Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Exclusive
Контакти:

Re: Орките от Разград бият "Сектор Г"

Мнениеот Exclusive » 24 май 2012 23:45

aloha^guy написа:Братле- това е невиждано насилие към момчетата...... :!: :!: :!: :!:
http://www.youtube.com/watch?v=6CdAGO0v ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=iyH3hx3L ... e=youtu.be
http://www.fanface.bg/agitki/item/4484- ... D0%B4.html

Аз съм дал клип с реалните фенове на Лудогорец, не знам ти какво си гледал. :lol:

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 24 май 2012 23:50

Exclusive написа:
aloha^guy написа:Братле- това е невиждано насилие към момчетата...... :!: :!: :
http://www.youtube.com/watch?v=6CdAGO0v ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=iyH3hx3L ... e=youtu.be
http://www.fanface.bg/agitki/item/4484- ... D0%B4.html

Аз съм дал клип с реалните фенове на Лудогорец, не знам ти какво си гледал. :lol:

Да,да, грешката е моя !!! :) Видях,че някой постна този клип http://www.vbox7.com/play:7db7eac08f и се обърках :)

Равносметката:
2009 говеда
2010 селяни
2011 селяни
2012 турци
2013 ЦСКА ШАМПИОНИ!!!! А и имаме 65-годишнина :)
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 24 май 2012 23:57

Bourgas написа:
varanaDrago написа:ЧЕРВЕНИТЕ МОМИЧЕТА ПЛАЧАТ , ЗАЩО , И КАКВО ТЪРСИТЕ НА МАЧ :?: :oops: ЗАЩО НЕ ДОЙДОХА МЪЖЕТЕ ВИ :?: НЕ ЗНАМ :mrgreen:

Че и вие големи ултраси станахте изведнъж. Твоите съграждани също не дойдоха, поканих ги, казах им къде и кога и пак се покриха. Мъже, смо като зад вас има 10 пъти повече народ. Намразих го тоя отбор, а ми бяхте симпатични. Не сте добре дошли в Бургас.

Слушай сега акуло,какво разбираш под ултрас?Да ходиш да се биеш и ломиш по мачове ли?Когато гостувахме в Бургас,нещо подразни ли те?Нещо направихме ли за купата?По-толерантна публика от нашата гостувала ли ви е?Кво искате?Да се избиваме по стадионите ли?Еми няма да стане....

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 25 май 2012 00:38

Бях в сектор А. Истина е - започна преди първия гол, горе-долу когато се разбра, че Лудогорец има предимство на терена. Първо една бомбичка гръмна сред публиката, която беше съвсем мирна - мъже, жени и ДЕЦА! Човекът, в краката на когото гръмна бомбичката, изскочи измежду хората. Панталонът му димеше, изпитваше болка. Това беше на горните редове, в края на сектора. Хората се отдръпнаха, полицията се разпореди да си напуснат седалките и те станаха правостоящи до края на мача. Детето в количката беше по-ниско, където има площадка. Мястото е по-далеч от сектора за гости и изглеждаше безопасно. Тук ще вмъкна, че между секторите има буферна зона, която е празна. Малко по-късно започна нов "обстрел". Едновременно паднаха няколко бомбички, този път по-далеч и отново сред хора. Падна и една ракета, която се възпламени, но там за щастие вече беше опразнено. Тогава видях, че изнасят детето. То беше в шок! Вижте пак снимката! Това видяхме ние там и ако бяхте пробили при нас в този момент лошо ви се пишеше! Никой преди това не ви мислеше лошото, никой не ви провокираше, но това излезе извън всякакви граници на нормално човешко поведение! В момента полицията описва случая с това дете и силно се надявам извършителят да влезе в затвора! Иначе няма да се оправите. Когато сте стадо сте много силни, но ви видях колко стувате с белезници на ръцете - ревящи и със събути гащи (буквално, така беше).
Много агитки минаха през тази клетка, никой не свърши простотия като вашата! Опитахте да провокирате още преди началото на мача, добре че стюардите ви изведоха и затвориха в клетката. Идвате на един изряден и сигурен стадион и показвате крещяща селяндурщина.
Извинявам се на тези фенове на ЦСКА, които са от другата порода. Във всяко стадо има мърша, но тази е твърде миризлива!
Хубаво пускате запис за отношението на стюардите, но защо не кажете, че обстрелвахте с бомбички пространството зад вратата, където имаше стюарди, фоторепортери и деца от школата на Лудогорец. Народът е казал: Да би мирно седяло, не би чудо видяло. И още: Кой ми с*а в гащите. Не бяхте ли вие с призивите, че идвате да нахлувате на терена?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2012 00:42

tsonpen написа:Бях в сектор А. Истина е - започна преди първия гол, горе-долу когато се разбра, че Лудогорец има предимство на терена. Първо една бомбичка гръмна сред публиката, която беше съвсем мирна - мъже, жени и ДЕЦА! Човекът, в краката на когото гръмна бомбичката, изскочи измежду хората. Панталонът му димеше, изпитваше болка. Това беше на горните редове, в края на сектора. Хората се отдръпнаха, полицията се разпореди да си напуснат седалките и те станаха правостоящи до края на мача. Детето в количката беше по-ниско, където има площадка. Мястото е по-далеч от сектора за гости и изглеждаше безопасно. Тук ще вмъкна, че между секторите има буферна зона, която е празна. Малко по-късно започна нов "обстрел". Едновременно паднаха няколко бомбички, този път по-далеч и отново сред хора. Падна и една ракета, която се възпламени, но там за щастие вече беше опразнено. Тогава видях, че изнасят детето. То беше в шок! Вижте пак снимката! Това видяхме ние там и ако бяхте пробили при нас в този момент лошо ви се пишеше! Никой преди това не ви мислеше лошото, никой не ви провокираше, но това излезе извън всякакви граници на нормално човешко поведение! В момента полицията описва случая с това дете и силно се надявам извършителят да влезе в затвора! Иначе няма да се оправите. Когато сте стадо сте много силни, но ви видях колко стувате с белезници на ръцете - ревящи и със събути гащи (буквално, така беше).
Много агитки минаха през тази клетка, никой не свърши простотия като вашата! Опитахте да провокирате още преди началото на мача, добре че стюардите ви изведоха и затвориха в клетката. Идвате на един изряден и сигурен стадион и показвате крещяща селяндурщина.
Извинявам се на тези фенове на ЦСКА, които са от другата порода. Във всяко стадо има мърша, но тази е твърде миризлива!
Хубаво пускате запис за отношението на стюардите, но защо не кажете, че обстрелвахте с бомбички пространството зад вратата, където имаше стюарди, фоторепортери и деца от школата на Лудогорец. Народът е казал: Да би мирно седяло, не би чудо видяло. И още: Кой ми с*а в гащите. Не бяхте ли вие с призивите, че идвате да нахлувате на терена?

И кой си ти, че да казваш кое е истина и кое не?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 25 май 2012 00:50

RedeviL написа:И кой си ти, че да казваш кое е истина и кое не?

Един от публиката, която в края на мача беше обстрелвана с камъни от ултраси на ЦСКА! Сега разбра ли? Когато съм коректен, но нещо, което не мога да нарека човек си играе със здравето ми, го приемам твърде лично! И когато видя разплакано дете заради комплексите на някакъв хулиган.
А дали е било истина се надявам скоро да разбереш от няколко осъдителни присъди.
Писах предварително и във форума ви, но не вдявахте, че номерата няма да минат. С феновете на другите отбори се каним да пием бира преди и след мача, с вас ще се избием.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 25 май 2012 00:55

tsonpen написа:

Един от публиката, която в края на мача беше обстрелвана с камъни от ултраси на ЦСКА! Сега разбра ли? Когато съм коректен, но нещо, което не мога да нарека човек си играе със здравето ми, го приемам твърде лично! И когато видя разплакано дете заради комплексите на някакъв хулиган.
А дали е било истина се надявам скоро да разбереш от няколко осъдителни присъди.
Писах предварително и във форума ви, но не вдявахте, че номерата няма да минат. С феновете на другите отбори се каним да пием бира преди и след мача, с вас ще се избием.

при червените фенове също има деца
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2012 01:04

tsonpen написа:

Нашите не ги ли обстрелваха?Защо стана така и ми кажи честно, мислиш ли, че вината е изцяло в нашата публика?За какво бяха сложени онези "клатещите се" бабаити с винкели и тръби пред сектора?Къде си виждал ти такова нещо и как очакваш всички да си стоят кротко?Аз също искам да попитам как досега на другите ни гостувания нямаше такива проблеми с феновете, а само при вас!!!Че то на Левски-ЦСКА нямаше такива простотии като вчерашната.
Последна промяна от RedeviL на 25 май 2012 01:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re:

Мнениеот tsonpen » 25 май 2012 01:11

RedeviL написа:Защо стана така и ми кажи честно, мислиш ли, че вината е изцяло в нашата публика?За какво бяха сложени онези "клатещите се" бабаити с винкели и тръби пред сектора?Къде си виждал ти такова нещо и как очакваш всички да си стоят кротко?Че то на Левски-ЦСКА нямаше такива простотии като вчерашната.

Аз мога да говоря за това, което съм видял. Видях, че стюардите коректно изведоха група червени ултраси, които се бяха настанили в нашия сектор и парадираха с принадлежността си. Грубост не съм виждал. На два пъти имаше извеждане, втория път го направиха полицаи. Първата бомбичка мисля, че падна зад вратата, където имаше юноши на Лудогорец. След това мачът започна и освен обичайни скандирания нямаше нищо провокативно, което да идва от нашия сектор. Когато падна първата бомбичка в сектора, хората си седяха мирно на местата и гледаха мача.
Защо е станало така да кажат тези, които го направиха. Или ще се крият като мишки?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Re:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2012 01:15

tsonpen написа:
RedeviL написа:Защо стана така и ми кажи честно, мислиш ли, че вината е изцяло в нашата публика?За какво бяха сложени онези "клатещите се" бабаити с винкели и тръби пред сектора?Къде си виждал ти такова нещо и как очакваш всички да си стоят кротко?Че то на Левски-ЦСКА нямаше такива простотии като вчерашната.

Аз мога да говоря за това, което съм видял. Видях, че стюардите коректно изведоха група червени ултраси, които се бяха настанили в нашия сектор и парадираха с принадлежността си. Грубост не съм виждал. На два пъти имаше извеждане, втория път го направиха полицаи. Първата бомбичка мисля, че падна зад вратата, където имаше юноши на Лудогорец. След това мачът започна и освен обичайни скандирания нямаше нищо провокативно, което да идва от нашия сектор. Когато падна първата бомбичка в сектора, хората си седяха мирно на местата и гледаха мача.
Защо е станало така да кажат тези, които го направиха. Или ще се крият като мишки?

Защо в останалите мачове на ЦСКА нямаше такива проблеми?За теб нормално ли т.н. стюарди да нападат безразборно с метални тръби и винкели?Не ти ли струва това малко циганско?Честно ти казвам, че аз такова нещо виждам за първи път, а съм присъствал на много мачове.

Върни се в “ЦСКА”