Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Re: Въоръжени стюарди бият публиката в "Сектор Г" в Разград

Мнениеот aloha^guy » 25 май 2012 12:28

mannoli написа:имало е провокация от агитката на цска- бомби и т.н., но това не оправдава полицията и така наречените стюарди...повръща ми се от дебили управници...
аз не си спомням на ЛАУТА,някога да е имало "стюарди"?!?Няма и да го допуснем!полицията си върше добре работата и без тях!единствено и само насаждат омраза така наречените "стюарди" и взимат грешни пари дадени от някое човекоподобно,безгръбначно мекотело(сещайте се сами).САМО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

https://www.facebook.com/photo.php?v=313684438711190
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Видео с пребитият фен на ЦСКА !!!!!

Мнениеот D.Georgiev » 25 май 2012 12:30

aloha^guy написа:При тази ситуация момчето си е купило билет за Сектор В !!! И те не го пускат - къде виждаш момчето да създава напрежение???????

Този не знае къде се намира, не може да си стои на крата и псува стюардите. Плюс това не се вижда какво става преди това. Как пък други фенове на "ЦСКА" влязоха в този сектор и нямаше проблеми, освен че ги накараха да си оставят фенските артикули, за да няма напрежение?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 25 май 2012 12:31

D.Georgiev написа:Миличкия, за целия сезон са дошли над 3000 гостуващи запалянковци, а те стюардите точко пък него да си изберат. Да се чуди човек. Останалите пострадали също са само от червените. Голямо съвпадение. А ако беше станало обратното? Ако бяха пребили някой от Разград и се качеше в медиите шяхте да отваряте тема колко сте велики и как никой не може да се закача с вас. Душици! Всички се оплакват от ултрасите ви, а в Разград това е първият инцидент. Кой ли е виновен? Или те тук хората си ходят ей така с ножове?

Иронията ти е излишна.Това стюарди ли си са или селски бекове с комплекси.Като дойде полицая се кротна нали?Сега да видим дали Цв.Цв. ще направи нещо.Къде точно фена се прави на велик?Има билет иска да влезе,къв е тоя че ще го удря.Никъде не видях обаче да кажеш нещо за прътовете и за това видео.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 25 май 2012 12:34

Плюс това не се вижда какво става преди това

Ама каквото и да е станали това ли е начина да се действа от уж тези "стюарди".

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 25 май 2012 12:37

LIMASSOL написа:
D.Georgiev написа:Миличкия, за целия сезон са дошли над 3000 гостуващи запалянковци, а те стюардите точко пък него да си изберат. Да се чуди човек. Останалите пострадали също са само от червените. Голямо съвпадение. А ако беше станало обратното? Ако бяха пребили някой от Разград и се качеше в медиите шяхте да отваряте тема колко сте велики и как никой не може да се закача с вас. Душици! Всички се оплакват от ултрасите ви, а в Разград това е първият инцидент. Кой ли е виновен? Или те тук хората си ходят ей така с ножове?

Иронията ти е излишна.Това стюарди ли си са или селски бекове с комплекси.Като дойде полицая се кротна нали?Сега да видим дали Цв.Цв. ще направи нещо.Къде точно фена се прави на велик?Има билет иска да влезе,къв е тоя че ще го удря.Никъде не видях обаче да кажеш нещо за прътовете и за това видео.

Каквото и да е стано преди това, никъде не се вижда фена да удря някого -просто иска обяснение защо не го пускат! Типични селски бекове :!: :!: :!:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 25 май 2012 12:37

Извинявайте, но ако е имала някаква агресия в повече то тя беше породена от настроенията на част от феновете ви, които седмица преди мача се канеха да ни трошат стадиона и да бият хората. При такива закани какво трябва да се очаква от тези, които охраняват? И докато тук има някаква провокация от червения фен, кажете ми какво направи детето в инвалидна колична на ултрасите, за да му хвърлят бомбичка под количката? Как може да хвърлят ракети в сектора с хора с увреждания, които на всичко отгоре не им се чу гласа цял мач и бяха най-кротките на стадиона? Хората тук не са толкова ненормални, за да удрят хората ей така, повярвай ми. Не знам какво е станало преди това, не се и вижда. Факт е обаче, че само с вашите фенове е имало проблеми и то НАВСЯКЪДЕ!

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Re: Въоръжени стюарди бият публиката в "Сектор Г" в Разград

Мнениеот amoros » 25 май 2012 12:38

Стадиона на Лудогорец е без места ,като на Каварна на други малки стадиони не съм ходил и не знам как е.Който дойде по рано той сяда другите стояхме прави на два реда специално в сектор А.Агитката на ЦСКА надвика целият стадион,но наистина хвърляха ракети и бомбички по хората в сектор А.Пусканета на стюарди срещу агитката беше върховна тъпотия,има полиция която е обучена да реагира в такива ситуация имат шлемове и щитове един от стюардите също излезе с разкървавена глава.Публиката на Разград се държа културно викаше си техните работи и тн.След като ще взимаш по 15 лв за билет поне номерирай седялките абе селска работа.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 25 май 2012 12:39

Как толкова много атитки дойдоха и не е имало проблеми? Как фенове на "Левски" бяха до мен във въпросния сектор, викаха си за отбора и пак нямаше проблеми? Как само вашите лигльовци ги бият? Това е най-кроткия стадион, изведнъж идват вашите фенове и започват проблемите, както и навсякъде в България...

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 25 май 2012 12:41

Абе вие луди ли сте???

Какво значи, сини, червени, бинбяни?! Като (ако) е неадекватен го хващат полицаите и го извеждат от стадиона.
Какви са тея шибани комплексари бе? От къде на къде ще му разбиват носа? Това къде го има? Вие нормални ли сте?
Ебати селската история честно!

Тези смешници там са сложени да пазят хората, не да ги бият!?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 25 май 2012 12:42

абе пребили са момчето, а ти вкарваш ирония - браво! какво искаш да видиш преди и след клипа? Да, аз също не видях първия челен удар към този младеж. Ако искаш да гледаш бой - изтегли си фиумче.
Айде да видим Цветанчо какво ще разпореди, ако въобще знае за ситуацията

Върни се в “ЦСКА”