GOLEADOR написа:Съдийството през есента бе под всякаква критика,но ти разбира се няма да споменеш как свири съдията второто полувреме и ако такава свирка някой си позволи на Герена,то на другия ден съдийската комисия ще има нов шеф.За двамата хванати с допинг какво да коментирам,те си понесоха наказанията.Що се отнася до мачовете с Черно море и Литекс знам само ,че действаш манипулативно.Това което подхвърли е все едно да сгазиш пешеходец на пешеходната пътека и да се надяваш той да се окаже наркотрафикант.Относно кой се е одървил на Младенов и кой не айде да не ми говориш.Кажи го на Кокала и Илиян Илиев,а и всички видяхме как Левски победи ЦСКА.Целувайте ръка на съдията,защото иначе отивахте на разлика.Ако мога да упрекна Младенов за нещо,то това е мача в Перник.Що се отнася до премиите обещани на перничани наистина не те разбирам.А и никой не упреква Миньор,за победата над ЦСКА,напротив,даже ги поздравих.Аз имам претенции към мача им с Лудогорец.Това е уреждане на мач,който трябва да се разследва.Прокурора трябва да разкрие виновниците и съда да прати на топло Никифоров и Домусчиев.Във Франция Тапи отнесе 9 години за такава дейност,но в България на такива хора правосъдието им се разминава.А за реакцията на БФС по случая просто нямам думи.Колкото по-бързо се смени това ръководство- толкова по-добре за българският футбол.
Как е свирил второто ? Би ли ми припомнил? Допинга го свързвам с морала да искаш, а не че не сте изтърпели наказанието. И нищо манипулативно няма, айде да не се правим на ощипани девици-това е част от играта тук, но не обвинявай други, когато си същият! За съдийството на Дербито се изписаха тонове ...клавиатури и хич няма да го коментирам-вие си искате нещо, което си виждате, ама само вие... И наесен беше същото, но тогава не спорехте за съдийство. А на Миньор и копче не можеш да им кажеш-обиграват младежи и това е! Даже ще ги толерират от УЕФА! За премиите-питай някой друг, аз съм от Левски. Ако някой от сините беше направил това, щеше да ме е срам. Но при вас тази дума е табу.
о