между лодогорец и ЦСКА аз ще съм нма армията в сектор А ще види тогава техния паша нашата любов :arrow:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 25 май 2012 15:23

Red Warrior написа:
1Neutralen написа:ЦСКАрите си покават злобата която им е присъща. Научете се да губите.
Има си тема вече. Тази е за кофата!

За кофата сте вие! Темата си е съвсем на място!

Пубер, я погледни каква кочина ви е "стадиона". После ми кажи кой е за кофата.

Голям Звяр
Контакти:

Мнениеот Голям Звяр » 25 май 2012 15:24

1Neutralen написа:Никога няма да станете европейска публика. Факт!
Тръгнали да ми плачат хора които бият майки с колички посред София. В Разград едвам на убиха невинно дете което беше в стол за инвалиди. Нямам думи, каква наглост... :evil:

Никога няма да имате история,фенове и популярност.Факт!!!

Никакви майки и баби не са бити посред София!Бити са фенове на Левски,и то мъже,а не майки с колички!Никакво дете в разград не е убито,говориш глупости,най-малкото се изказваш неподготвен!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 май 2012 15:24

1Neutralen написа:Никога няма да станете европейска публика. Факт!

Точно вие ли ще ни учите на европейска публика бе?! Жалко, че комунистите едно читаво нещо са започнали (Възродителния процес) и не са го довършили като хората!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

xa_xo
Контакти:

Re: Видео с пребитият фен на ЦСКА !!!!!

Мнениеот xa_xo » 25 май 2012 15:25

От 16 години съм по стадионите и по-голям вандал от момчето с разбития нос на входа не съм виждал. Малко му беше.......

Върни се в “ЦСКА”