Честита титла на "Лукойл"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Честита титла на "Лукойл"!

Мнениеот daniel875 » 24 май 2012 21:38

Vailo написа:абе ей палячовци нещастни.. Сигурно Пини Гершон, Желко Обрадович и Светислав Пешич и тях мутрите са ги накарали да говорят със уважение за Тити :lol:

Тити не просто е добър треньор, той е много голям човек..каквито вие никога няма да бъдете ;)

Той просто им се слага. Още ли не го разбрал? От 1994 не съм наблюдавал истински силен, шампионски "Левски". Онова временно явление с Тити беше силно заради Жоро. Без него щяха да са кръгла нула.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 24 май 2012 22:05

Вижте, за съжаление баскетболът у нас е със затихващи функции... няма пари, няма школи, дори и вездесъщият Варчев едва смогва да крепи някак Варна-в края на краищата той не е длъжен с лични пари да поддържа нещата. То и няма смисъл-направихме сума мигари българи, но деца да играят баскет по площадките няма...Няма и площадки, няма нищо-само боричкане за изтляващото кокалче на федерацията. Лукойл правят изкуствено нещо, което трудно ще даде резултат, скоро ще има 5-6 отбора в лигата. Това е...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Lucky club
Контакти:

Мнениеот Lucky club » 24 май 2012 22:13

daniel875 написа:
Lucky club написа:Истината е, че изиграхме най-добрия мач, който съм виждал от много време насам! С изключение на последните 1-2 минути от мача, играхме невероятно в защита и прилично в нападение. Специално стрелбата от тройката този път ни вървеше. Още не мога да повярвам, че не бихме....

И кое му беше доброто, след като този треньор не може вече години наред да ни зарадва за рождения ден на футболния клуб? Не го оправдавайте! Не може едни еднодневки да ни бъхтят ДЕСЕТ години!

Не казвам, че Папазов е велик треньор, а че отборът му днес игра много грамотен баскетбол с малки изключения на моменти. А Лукойл щяха да са еднодневки, ако бяха станали шампиони за 1 година и после да изчезнат от картата, но те са вече 10 години номер 1 и както гледам, ще са такива май поне още толкова...

daniel875 написа:
ehh написа:Сериозно си мисля, че двамата колеги отгоре са превъртели. Гледах само втория мач от серията и не мога да вържа нито едно обвинение с това, което видях по време на мача. За тези, които не са гледали мача, знаете ли как ни би Лукойл? С две поредни, дошли от нищото тройки, и две поредни овладяни борби под нашия кош в последната четвърт. Това е. Пълен малшанс, като този в Израел.

Е, не може винаги това да е малшанс. Един път добре, втори път - приема се. Винаги обаче да е така, хайде по - сериозно! Папазов продаде титлите на "Лукойл" в последните години без никаква съпротива във важните мачове. В момента много добре си спомням как през 2010 изгуби спечелено първо място в редовния сезон. Имаше един напечен мач в Правец, в който малко хитрост нямаше да е излишна, но той се направи на големия треньор и му вкараха тройка в последните секунди, която беше с решаващо значение.
Абсолютен нещастник! Мястото му е в затвора!
Човек бил? Това да не е виц? Този само си прави реклама на гърба на нещастните хора. Навсякъде се бута и подмазва, за да добие някаква известност. Родният отбор на контролер "Ямбол" победи два пъти, от които единият със сигурност не беше протоколен, големия отбор от Правец, а "Левски" от години няма победа в решаващ мач над същите.
По - добре "Велдер" да ги няма, както и Петров, Папазян да си ходи в "Лукойл"! "Левски" е български отбор, в който трябва да играят предимно българи.
Позорно е точно днес да се търсят всякакви оправдания за загубата. Днес победата ТРЯБВАШЕ да бъде "синя".

ТИ НОРМАЛЕН СИ? АКО ВЕЛДЕР СЕ МАХНАТ, ОТБОРЪТ ИЗЧЕЗВА. КОЙ ЩЕ ДАВА ПАРИ ТОГАВА, ТИ ЛИ?

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 24 май 2012 22:23

Синьо сърце написа:Вижте, за съжаление баскетболът у нас е със затихващи функции... няма пари, няма школи, дори и вездесъщият Варчев едва смогва да крепи някак Варна-в края на краищата той не е длъжен с лични пари да поддържа нещата. То и няма смисъл-направихме сума мигари българи, но деца да играят баскет по площадките няма...Няма и площадки, няма нищо-само боричкане за изтляващото кокалче на федерацията. Лукойл правят изкуствено нещо, което трудно ще даде резултат, скоро ще има 5-6 отбора в лигата. Това е...

Моите уважения за всичко, което е направил Варчев, но вече му е време да се оттегли, защото повече пречи на варненския баскетбол. Дано скоро се реши да си гледа старините, защото и здравословното му състояние е твърде влошено.

Колкото до българския баскетбол отбори като Лукойл са изключително вредни в момента. Сега е идеалният момент да се залага масово на млади български играчи, както прави Черно Море, още повече че баскетболът не изисква чак толкова разходи за развиването му, като други спортове. Крайно време е в националният отбор да се залага на млади българи, а не на чужденци, дошли за европейски паспорт. Отделно некадърни и ненаучени играчи като Торо, Банев, Бозов, Димитър Ангелов и от този род никога повече да не помирисват участие. Същото е и с треньори като Росен и Тити. За федерацията не съм детайлно запознат, но и там се въртят сериозни далавери - историята с паспортите сигурно е най-малкото.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 25 май 2012 11:33

ТИ НОРМАЛЕН СИ? АКО ВЕЛДЕР СЕ МАХНАТ, ОТБОРЪТ ИЗЧЕЗВА. КОЙ ЩЕ ДАВА ПАРИ ТОГАВА, ТИ ЛИ?

Това важи за всеки един отбор в страната,единствено само центровете като Ямбол,Варна,Ботевград винаги ще имат отбори независимо от финансите.В недалечното минало отбори като Фикосота(Шумен) и Компакт(Димитровград) бяха фактори,но без пари просто изчезват от баскетболната карта.

Lucky club
Контакти:

Мнениеот Lucky club » 25 май 2012 15:53

LIMASSOL написа:

Това важи за всеки един отбор в страната,единствено само центровете като Ямбол,Варна,Ботевград винаги ще имат отбори независимо от финансите.В недалечното минало отбори като Фикосота(Шумен) и Компакт(Димитровград) бяха фактори,но без пари просто изчезват от баскетболната карта.

Напълно вярно, и то не само за баскетболните отбори, а за всички спортни отбори у нас, включително футболните. Не е тайна, че професионалните спортни отбори в България са на загуба и то много голяма- загубите просто се покриват от спонсорите / съответната община в повечето случаи.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 май 2012 20:50

Ето, че се оказах прав. То е ясно, щом клоунът ни е треньор. Явно докато този смешник е в тима, ще имаме пораженчески манталитет. Изтървана победа във втори пореден мач, при това напълно умишлено.
ДАНО Клоунът ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 27 май 2012 21:34

Очаквах да се изплюе такова мнение, като това над моето, затова призовавам. Хайде всеки, който е по-навътре в тази игра, да се опита да направи анализ и да каже, къде точно сбърка Тити в тактиката. Защото аз, като човек, който гледа баскетбол само, когато играе Левски и Националния, имам съвсем друго мнение.
И то е, че мачовете се изгубиха най-вече заради невероятната статистика от "тройката" на Лукойл, както и малшансът. Най-пресният пример е мачът, който свърши току-що. При разлика за Левски, две дошли от нищото тройки на Хийт и Мак, а нашите бяха в дупка 0-12 точки за студентите; отделно, по времето на тези тройки загубихме много важна борба под коша на Лукойл, а при изпълнението на фаловете бяхме 50%. Да не говорим и на последното прекъсване, какво хвърляне направи Васко Евтимов, с което на практика подари титлата.
За мен разликата между двата отбора е един или двама играчи. Това е. Също така си мисля, че Харпър може би вече трябва да му се търси заместник. Като че ли самият той изгуби мотивация, а и обича да се крие в мачовете срещу Лукойл.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 май 2012 22:18

ehh написа:Очаквах да се изплюе такова мнение, като това над моето, затова призовавам. Хайде всеки, който е по-навътре в тази игра, да се опита да направи анализ и да каже, къде точно сбърка Тити в тактиката. Защото аз, като човек, който гледа баскетбол само, когато играе Левски и Националния, имам съвсем друго мнение.
И то е, че мачовете се изгубиха най-вече заради невероятната статистика от "тройката" на Лукойл, както и малшансът. Най-пресният пример е мачът, който свърши току-що. При разлика за Левски, две дошли от нищото тройки на Хийт и Мак, а нашите бяха в дупка 0-12 точки за студентите; отделно, по времето на тези тройки загубихме много важна борба под коша на Лукойл, а при изпълнението на фаловете бяхме 50%. Да не говорим и на последното прекъсване, какво хвърляне направи Васко Евтимов, с което на практика подари титлата.
За мен разликата между двата отбора е един или двама играчи. Това е. Също така си мисля, че Харпър може би вече трябва да му се търси заместник. Като че ли самият той изгуби мотивация, а и обича да се крие в мачовете срещу Лукойл.

На този клоун ако ще е целият отбор на "Чикаго Булс" от ерата "Джордан" да му доведат, пак ще се провали. Абсолютен продажник! Винаги се "дава" на "Лукойл"(нали е цесекар) и после има нахалството на обвинява нашенците, че били некадърници. Първо да се научи да бъде треньор, тогава да казва кой какъв е!
Не знам защо оправдаваш Тити, но пак казвам той НЕ е левскар. Жоро обиколи половин България, но сърцето му е "синьо", а на този никога няма да бъде.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 27 май 2012 22:25

Теб те чухме, даже не заставаш и с някакви съвсем профански доводи. Има само някаква злоба. И наистина чакам някой, който е по-навътре в баскета, да си каже мнението за начина на водене на мачовете на Тити.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Баскетбол”