ЛУДОГОРЕЦ написа:Bourgas написа:varanaDrago написа:ЧЕРВЕНИТЕ МОМИЧЕТА ПЛАЧАТ , ЗАЩО , И КАКВО ТЪРСИТЕ НА МАЧ![]()
ЗАЩО НЕ ДОЙДОХА МЪЖЕТЕ ВИ
НЕ ЗНАМ
Че и вие големи ултраси станахте изведнъж. Твоите съграждани също не дойдоха, поканих ги, казах им къде и кога и пак се покриха. Мъже, смо като зад вас има 10 пъти повече народ. Намразих го тоя отбор, а ми бяхте симпатични. Не сте добре дошли в Бургас.
Слушай сега акуло,какво разбираш под ултрас?Да ходиш да се биеш и ломиш по мачове ли?Когато гостувахме в Бургас,нещо подразни ли те?Нещо направихме ли за купата?По-толерантна публика от нашата гостувала ли ви е?Кво искате?Да се избиваме по стадионите ли?Еми няма да стане....
Не, не искам никой да се избива, физически и да се избиват и комплекси, както правите в момента всичките. ДО преди една година никой не ви чу, влязохте в "А" група по заобиколен начин, направихте дубъл и се надухте. Аз осъждам работата на вашите стюарди, ако са били хората безпричинно. И да, гостували са много други агитки в Бургас, с които няма проблеми. Хора, с които и бира можеш да седнеш да пиеш. Но към вас имаше ли нападки като дойдохте, не се сещам, аз бях в сектора до вас в онзи студ и вятър. Докато ние бяхме бая псувани и какво ли не в Разград. Уважение за уважение.