Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Re: Орките от Разград бият "Сектор Г"

Мнениеот vpnikolov » 25 май 2012 01:20

Само не мога да разбера защо някои сини фенове тук толкова много се радват, че агитката е пострадала? Бързо забравяте как ушевите ви гониха из София след дербито първия полусезон, тогава ревахте, ама сега като не е на ваш гръб, най-лесно е с присмиването. :x
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Re:

Мнениеот tsonpen » 25 май 2012 01:21

RedeviL написа:Защо в останалите мачове на ЦСКА нямаше такива проблеми?За теб нормално ли т.н. стюарди да нападат безразборно с метални тръби и винкели?Не ти ли струва това малко циганско?Честно ти казвам, че аз такова нещо виждам за първи път, а съм присъствал на много мачове.

Не съм виждал стюардите да нападат с тръби и винкели. Освен това стълкновението между вас и стюардите беше след края на мача. А цял мач кой обстрелва хората извън клетката?
Ти там ли беше, поне да знам имаш ли реални наблюдения.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2012 01:24

tsonpen написа:
RedeviL написа:Защо в останалите мачове на ЦСКА нямаше такива проблеми?За теб нормално ли т.н. стюарди да нападат безразборно с метални тръби и винкели?Не ти ли струва това малко циганско?Честно ти казвам, че аз такова нещо виждам за първи път, а съм присъствал на много мачове.

Не съм виждал стюардите да нападат с тръби и винкели. Освен това стълкновението между вас и стюардите беше след края на мача. А цял мач кой обстрелва хората извън клетката?
Ти там ли беше, поне да знам имаш ли реални наблюдения.

Имах приятел, който със сигурност няма да ме излъже.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 25 май 2012 01:25

RedeviL написа:Имах приятел, който със сигурност няма да ме излъже.

Нека той да пише.

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Re:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 25 май 2012 01:26

RedeviL написа:
tsonpen написа:
RedeviL написа:И кой си ти, че да казваш кое е истина и кое не?

Един от публиката, която в края на мача беше обстрелвана с камъни от ултраси на ЦСКА! Сега разбра ли? Когато съм коректен, но нещо, което не мога да нарека човек си играе със здравето ми, го приемам твърде лично! И когато видя разплакано дете заради комплексите на някакъв хулиган.
А дали е било истина се надявам скоро да разбереш от няколко осъдителни присъди.
Писах предварително и във форума ви, но не вдявахте, че номерата няма да минат. С феновете на другите отбори се каним да пием бира преди и след мача, с вас ще се избием.

Нашите не ги ли обстрелваха?Защо стана така и ми кажи честно, мислиш ли, че вината е изцяло в нашата публика?За какво бяха сложени онези "клатещите се" бабаити с винкели и тръби пред сектора?Къде си виждал ти такова нещо и как очакваш всички да си стоят кротко?Аз също искам да попитам как досега на другите ни гостувания нямаше такива проблеми с феновете, а само при вас!!!Че то на Левски-ЦСКА нямаше такива простотии като вчерашната.

Прочети първият ми коментар в темата,изгледайте всички записи,не само угодните ви-в нета е пълно.Тогава можем да коментираме.Заряда от този мач е мисля по-друг.Единствено 2-3 полупразни бутилки с вода,срещу бомби,ракети,желязо и др.,като на записите се вижда кой кога хвърля.
За мен основна вина има С.Младенов с неговото реване и директиви,отивали да покажат кой,кой е ,отивали на война....е няма как,вие идвате настроени за война,смърт и палежи,погроми.Оповестявате го навсякъде,всички срещу ЦСКА и така.
п.п.Бабаитите се наредиха в края на мача,след поредния ви опит да щурмувате оградите и да замеряте с железа.
Точка по въпроса.Аз приключих в тази тема.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2012 01:29

tsonpen написа:

Нека той да пише.

Това ще промени ли факта, че са били бити хора?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 25 май 2012 01:36

RedeviL написа:
tsonpen написа:

Нека той да пише.

Това ще промени ли факта, че са били бити хора?

Искам някой да разкаже, както разкарах аз: Бях там, удариха ме или удариха човека до мен. Съответно: бях там и аз хвърлих бомбичката или видях кой я хвърли, но съм против това...

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 25 май 2012 01:54

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SueKhVNI9E4&feature=player_embedded[/youtube]
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2012 01:55

tsonpen написа:Искам някой да разкаже, както разкарах аз: Бях там, удариха ме или удариха човека до мен. Съответно: бях там и аз хвърлих бомбичката или видях кой я хвърли, но съм против това...

И аз искам да ми отговориш на въпросите, които ти зададох, но отново извърташ нещата по "килифарски" и доказваш само едно - колко си смешен!Както и да е..на мен ми стига от това, което са ми казали моите хора, да видя истината такава каквато е.Няма какво повече да коментирам!Лека!
Последна промяна от RedeviL на 25 май 2012 02:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2012 02:00

aloha^guy написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SueKhVNI9E4&feature=player_embedded[/youtube]

Не бе, стюардите не са нападали с винкели и тръби публиката!То това е от друг мач.. :lol:

Върни се в “ЦСКА”