Левски е шампион по посещаемост!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Re: Левски е шампион по посещаемост!

Мнениеот matador » 25 май 2012 14:25

Avanti_Ragazzi написа:
PFC Litex написа:Всеки който иск може да си сметне сам колко зрители са посетили домакинските мачове на отборът му http://www.bulgarian-football.com/bg/a.html
Този сайт за сега вади най-точна информация

Не знам от къде са ги изкопали тези данни, ама на последното дерби имаше 20 000 а не 15 000, а за есента дават 8000 на дербито :) :lol: :shock: . Да не говорим за мача с Литекс есента и Черно Море и Лудогорец тая пролет на които бяхме около 10 000 на стадиона и на трите мача. А в тоя сайт пише, че сме били 5000 човека. Абе хора само Сектор Б на Герена е за 7000 как ги броят тия данни не знам? Да не говоря, че това са данните 100% без картите за А сектор. А за мача с Миньор пише, че ме били 3000 човека? :lol: :lol: :lol:

Верно е много надежден сайт това!!! :shock:

20 000 на дербито от който 10 000 фенове на ЦСКА

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 25 май 2012 14:28

matador написа:
Avanti_Ragazzi написа:
PFC Litex написа:Всеки който иск може да си сметне сам колко зрители са посетили домакинските мачове на отборът му http://www.bulgarian-football.com/bg/a.html

Не знам от къде са ги изкопали тези данни, ама на последното дерби имаше 20 000 а не 15 000, а за есента дават 8000 на дербито :) :lol: :shock: . Да не говорим за мача с Литекс есента и Черно Море и Лудогорец тая пролет на които бяхме около 10 000 на стадиона и на трите мача. А в тоя сайт пише, че сме били 5000 човека. Абе хора само Сектор Б на Герена е за 7000 как ги броят тия данни не знам? Да не говоря, че това са данните 100% без картите за А сектор. А за мача с Миньор пише, че ме били 3000 човека? :lol: :lol: :lol:

20 000 на дербито от който 10 000 фенове на ЦСКА

е есента като имаше 12 000 на стадиона и 6000 бяха от Левски не е ли същото?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 май 2012 14:29

Avanti_Ragazzi написа:

Според официалният сайт на Левски, домакинските мачове за първенство са посетени от 79000 зрители, а в първият пост пише 75100, кое е вярното?
Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 25 май 2012 14:29

percival написа:Имате около 47 000 зрители общо от които 15 000 за дербито в което вие се водехте домакини ,но реално по брой публика бяхте гости :) Макар и така ви се падат средно по около 3100 зрители на мач.Тия данни къде си публикувал сигурно са от секретните досиета на ДС и от личният архив на Батков.

Реално най-посетен е бил стадиона в Разград,всичко друго са заблудени мечти.

И как е бил най-посетен стадиона в Разград ,след като го откриха в средата на есенния полусезон :lol: И не на всеки мач е бил пълен! Не знам за какво дерби говориш ,че сме били гости :shock: На последният мач нещата бяха горе долу по равно. Да не кажа ,че имахме леко предимство ,защото Г не беше изцяло пълен ,а и е леко по-малък от Б. Ние имахме един мач на закрити врати и пак сме първи. Да не говорим колко трагичен беше сезона ни.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 25 май 2012 14:31

turbogena написа:
percival написа:Имате около 47 000 зрители общо от които 15 000 за дербито в което вие се водехте домакини ,но реално по брой публика бяхте гости :) Макар и така ви се падат средно по около 3100 зрители на мач.Тия данни къде си публикувал сигурно са от секретните досиета на ДС и от личният архив на Батков.

Реално най-посетен е бил стадиона в Разград,всичко друго са заблудени мечти.

И как е бил най-посетен стадиона в Разград ,след като го откриха в средата на есенния полусезон :lol: И не на всеки мач е бил пълен! Не знам за какво дерби говориш ,че сме били гости :shock: На последният мач нещата бяха горе долу по равно. Да не кажа ,че имахме леко предимство ,защото Г не беше изцяло пълен ,а и е леко по-малък от Б. Ние имахме един мач на закрити врати и пак сме първи. Да не говорим колко трагичен беше сезона ни.

А и сектор А беше на 90% запълнен!!! Като от всички фенове в този сектор не повече от 20% бяха чорбари!!! Тоя е ходил на мача, колкото аз съм ходил в Камчатка. Сигурно през живота си я е ходил на един мач на червените, я не!!! :lol:
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 25 май 2012 14:33, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 25 май 2012 14:32

Може ли един ден във форум да мине без мерене на "онова"? Все ще се намери нещо, за което да ги изкарате. Някой левскар реши да го изкара и хоп - някой от червения лагер дотичва да го изкара и той, за да се види на кой е по-голям; и обратно - някой цесекар го изкара да свърши някаква работа и хоп - веднага дотърчава левскар с разкопчан цип. Че на всичкото отгоре, за да е по-цветна картинката, дотичват жълти, зелени и какви ли още не, защото и те са сигурни, че техните не са малки. И подобни теми се раздуват и заминават към стотина страници в караници, дразги и току някой друг БАН.
Спрете се малко, минете на вълна Европейско... егати.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
r.h.
Контакти:

Мнениеот r.h. » 25 май 2012 14:47

Ботев водеше в тази класация на Футбол 24 почти до края на сезона. Ботев слезе надолу след мача Левски-ЦСКА (където са написали 20 000), ЦСКА-Литекс (9000) и Лудогорец-ЦСКА (8000).

Както и да е. Аз съм доволен, че на домакинските мачове на моя отбор този сезон имаше средно около 5 000 зрители. Почти всеки мач във Враца (без тези в работни дни и работно време) си ставаше празник. Какво по-хубаво от това?
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...

▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В Изображение В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 25 май 2012 14:54

Верно е много надежден сайт това!!! :shock:[/quote]
20 000 на дербито от който 10 000 фенове на ЦСКА[/quote]

е есента като имаше 12 000 на стадиона и 6000 бяха от Левски не е ли същото?[/quote]
Същото е но ако не броим дербитата защото не е често това половината са фенове на Левски а другата са ЦСКА
И като не броим тези два мача ЦСКА има повече от Левски
И за това Левски е на първа защото е имало повече хора на едното дерби това не означава че на мачовете на Левски ходът повече фенове

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 25 май 2012 14:54

И какво като Левски е първи по посещаемост? На това ли се радваме? На средно по 5000.. :( В скоро време ще бъдем доволни, ако изобщо някой ходи по стадионите.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 25 май 2012 15:03

А не мислите ли, че е много жалко посещението, когато отбори събират по 75 000 човека за един мач? Събирали са се и тук, даже за мачове от първенството, жалко, че не съм го виждал с очите си ;). Догодина може и да съберем 90 000 и да си го мерим здравата, колко велики публики имаме ( ХАХАХАХ ХАХ ХАХАХАХ ХА) !

Върни се в “Левски”