Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Орките от Разград бият "Сектор Г"

Мнениеот Bourgas » 25 май 2012 14:11

ЛУДОГОРЕЦ написа:
Bourgas написа:
varanaDrago написа:ЧЕРВЕНИТЕ МОМИЧЕТА ПЛАЧАТ , ЗАЩО , И КАКВО ТЪРСИТЕ НА МАЧ :?: :oops: ЗАЩО НЕ ДОЙДОХА МЪЖЕТЕ ВИ :?: НЕ ЗНАМ :mrgreen:

Че и вие големи ултраси станахте изведнъж. Твоите съграждани също не дойдоха, поканих ги, казах им къде и кога и пак се покриха. Мъже, смо като зад вас има 10 пъти повече народ. Намразих го тоя отбор, а ми бяхте симпатични. Не сте добре дошли в Бургас.

Слушай сега акуло,какво разбираш под ултрас?Да ходиш да се биеш и ломиш по мачове ли?Когато гостувахме в Бургас,нещо подразни ли те?Нещо направихме ли за купата?По-толерантна публика от нашата гостувала ли ви е?Кво искате?Да се избиваме по стадионите ли?Еми няма да стане....

Не, не искам никой да се избива, физически и да се избиват и комплекси, както правите в момента всичките. ДО преди една година никой не ви чу, влязохте в "А" група по заобиколен начин, направихте дубъл и се надухте. Аз осъждам работата на вашите стюарди, ако са били хората безпричинно. И да, гостували са много други агитки в Бургас, с които няма проблеми. Хора, с които и бира можеш да седнеш да пиеш. Но към вас имаше ли нападки като дойдохте, не се сещам, аз бях в сектора до вас в онзи студ и вятър. Докато ние бяхме бая псувани и какво ли не в Разград. Уважение за уважение.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Видео с пребитият фен на ЦСКА !!!!!

Мнениеот DANS » 25 май 2012 14:17

След 90те години на ВИС и СИК сега Домуза докара отново мутрите по стадионите, свидетели сме на РЕ-Мутризация на футбола в България!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 25 май 2012 14:38

Въртяха кючеци на финала за купата срещу Локо, "стюарди" с ключове, палки и др. срещу Цска!!!! Първо ги съдете тия мангали, после започвайте да организирате комитет по посрещането им за есента с подходящите "стюарди". Така трябва да бъдат посрещани тия сладури по всички стадиони. Лумпени били феновете, ми тия резаци да не работят всичките БАН бе!! Ако влезнем тази година, ще очаквам с нетърпение срещата със "стюардите" от Разсело.

Голям Звяр
Контакти:

Това се случва в България - мутри-стюарди пребиха фен на ЦСК

Мнениеот Голям Звяр » 25 май 2012 14:56

Със сигурност футболът не е война, но това твърдение вече не е съвсем сигурно след бруталните сцени с пребити запалянковци на ЦСКА в Разград. Редакцията на Sportal.bg буквално е залята със стотици писма и видеоклипове на действията на местните стюарди. Най-фрапантният и скандален клип е как фен на ЦСКА е пребит от стюарди, след като пита защо не е допускан на стадиона, въпреки че има билет. Първо запалянкото е хванат за дрехите през решетка и главата му е ударена в желязо. Няколко секунди по-късно получава юмрук в лицето. И в случая това става пред полицаи, които отказват да озаптят биячите.

На друг клип пък се вижда как стюард държи желязо, с което е приготвил да се бие с агитката на ЦСКА. На трети са заснети стюарди, които мятат камъни в гостуващия сектор.

В крайна сметка пострадаха единствено невинни запалянковци и на Лудогорец, и на ЦСКА. Срещу хората от Разград бяха хвърлени бомби, а феновете на червените бяха бити с железа, палки и ножове.Sportal.bg се натъкна и на друга скандална информация, която предоставя на вниманието на МВР. Голяма част от стюардите в Разград са от Варна, не малко от тях участват в наказателни бригади и имат висящи присъди, а други са охранители на дискотеки и публични домове край морето.Вижте как пребиват запалянко на ЦСКА, как стюарди държат железа и мятат камъни по агитката на черевните.

Просто докато четох това БУКВАЛНО ми се ревеше.Такива безобразия само в нашата "държава" ги има.Хората на Домусчиев биха не само фенове на ЦСКА,но и на Лудогорец.Най-лошото е,че някои от битите фенове са били деца :shock: :shock: :shock: Честито на Домусчиев!Вече има много слава!Това да те мрази цяла България е уникална слава!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 25 май 2012 15:00

Айде да се успокоите всичките вече, има информация че тези хора изобщо не са от Разград, а от Варна. Някакви охранители по дискотеки и т.н. Само че досега говорехте за селски манталите и какво ли още не, а се оказва друго. Точно хората от Разград с нищо не са ви виновни. Нека да се търси този, който е отговарял за подбора и назначаването на тези хора и да се идентифицират тези, които използвали прекомерна сила. Нека същото да бъде и за агитката на "ЦСКА". Очаквам да чуя поне едно извинение за всичко, което наговорихте за хората от Разград, включително аз се чувствам обиден.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 25 май 2012 15:05

D.Georgiev написа:Айде да се успокоите всичките вече, има информация че тези хора изобщо не са от Разград, а от Варна. Някакви охранители по дискотеки и т.н. Само че досега говорехте за селски манталите и какво ли още не, а се оказва друго. Точно хората от Разград с нищо не са ви виновни. Нека да се търси този, който е отговарял за подбора и назначаването на тези хора и да се идентифицират тези, които използвали прекомерна сила. Нека същото да бъде и за агитката на "ЦСКА". Очаквам да чуя поне едно извинение за всичко, което наговорихте за хората от Разград, включително аз се чувствам обиден.

Ама какъв селски манталитет?? Тия с палките са от Варна, а тези http://wwww.vbox7.com/play:d479178b21 сигурно са от Брюксел????

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: Това се случва в България - мутри-стюарди пребиха фен на ЦСК

Мнениеот Yoda » 25 май 2012 15:06

Това си е твое частно мнение ! На мен Домусчиев ми е много симпатичен ! А дали има извършено престъпление по отношение на някого трябва да каже полицията и прокуратурата. Всичко останало си е запалянковски интерпретации .
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 25 май 2012 15:06

Има кадри на които се виждат ясно лицата, лесно е да бъдат разпознати и осъдени, това което видях наистина е простащина и е недопустимо да се случва. Сила се използва когато е необходимо за да бъде овладяно положението, а от кадрите които видях това не беше такава ситуация.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 май 2012 15:06

И аз гледах видеото. Как онзи го удари в оградата, а полицаят само гледаше и нищо не направи. :evil: Ако има поне още един останал журналист в тази скапана държава - взима видеото и директно при Цветан Цветанов да отговаря дали според него така "родната полиция ни пази" :!: :evil:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 май 2012 15:07

Yoda написа:Това си е твое частно мнение ! На мен Домусчиев ми е много симпатичен ! А дали има извършено престъпление по отношение на някого трябва да каже полицията и прокуратурата. Всичко останало си е запалянковски интерпретации .

Ти комплексарче гледа ли видеото?! :evil:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “ЦСКА”