Обичам Левски написа:Забравих да допълня,че без нападател тип Дембеле,трудно ще вкарвате голове във Европа !
А Дембеле в Европа ги сцепва

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Обичам Левски написа:Забравих да допълня,че без нападател тип Дембеле,трудно ще вкарвате голове във Европа !
pankin написа:Обичам Левски написа:Забравих да допълня,че без нападател тип Дембеле,трудно ще вкарвате голове във Европа !
А Дембеле в Европа ги сцепва![]()
![]()
![]()
CHE написа:стига стези защитници футболът е игра на голове трябват нападатели
Bourgas написа:В повечето форуми имало разбираш ли подобни теми, че да пуснете и вие. То същата работа като с песните, копиране, копиране и пак копиране. Аз научих екслузивна новина, Пастата удължава договора си с още една година.
Bourgas написа:В повечето форуми имало разбираш ли подобни теми, че да пуснете и вие. То същата работа като с песните, копиране, копиране и пак копиране. Аз научих екслузивна новина, Пастата удължава договора си с още една година.
CHE написа:стига стези защитници футболът е игра на голове трябват нападатели
grasiani написа:Аве левскари какво сте се загрижили за Разград ,какво ме интересува дали мболи или неболи ще играе там.Когато дойдат мачовете с тях тогава да ги коментираме ,да си гледаме нашия отбор и това е.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта