Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Въоръжени стюарди бият публиката в "Сектор Г" в Разград
Поредните малоумни писаници от червените лумпени.Не бях на мача,подарих си картата,но това е друга тема.Олигофрените започват да хвърлят бомби,и една пада върху дете инавалид което до тоя мач със семейството си сядаше във сектор където сядах и аз.Това ли е нормалната публика,детето плаче,аз познавам майката на детето.Там всяко усилие на това семейство се равнява на световен рекорд,а това дете има го на снимка е единствения мач на който плаче.Да поясня още нещо,бил съм на много мачове не само във нашата мила родина,но примерно във Англия само да си помислиш да внесеш бомбичка и веднага ще видиш за какво става на въпрос,а тука разни олигофрени се заканват цяла седмица преди това да изравнят града и да попилеят стадиона,еми какво искат.А точно за тия стюарди имам инфо точно какви са,може да питате министъра на вътрешните работи,това го казвам съвсем сериозно,сами се досетете какви са.
-
- Контакти:
"На зла круша зъл прът" е казал народния гений.
- football_fb
- Контакти:
Re: Орките от Разград бият "Сектор Г"
aloha^guy написа:Бяхме провокирани !!! А има ли толкова зле колкото това момче на снимката??????????
Е как пък, всеки пък сте провокирани. Или когато някой просто те погледне - това е провокация?!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!
aloha^guy написа:
Мерси за съдействието....важно е да се покаже и това! Може да са шампиони - да им е честита титлата.... Но защо обикновените граждани, които си плащат данъците и са си платили за билетче, са бити така зловещо????? И това определено не са лумпен![]()
![]()
![]()
Като ти гледам подписа ми става ясно що за стока си.Стадионите трябва да бъдат прочистени от такива уроди като тебе,без значение чии фенове са за да могат нормалните хора като мен да заведат децата си на мач.Вие сте тумор и трябва да бъдете изрязани от секторите за гости.
СПУКАНОГЪРНЕ
- Avgusta 1916
- Контакти:
Бекъма написа:aloha^guy написа:
Мерси за съдействието....важно е да се покаже и това! Може да са шампиони - да им е честита титлата.... Но защо обикновените граждани, които си плащат данъците и са си платили за билетче, са бити така зловещо????? И това определено не са лумпен![]()
![]()
![]()
Като ти гледам подписа ми става ясно що за стока си.Стадионите трябва да бъдат прочистени от такива уроди като тебе,без значение чии фенове са за да могат нормалните хора като мен да заведат децата си на мач.Вие сте тумор и трябва да бъдете изрязани от секторите за гости.
Много точно казано!
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
Поведението на цскарите е ясно, че не е било нормално. Такива елементи има в повечето по големи публики, включително и при нас, а като става въпрос за такъв ключов мач е съвсем нормално да има бомби, провокация от страна на червени фенове към стюарди, полиция и т.н. Но НЕ Е НОРМАЛНО да сложиш някакви селяци с винкели и ножове да нападат иначе вилнеещите фенове на ЦСКА. Те все пак са длъжностни лица и като такива имат задължение първо да не допуснат внасянето на бомби, второ при ексцесии правят жива верига и да не допускат фенове на ЦСКА да нахлуват, но ти да ги гониш и да ги биеш е абсурд! За бесилото за тея боклуци, това не са длъжностни лица, а престъпници!
имало е провокация от агитката на цска- бомби и т.н., но това не оправдава полицията и така наречените стюарди...повръща ми се от дебили управници...
аз не си спомням на ЛАУТА,някога да е имало "стюарди"?!?Няма и да го допуснем!полицията си върше добре работата и без тях!единствено и само насаждат омраза така наречените "стюарди" и взимат грешни пари дадени от някое човекоподобно,безгръбначно мекотело(сещайте се сами).САМО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
аз не си спомням на ЛАУТА,някога да е имало "стюарди"?!?Няма и да го допуснем!полицията си върше добре работата и без тях!единствено и само насаждат омраза така наречените "стюарди" и взимат грешни пари дадени от някое човекоподобно,безгръбначно мекотело(сещайте се сами).САМО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
Видео с пребитият фен на ЦСКА !!!!!
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !

- D.Georgiev
- Контакти:
Re: Видео с пребитият фен на ЦСКА !!!!!
Миличкия, за целия сезон са дошли над 3000 гостуващи запалянковци, а те стюардите точко пък него да си изберат. Да се чуди човек. Останалите пострадали също са само от червените. Голямо съвпадение. А ако беше станало обратното? Ако бяха пребили някой от Разград и се качеше в медиите шяхте да отваряте тема колко сте велики и как никой не може да се закача с вас. Душици! Всички се оплакват от ултрасите ви, а в Разград това е първият инцидент. Кой ли е виновен? Или те тук хората си ходят ей така с ножове?

Re: Видео с пребитият фен на ЦСКА !!!!!
При тази ситуация момчето си е купило билет за Сектор В !!! И те не го пускат - къде виждаш момчето да създава напрежение???????
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !

САМО ЦСКА !