Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Орките от Разград бият "Сектор Г"
Само не мога да разбера защо някои сини фенове тук толкова много се радват, че агитката е пострадала? Бързо забравяте как ушевите ви гониха из София след дербито първия полусезон, тогава ревахте, ама сега като не е на ваш гръб, най-лесно е с присмиването. 

"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]
Re: Re:
RedeviL написа:Защо в останалите мачове на ЦСКА нямаше такива проблеми?За теб нормално ли т.н. стюарди да нападат безразборно с метални тръби и винкели?Не ти ли струва това малко циганско?Честно ти казвам, че аз такова нещо виждам за първи път, а съм присъствал на много мачове.
Не съм виждал стюардите да нападат с тръби и винкели. Освен това стълкновението между вас и стюардите беше след края на мача. А цял мач кой обстрелва хората извън клетката?
Ти там ли беше, поне да знам имаш ли реални наблюдения.
[center]
[/center]

tsonpen написа:RedeviL написа:Защо в останалите мачове на ЦСКА нямаше такива проблеми?За теб нормално ли т.н. стюарди да нападат безразборно с метални тръби и винкели?Не ти ли струва това малко циганско?Честно ти казвам, че аз такова нещо виждам за първи път, а съм присъствал на много мачове.
Не съм виждал стюардите да нападат с тръби и винкели. Освен това стълкновението между вас и стюардите беше след края на мача. А цял мач кой обстрелва хората извън клетката?
Ти там ли беше, поне да знам имаш ли реални наблюдения.
Имах приятел, който със сигурност няма да ме излъже.
RedeviL написа:Имах приятел, който със сигурност няма да ме излъже.
Нека той да пише.
[center]
[/center]

Re:
RedeviL написа:tsonpen написа:RedeviL написа:И кой си ти, че да казваш кое е истина и кое не?
Един от публиката, която в края на мача беше обстрелвана с камъни от ултраси на ЦСКА! Сега разбра ли? Когато съм коректен, но нещо, което не мога да нарека човек си играе със здравето ми, го приемам твърде лично! И когато видя разплакано дете заради комплексите на някакъв хулиган.
А дали е било истина се надявам скоро да разбереш от няколко осъдителни присъди.
Писах предварително и във форума ви, но не вдявахте, че номерата няма да минат. С феновете на другите отбори се каним да пием бира преди и след мача, с вас ще се избием.
Нашите не ги ли обстрелваха?Защо стана така и ми кажи честно, мислиш ли, че вината е изцяло в нашата публика?За какво бяха сложени онези "клатещите се" бабаити с винкели и тръби пред сектора?Къде си виждал ти такова нещо и как очакваш всички да си стоят кротко?Аз също искам да попитам как досега на другите ни гостувания нямаше такива проблеми с феновете, а само при вас!!!Че то на Левски-ЦСКА нямаше такива простотии като вчерашната.
Прочети първият ми коментар в темата,изгледайте всички записи,не само угодните ви-в нета е пълно.Тогава можем да коментираме.Заряда от този мач е мисля по-друг.Единствено 2-3 полупразни бутилки с вода,срещу бомби,ракети,желязо и др.,като на записите се вижда кой кога хвърля.
За мен основна вина има С.Младенов с неговото реване и директиви,отивали да покажат кой,кой е ,отивали на война....е няма как,вие идвате настроени за война,смърт и палежи,погроми.Оповестявате го навсякъде,всички срещу ЦСКА и така.
п.п.Бабаитите се наредиха в края на мача,след поредния ви опит да щурмувате оградите и да замеряте с железа.
Точка по въпроса.Аз приключих в тази тема.
tsonpen написа:RedeviL написа:Имах приятел, който със сигурност няма да ме излъже.
Нека той да пише.
Това ще промени ли факта, че са били бити хора?
RedeviL написа:tsonpen написа:RedeviL написа:Имах приятел, който със сигурност няма да ме излъже.
Нека той да пише.
Това ще промени ли факта, че са били бити хора?
Искам някой да разкаже, както разкарах аз: Бях там, удариха ме или удариха човека до мен. Съответно: бях там и аз хвърлих бомбичката или видях кой я хвърли, но съм против това...
[center]
[/center]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SueKhVNI9E4&feature=player_embedded[/youtube]
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

tsonpen написа:Искам някой да разкаже, както разкарах аз: Бях там, удариха ме или удариха човека до мен. Съответно: бях там и аз хвърлих бомбичката или видях кой я хвърли, но съм против това...
И аз искам да ми отговориш на въпросите, които ти зададох, но отново извърташ нещата по "килифарски" и доказваш само едно - колко си смешен!Както и да е..на мен ми стига от това, което са ми казали моите хора, да видя истината такава каквато е.Няма какво повече да коментирам!Лека!
Последна промяна от RedeviL на 25 май 2012 02:10, променено общо 1 път.
aloha^guy написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SueKhVNI9E4&feature=player_embedded[/youtube]
Не бе, стюардите не са нападали с винкели и тръби публиката!То това е от друг мач..